Šta je novo?

Battlefield 3

Kada se gadja stingerom ili iglom letelica mora da se uhvati na vecem otvorenom prostoru kako bi mogla da se pogodi iz drugog puta
posto stinger i igla brze lockuju od mogucnosti izbacivanja flare-a. Javelin raketa sporije leti i za gadjanje letelica pomocu soflam-a takodje treba veci otvoren prostor.

Lapsus. Mislio sam na javelin:

Koji je fazone sa JAVELIN..

Kada pucam u (bilo tenk ili helikopter) ljudi uredno izbacuju dim ili mamce. Dans me skide u helikopteru dva puta a da nisma cuo zvuk da je raketa ispaljena prema meni.

Stinger uredno cujem i tesko da me pogode ako je jedan lik jer i dim u tenku i mamce brze dobijem nego sto me on opet podje gadjati. Javelin nisam cuo.

E vala ako puste nešto što treba da se plati džaba ga puštaju

^
Nemoj se brinuti,ima da se prodaje za medalju!:p

Lapsus. Mislio sam na javelin:

Stinger uredno cujem i tesko da me pogode ako je jedan lik jer i dim u tenku i mamce brze dobijem nego sto me on opet podje gadjati. Javelin nisam cuo.

Javelin ne čuješ ali čuješ da si označen SOFLAM-om pa preuzimaj odbrambene mere. U slučaju Soflam-a to je ECM ako je otključan i manevrisanje(zaklon od lasera iza brda,zgrada...) i bežanje van dometa. Inače Stinger/igla kao i ic rakete na avionima,helikopterima i tunguski od zadnjeg patcha-a imaju brži re-lock nego što se obnavljaju IC mamci. Ali ne mnogo,pa pogodak zavisi i od daljine i kada je ispaljena raketa.

Bas me zanima sta je obzirom da obicni update sigurno ne bi najavljivali ovako, ili da je neki uber DLC koji se placa, vec bi se (po mom misljenju) uveliko znalo.

Malo "letanja" od mene.. draze mi se bilo vozati nego ubijati.

[youtube]C7aPvfKfxEU[/youtube]

Fortes - Da.. pitanje se odnosilo kaako ja ne cujem a mene su kao culi jer na vrijeme izbace mamce. Ocito je slucajnost. Lock se cuje uredno sam oeto.. ne znas da li je onaj "pustio" raketu.

Poslednja izmena:
cry-some-moar-ryu-4551_preview.jpg

Može li mi neko reći kako BF3 radi u odnosu na BC2?
BC2 mi radi sve na high, 4xAA, 16xAF, na 1920x1080 i FPS mi retko kad padne ispod 60. Intersuje me koliki bi mi FPS bio otprilike u BF3?

Bas me zanima sta je obzirom da obicni update sigurno ne bi najavljivali ovako, ili da je neki uber DLC koji se placa, vec bi se (po mom misljenju) uveliko znalo.

Pa brate pa vidis da nisu najavili..nego je bukvalno najavio najavu xD :D

BC2 mi radi sve na high, 4xAA, 16xAF, na 1920x1080 i FPS mi retko kad padne ispod 60. Intersuje me koliki bi mi FPS bio otprilike u BF3?

Oko 40 ? Zavisi od mapa, ali to bih ti trebao biti min.

Imamo slicnu konfu, kod mene je postavka sve na high, sem effects (koji vise smetaju), shadows i mesh quality na low. Mesh quality jednostavno jede fps jer predstavlja lod objekata koliko ce se detaljno videti u daljini, a cak i sa njim smanjenim pre ce da se uoci protivnik nego li sa gomilom detalja kada je teze uociti protivnika. Fps mi je uglavnom uvek iznad 60 i na 64 player mapama, dok cak i ssao ukljucenim uglavnom je tu blizu te cifre. Rez je 1200p.

Pojavio mi se problem kad igram sa ukljucenim PunkBusterom

6a8eY.jpg

Do juce je sve bilo ok, cim sam danas pokrenuo, izbacio me iz igre, posle par minuta, opet udjem i opet me izbaci uz istu poruku. Jel imao neko slicnih problema???

Poslednja izmena:
NOTICE Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors are beeing looked into right now.

Verovatno nesto sredjuju danas...

Da li te ima na onoj PB listi banovanih ?

Pojavio mi se problem kad igram sa ukljucenim PunkBusterom

6a8eY.jpg

Do juce je sve bilo ok, cim sam danas pokrenuo, izbacio me iz igre, posle par minuta, opet udjem i opet me izbaci uz istu poruku. Jel imao neko slicnih problema???

Imao sam ja jednom taj problem, samo sam restartovao komp i sve je bilo ok...

Ta poruka i meni stoji u battlelogu a nisam na pc-u uopste.. mp radi normalno doduse.

Vrh Dno