Šta je novo?

Battlefield 3

Hmm.. ok. Da dalje ne gulim metro levelvanjem. Vratit cu se na asault.

Hmm.. ok. Da dalje ne gulim metro levelvanjem. Vratit cu se na asault.

Grešiš druže ali baš grešiš. Nema veze metro sa pričom. To niti je gradska mapa(to su 3 stepeništa sa okolinom) niti LMG dolazi do izražaja osim u slučaju kada ameri uzmu C pa zaposednu zgrade. LMG nije primarno predviđen da se uleće u klinč sa njim pa da mu treba brzina ili snajperiše pa da mu treba preciznost nego da ne dozvoli neprijatelju da "digne glavu" kada opraši sa poludistance. Nije za run&gun ako to voliš.

Nađi samo položaj sa dobrim pogledom i čekaj "talas" da naiđe i videćeš uživanciju :D Onaj zvuk praznih čaura koje padaju na pod je nenad****v. Idealna mapa Seine Crossing.

Poslednja izmena:
Razumijem funkciju LMG-a ali ne praktikujem taj nacin igranja. Da ne pricam o mapama cb, firestor, island gdje mi valja likove skidati na daljinu a tesko da ce mi LMG biti korisna u takvim situacijama. Steta za C4 ali generalno se ne bih naigao sa njima. U BC2 su bile manje/uže mape pa se moglo. Ako nista, P90 i lagano. 50 metaka dovoljno za veliki broj situacija plus rate of fire 900.

Poslednja izmena:
A sto moras LMG da koristis, ja igram supporta sa AS VAL-om, kad je neka mapa sa gomilom tenkova..

Igram support sa P90 i da se fino. Jedino problem sto sada imam C4 pa samo geldma gdje sta nabaciti a ni ne osvrcem se oko sebe pa cu se morati vise koncentrisati.. hehe.

Bas cu sad' probati AS VAL. Nisam ni rekao da moram igrati sa LMG vec sam zapeo da na brzinu izlevelujem support radi LMG modela ali ocito nema srhe ako mi nece koristiti.

za koliko se moze najjeftinije naci key za BF3, al ne ruski :)
i sta donosi LE verzija ?

Bas cu sad' probati AS VAL. Nisam ni rekao da moram igrati sa LMG vec sam zapeo da na brzinu izlevelujem support radi LMG modela ali ocito nema srhe ako mi nece koristiti.

Sto bre tako igrate :) lagano samo, tek dva i po meseca od kako je izasla igra.. A i bukvalno svaka puska je dobra, uopste nije sistem da sto vise otkljucavas dobijas 'bolje' puske, svaka je dobra.

Ne igra mi se sa LMG modelima ali reko da vidim kakve su i ostale. I ove prve sam otkljucavao sa P90. AS VAL je dobra ali brate dragi, 20 metaka je bas malo. Ne smijes, sto bi se reklo, ni jedan fuliti. U suprotnom, nema rezerve.

Kazu da ce biti extended mag u sledecem patchu ali ne svidja mi se ta odluka, bice prejak onda. Jeste 20 metaka ali su 9mm.

hvala !! imam jedan kljuc za tu LE verziju pa pokusavam da provalim koliko vredi :)

da li bi zezao ping mene i mog drugara ako pricamo preko skajpa i igramo bf??

lol jel toliki problem da probate

probali mi,ali treba da dodje adsl kod njega u naselje za desetak dana,ovako ima neko ****** od interneta. ts me **** nesto,pa nisam ga ni probao sad.
@atomi
samo ti nemoj da mi pomazes ljubim te.

Poslednja izmena:
Ja sam video ovo na PGS platoon,videcu jos sa adminima u cemu se tu radi ako se u tvrdi da su oni znali za njega da je citer ,ja ih napustam posto sam u njihovom klanu on je imao status lidera tamo,ali sada vise nema,juce sam razgovarao sa jednim iz pgs ako se utvrdi da su znali svi za njega da je citer ja ih napustam....

Ljudi, dosao sam kod burazera da mu namestim BF3 i igra laguje i secka kao besna. On ima E6600, 4 GB rama, grafa je HD 6670. Stavio sam rezoluciju na 1024x768 i sve na low... FPS u frapsu ne pada ispod 35, uglavnom je oko 45-50, ali uopste ne moze da se igra. Ludacki microstuttering, seckanje... milina... inace, komp je nov, najnoviji AMD drajveri su instalirani. da li je moguce da se to desava zbog 32-bitne verzije i time sto vidi samo 3.2 GB rama? Pritom je instalirao neke registry cleanere i druge spamerske programe, pa se bojim da su mu i oni sjebali malo registry... trebalo bi na tim podesavanjima da mu radi igra lepo sa tim kompom, zar ne? sad sam stavio novi windows 7 64 bita, pa cemo da vidimo da li ce to da resi problem, ali tek sutra, kada ponovo skine igru od 15 GB :)

Poslednja izmena:
^
Kad ti kazes Snake onda kupujem!Gde si pazario kljuc?Dali si aktivirao na vec postojeci nalog ili si kupio sve odjednom!Pitam posto neki kljucevi rade samo sa novim nalogom!

Drugar ja sam kupio ovako igru u kutiji LE edition pa ti nmg pomoci... Ali da vrede te nove mape to da!

Ja sam video ovo na PGS platoon,videcu jos sa adminima u cemu se tu radi ako se u tvrdi da su oni znali za njega da je citer ,ja ih napustam posto sam u njihovom klanu on je imao status lidera tamo,ali sada vise nema,juce sam razgovarao sa jednim iz pgs ako se utvrdi da su znali svi za njega da je citer ja ih napustam....

Savram nije čiter. Znam jer mi je to komšija. Skoro svaki dan sam kod njega i kad god sam naišao slučajno a on igrao nije imao nikakav čit. Čak šta više, to sebi ne bi ni dozvolio jer je dečko student. jedva je skupio lovu da kupi igricu. Samo mu još treba to da mu banuju nalog zbog čita. Da Sava voli da se zeza, voli, da dobro igra igra jer igra samo mape koje voli i poznaje i retko ćete ga videti da igra šta drugo osim metroa a da ne igra organizovano sa nama ostalima, a i često izađe kad vidi da mu ne ide. Nemojte praviti sprdnju od sprdnje. Kad budete imali čvrst dokaz vi ga banujte i pljujte koliko vam volja. To što se on našalio sa nekim od admina napisavši da jeste ne mora da znači da stvano koristi neki čit. Eto, mogu i ja da kažem da koristim čit iako ga ne koristim. To može ko god hoće u šali da napiše.

I još jednom da kažem: Kad snimite njega da ima čit i da se ponaša jako čudno vi ga banujte, ali to uspeti nećete :)

I još jedna stvar. To kad je popio ban igrao je sa IR optikom na mapi i pobio neke likovo. Admin ga pitao jel čituje. On je rekao ma da, čitujem i stavio smajli i ovaj ga ladno banovao :)

Poslednja izmena:
Decko igra samo Metro? Al je otisla u qrac ta internet validacija, sta boji se da nema 60/30 kd umesto 80/10?

Pa i ja najvise peglam samo metro, opasno prija da se covek izduva posle posla :)

Pa što dadoste tolike pare da bi igrali Metro, ako hoćete da se izduvate igrajte CS :)

Mogu da zamislim na sta to lici, 64 igraca, bez friendly fire-a, izleces sa stepenica i bez gledanja rostiljas dok ima metaka u sarzeru :D

ma vremenom jednostavno provalis neke fore, tipa na pocetku runde ako si gore uvek rasujes prve stepenice i ides iza voza i zauzimas zastavicu. Ako si dole isti princip samo rasujes druge stepenice, utrcavas desno u ormarice i s ledja resavas ceo tim. :) A kad u pola partije treba da izrasujes stepenice, i tu sam provalio foru, bacis bombu levo i utrcavas desno, u dve trecine slucaja prolazim osim ako ih nije vise od dvojice. Mada obicno me isprate moji pa probijemo :)

Ja sam u par navrata ima 15 kilova u cugu i onda namerno dozvolim da me neko ubije samo da ne dobijem kik od admina,da ne pomisle da sam citer!U pocetku sam i ja mislio da neko sa 20 i kusur kilova za redom cituje,posto je to za mene bilo prosto ne zamislivo da neko moze dogurati do te cifre!

E počeo sam i ja da igram, samo hteo bih da vas pitam da li postoje neki serveri za početnike jer FPS nisam igrao jedno 5 godina sigurno.
Ovako kad igram random K/D ratio mi je 0,454... Dakle ginem ko lud.

Ma tako je svakome bilo u početku, samo igraj i popraviće se ratio. Ima nekih servera koji u nazivu imaju noob ali i na njima svi igraju tako da ti je svejedno

Izbegavaj manje poznate i poluprazne servere jer na njima obicno igra uigrana ekipa koja je na ts a i vece su sanse za citerima. Na jakim serverima sa 64 igraca, gotovo uvek ima admina. Takodje izbegavaj hardcore servere.

hoce li iko pokusati da pomogne???

dakle
dosao sam kod burazera da mu namestim BF3 i igra laguje i secka kao besna. On ima E6600, 4 GB rama, grafa je HD 6670. Stavio sam rezoluciju na 1024x768 i sve na low... FPS u frapsu ne pada ispod 35, uglavnom je oko 45-50, ali uopste ne moze da se igra. Ludacki microstuttering, seckanje... milina... inace, komp je nov, najnoviji AMD drajveri su instalirani. da li je moguce da se to desava zbog 32-bitne verzije i time sto vidi samo 3.2 GB rama? Pritom je instalirao neke registry cleanere i druge spamerske programe, pa se bojim da su mu i oni sjebali malo registry... trebalo bi na tim podesavanjima da mu radi igra lepo sa tim kompom, zar ne? sad sam stavio novi windows 7 64 bita, pa cemo da vidimo da li ce to da resi problem, ali tek sutra, kada ponovo skine igru od 15 GB

drugim recima da li moze da se igra na low sa makar 800x600 rezolucijom sa e6600, 4gb rama i 6670sa GDDR3 memorijom?

Vrh Dno