EDIEDI
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.02.2007
- Poena
- 320
Znaci SOFLAM ne mozes nikako cuti u helikopteru.. hmm.. bas cu probati gadjati sa njim.
:sceptic:
Znaci SOFLAM ne mozes nikako cuti u helikopteru.. hmm.. bas cu probati gadjati sa njim.
Koji je fazone sa JAVELIN..
Kada pucam u (bilo tenk ili helikopter) ljudi uredno izbacuju dim ili mamce. Dans me skide u helikopteru dva puta a da nisma cuo zvuk da je raketa ispaljena prema meni.
Lapsus. Mislio sam na javelin:
Stinger uredno cujem i tesko da me pogode ako je jedan lik jer i dim u tenku i mamce brze dobijem nego sto me on opet podje gadjati. Javelin nisam cuo.
Battlefield 3 je trebao da se zove Bad Company 3. Definitivno se teško može nazvati naslednikom BF2.Mozda BadCompany 3.Provuku stare mape kroz frostbite 2 i eto novih parica![]()
Bas me zanima sta je obzirom da obicni update sigurno ne bi najavljivali ovako, ili da je neki uber DLC koji se placa, vec bi se (po mom misljenju) uveliko znalo.
Može li mi neko reći kako BF3 radi u odnosu na BC2?
BC2 mi radi sve na high, 4xAA, 16xAF, na 1920x1080 i FPS mi retko kad padne ispod 60. Intersuje me koliki bi mi FPS bio otprilike u BF3?
Pa brate pa vidis da nisu najavili..nego je bukvalno najavio najavu xD![]()
Može li mi neko reći kako BF3 radi u odnosu na BC2?
BC2 mi radi sve na high, 4xAA, 16xAF, na 1920x1080 i FPS mi retko kad padne ispod 60. Intersuje me koliki bi mi FPS bio otprilike u BF3?
Pa sta se smejes,
mozda covek ima jaku ruku, pa uspe dobaciti soflam do helikoptera.
Pojavio mi se problem kad igram sa ukljucenim PunkBusterom
![]()
Do juce je sve bilo ok, cim sam danas pokrenuo, izbacio me iz igre, posle par minuta, opet udjem i opet me izbaci uz istu poruku. Jel imao neko slicnih problema???
Imao sam ja jednom taj problem, samo sam restartovao komp i sve je bilo ok...
Pojavio mi se problem kad igram sa ukljucenim PunkBusterom
![]()
Do juce je sve bilo ok, cim sam danas pokrenuo, izbacio me iz igre, posle par minuta, opet udjem i opet me izbaci uz istu poruku. Jel imao neko slicnih problema???
Pre ce biti da nesto radU,verovatno ce trebati da se update-uje shitbuster
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari