Šta je novo?

Battlefield 3

Ta je karta na limitu svakako ali je mala rez + low podesavanja tako da bi trebalo ici fino. Postavi frisak sistem, x64 pa probaj. Win x32 vidi max 3.2-3.5 GB. za BF3 se preporucuje 4+ GB. Probaj prvo sa novim x64 sistemom.

hoce li iko pokusati da pomogne???

dakle
dosao sam kod burazera da mu namestim BF3 i igra laguje i secka kao besna. On ima E6600, 4 GB rama, grafa je HD 6670. Stavio sam rezoluciju na 1024x768 i sve na low... FPS u frapsu ne pada ispod 35, uglavnom je oko 45-50, ali uopste ne moze da se igra. Ludacki microstuttering, seckanje... milina... inace, komp je nov, najnoviji AMD drajveri su instalirani. da li je moguce da se to desava zbog 32-bitne verzije i time sto vidi samo 3.2 GB rama? Pritom je instalirao neke registry cleanere i druge spamerske programe, pa se bojim da su mu i oni sjebali malo registry... trebalo bi na tim podesavanjima da mu radi igra lepo sa tim kompom, zar ne? sad sam stavio novi windows 7 64 bita, pa cemo da vidimo da li ce to da resi problem, ali tek sutra, kada ponovo skine igru od 15 GB

drugim recima da li moze da se igra na low sa makar 800x600 rezolucijom sa e6600, 4gb rama i 6670sa GDDR3 memorijom?
Igra uglavnom ima dosta problema sa x32 sistemima..

ja kad sam video w/l ratio kod savrama,zacudio sam se :D

ja sam primer da sam imao problema sa x32 :D

Kakav problem si imao na 32?
Prosto mi je neverovatno da bf3 ne radi na 800x600. Pritom kolega mi je javio telefonom da mu je kod burazera igra ludacki seckala i na 50 fpsa... to nije bas realno... jeste 6670 slaba karta, i GDDR3 je u pitanju, al opet mislim da bi trebalo da sljaka na tim podesavanjima

nije htelo da radi od kad je izasao prvi pec,nije htelo ni posle drugog. instalirao sam x64 i resio problem
sve je super radilo,pre nego sto su izbacili pec

ugasi origin u igri
disable-uj ati HD audio
proveri da li je instaliran dx, imas ga u instalacionom folderu za BF3, ne instalira se automatski sa igrom!
stavi 64bit (moglo bi se reci da se vec podrazumeva 64bit win zbog prepoznavanja rama)

bilo je raznoraznog seckanja ali je igra za sada podosta ispeglana... mada to je prastari c2d procesor :( i krajnji je minimum za bf3

Pa dobro sad gledam statistike, 'jedino' W/L i K/D izgledaju preterano, covek za 300 sati ima 45 MVP ribona recimo, ja za 145 imam 80.. Da cheatuje valjda bi cesce bio prvi.

Niko nije tvrdio da chituje u BF3, nego sam pomenuo cinjenicu da mu se racuna veteran status iz BC2, a tamo ima Punkbuster ban na osnovu wallhack-a,
I pored cheat-a tamo, i toga sto je igrao HC only, ostvarivao je neverovatnih 1.45 k/d :D

Poslednja izmena:
Temperatura je ok, moguce da je igra zbagovala nesto na trenutak ili pak drajver je toliko dobar :p

Koji je fazone sa JAVELIN..

Kada pucam u (bilo tenk ili helikopter) ljudi uredno izbacuju dim ili mamce. Dans me skide u helikopteru dva puta a da nisma cuo zvuk da je raketa ispaljena prema meni.

Tenk kada izbaci dim i pomeri se sa tog mesta koliko sam ja primetio svaki sledeci JAvelin ide u taj dim dok ne ispari . A sto se tice Hely skidali su me iz jednog Javelina i to isto bez zvuka

Pitanje se odnosi na zvuk. Kada sam ja gadjao, svaku put su znali pa izbace na vrijeme. Kada sam ja bio u heliju, nista nisam cuo. Samo me raznese.

Poslednja izmena:
Znaci SOFLAM ne mozes nikako cuti u helikopteru.. hmm.. bas cu probati gadjati sa njim. Da, cuje se kada si lockovan al ine i kada je raketa upucena

Bug posle zadnjeg patch-a.Ne cujes u heliju da leti raketa.Mene su x puta oborili u heliju,cujem da sam lock-ovan ali ne i da je raketa ispaljena.A i ako te gadjaju sa javelin-om,onda te je zakljucao ili SOFLAM ili iz tenka,tu uglavnom spasa nema.
Sta je to SOFLAM?Nekada i iz tenka mogu da "zakljucam",nebitno dali je Abrams ili T-90!Od cega to zavisi?

Laser koji montira recon..

9ce6874513101cc4766fb525c0cd92ae.jpg

Pomocu njega zakljucas tenk/avion. A pucas sa stingerom ili javelin-om dok sa rpg-om ne mozes zakljucati metu.

I Stingerom se moze lockovati ako je postavljen SOFLAM? To nisam znao.

Nije ni cudo sto nisam znao,posto retko kada igram Recon klasu!
@Shimec
Ja sa Stingerom tesko mogu oboriti bilo koga,barem je tako kod mene!
@Glenn
Hvala na objasnjenju!:)

Stinger radi nezavisno od SOFLAM-a.

SOFLAM ume da bude opaka stvar kad se pametno postavi. Bas sam igra sa nekom uigranom ekipom na Kharg Island mapi, gde neprijateljska mehanizacija nije mogla da pridje centralnom delu mape od par inženjeraca sa iglama i dzavelinima. :) Da ne sljasti crveno, vozila bi izgubila svaki smisao. :)

Poslednja izmena:
Baš ću to da isprobam, prvi put čujem... Jel utiče i na damage, kao za Javelin?

Vrh Dno