Šta je novo?

Battlefield 3

Pozz svima imam jedno pitanje vezano za ovu igricu(original) imam ovakvu konfiguraciju : Ploca: P55A-UD4 ver 1 , Procesor: Intel i7 860 ,Graficka: Sapphire 6950 1GB DDR5 ,Ram 2x4 GB Hyper x blu edition na 1600 Mhz i nemogu da podesim na Max :( .
Monitor mi je 27 Inca Samsung ... Neki su mi rekli da menjam graficku da uzmem od 2GB dok neki mi kazu da to nema veze sa vezom i da bi moja kofiguracija trebalo da gura na max igricu obrisao sam drajvere za graficku sve do kraja i instalirao najnovije i opet nista.. Hteo bi vase misljenje. Pozz

Koliko imas frejmova na ultra podesavanju ?
2gb je za full hd rezoluciju prava mera, mada ako stavis na auto grafika je takodje fantasticna.

Koliko imas frejmova na ultra podesavanju ?
Neznam neznam ni kako to da podesim da vidim, a u ostalom na max igrica nemoze ni da se igra nikako :(

(2gb je za full hd rezoluciju prava mera, mada ako stavis na auto grafika je takodje fantasticna.)

Koliko sam te razumeo moram da uzmem 2GB da bi mi proradila igrica u fulu,mada uzecu skoro ovu graficku novu HD 7970 na rate ,tako da cu da resim i taj problem.. Samo mi je glupo sto ova moja mislim kosta 200e u radnji a nemoze da pokrene ovo na max bezveze :(

Poslednja izmena:
^Jel' metro?

Iskezeni zubi mozda hahahahahaah :)

A pita iz razloga sto mu treba ribbon za to verovatno :) Jos jedna glupost za koju su sami igraci najvise krivi, kao, sad cu da igram partiju samo da dobijem taj ribon, je*e mi se za sve ostalo sto se desava oko mene i da li cemo pobediti..

Dali vredi uzimati ovaj DLC?Kakve su mape?

^
Kad ti kazes Snake onda kupujem!Gde si pazario kljuc?Dali si aktivirao na vec postojeci nalog ili si kupio sve odjednom!Pitam posto neki kljucevi rade samo sa novim nalogom!

Lazni_Kazanova

uradio sam to i pokazuje kada na najace stavim pada sa 50 pada na izmedju 5 i 12 i tako varira izmedju te dve brojke celo vreme...

A pita iz razloga sto mu treba ribbon za to verovatno :) Jos jedna glupost za koju su sami igraci najvise krivi, kao, sad cu da igram partiju samo da dobijem taj ribon, je*e mi se za sve ostalo sto se desava oko mene i da li cemo pobediti..

to je tvoje misljenje.,a ono se razlikuje od mog igranja. bilo koje oruzje da uzmem,trudim se da igram timski.

Nisam mislio konkretno bas na tebe :) nego sam ogorcen tim sistemom, sladje mi je kad ribon padne neocekivano, a ne da namerno igram celu partiju samo da bi ga uzeo..

[YOUTUBE]-_cUNEY-16M[/YOUTUBE]

Ma nadji servere gdje nema m320 i rpg, džaba se nerviraš.
Ja Metro sa svim dozvoljenim igram samo kad mi se ne razmišlja ništa, uzmem m320 i pucam samo sa njim, jer sa puškom i da hoćeš ne možeš

Koliko sam se sinoc nervirao u Co-Op trecoj misiji, kada treba da udjemo u Hamvi, tu zabaguje igra i ne mozemo uci u njih kako bi nastavili misiju dalje, bem ti CO-OP :D
Igrao sam sa Atirage, bilo je i par smesnih dogadjaja :D

Ima li neki poseban razlog, posebna puska da izlevelujem support a da puska bude bolja od P90 ? Sta god sam uzeo, sporo puca i veliki recoil. Sada mi ide m60e4 pa m27 IAR. Cuo sam da je IAR odlicna, ili.. ?

Zaista ne vidim poentu ovih mitraljeza pored spomenute P90. Zasto bi ga iko nosio osim da opali roštilj po neprijateljima ne bi li sta pogodio (a tesko) ili da na taj nacin pokrije svoje suborce.

Koliko sam se sinoc nervirao u Co-Op trecoj misiji, kada treba da udjemo u Hamvi, tu zabaguje igra i ne mozemo uci u njih kako bi nastavili misiju dalje, bem ti CO-OP :D
Igrao sam sa Atirage, bilo je i par smesnih dogadjaja :D

E ja sam se valjao od smeha kad se na toj misiji bot zakljucao u kupatilo...i jos ti pisem da pogledas, kako mu viri puska i noge a ti ne kontas. Sledeceg momenta on te nekako dohvatio sledja i preklao, znaci plakao sam od smeha.
Ali ako nismo jedno 5 puta pokusali tu misiju, nismo ni jednom.. stalno se nesto zas*alo :mad:

Inace je co-op veoma zabavan, ako neko nije igrao do sada nek obavezno proba. Meni je mnogo bolji od singleplayer-a.

Ima li neki poseban razlog, posebna puska da izlevelujem support a da puska bude bolja od P90 ? Sta god sam uzeo, sporo puca i veliki recoil. Sada mi ide m60e4 pa m27 IAR. Cuo sam da je IAR odlicna, ili.. ?

Zaista ne vidim poentu ovih mitraljeza pored spomenute P90. Zasto bi ga iko nosio osim da opali roštilj po neprijateljima ne bi li sta pogodio (a tesko) ili da na taj nacin pokrije svoje suborce.

LMG-ovi u principu služe da ih negde montiraš i pokrivaš neki sektor vatrom. U gradskim mapama je savršeno oružje naročito u defanzivi ako ih montiraš gde treba. Sa 4x optikom i kratkim rafalima sasvim pristojna preciznost. Dešava se da ih po 10 naređam u nekom prolazu ne mrdajući iz zaklone a da me i ne okrznu, bez ikakve šanse da reaguju praktično. Svako oružje ima svoju namenu, bitno je koristiti ga onako kako je taktički predviđeno.

Ja preferiram M240B.

Poslednja izmena:
Vrh Dno