Igra uglavnom ima dosta problema sa x32 sistemima..hoce li iko pokusati da pomogne???
dakle
dosao sam kod burazera da mu namestim BF3 i igra laguje i secka kao besna. On ima E6600, 4 GB rama, grafa je HD 6670. Stavio sam rezoluciju na 1024x768 i sve na low... FPS u frapsu ne pada ispod 35, uglavnom je oko 45-50, ali uopste ne moze da se igra. Ludacki microstuttering, seckanje... milina... inace, komp je nov, najnoviji AMD drajveri su instalirani. da li je moguce da se to desava zbog 32-bitne verzije i time sto vidi samo 3.2 GB rama? Pritom je instalirao neke registry cleanere i druge spamerske programe, pa se bojim da su mu i oni sjebali malo registry... trebalo bi na tim podesavanjima da mu radi igra lepo sa tim kompom, zar ne? sad sam stavio novi windows 7 64 bita, pa cemo da vidimo da li ce to da resi problem, ali tek sutra, kada ponovo skine igru od 15 GB
drugim recima da li moze da se igra na low sa makar 800x600 rezolucijom sa e6600, 4gb rama i 6670sa GDDR3 memorijom?
"pesak" na ekranu, kao da GPU riknjava.
Da li ti se to dešava odmah po pokretanju igre ili posle nekog vremena?
Pozdrav svima ! Danas mi se desilo nesto cudno igram ja bf3 jedno 15 i samo odjednom se slika promeni u ovo http://img525.imageshack.us/img525/4779/dsady.jpg Da li se to nekom desavalo i zasto se to desilo ? prvi put vidim ovako nesto![]()
Koje su ti temperature graficke dok igras BF3?
Sta je to SOFLAM?Nekada i iz tenka mogu da "zakljucam",nebitno dali je Abrams ili T-90!Od cega to zavisi?Bug posle zadnjeg patch-a.Ne cujes u heliju da leti raketa.Mene su x puta oborili u heliju,cujem da sam lock-ovan ali ne i da je raketa ispaljena.A i ako te gadjaju sa javelin-om,onda te je zakljucao ili SOFLAM ili iz tenka,tu uglavnom spasa nema.
Stinger radi nezavisno od SOFLAM-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari