Cekam da uzmem B2K i da probam tu FAMAS posto vidim da je uber jaka.
Mislim da je ovdje najjeftinije a provjereno: http://www.g2play.net/store/
Takodjr sam tu uzeo i BC2 i BF3.
Trazim neku alternativu za m416 cisto za promjenu ali nisam nasao. I dalje se njoj vracam. Odlicna.
Već je išla priča o puškama i tada sam nahvalio AEK-971. Medjutim u poslednje vreme koristim KH2002 i iskreno mislim da je fenomenalna. Nekome će verovatno smetati to što nema automatski režim paljbe. Medjutim recoil je veoma mali i samim tim je odlična za srednje i velike udaljenosti. Naravno odlična je i u bliskoj borbi, šta više redovno uspevam da skinem po 4 lika sa jednim okvirom municije. Od dodataka koristim samo grip i eventualno laser (čisto da nerviram protivnike). Puca kida...apsolutna preporuka.
Auuu,evo probao sam AEK-971 i odusevio se!Nije mi jasno kako sam ovu pusku tako preskocio a da je nisam probao.Po mom misljenju puska koja naj manje trese bez i jednog dodatka!Ironsight joj je fenomenalan,a recoila skoro i da nema.Sta ce to biti tek kad joj stavim drsku i neki holo nisan?Napravio sam 15-20 kilova ko od sale.Do sada sam probao m416,m16,ak47,famas i sa svakom od njih imam preko 200 kilova i ni jedna mi od starta nije tako legla kao AEK-971.
Samo kad ostanem bez municijeDa li ti zapinje u smislu klikam i najednom stane.. kontam nestalo metaka a nije. Jednostavo kao da "preskoci" ? Inace je prejaka i precizna. Evo malo igram s njom.
Meni se vise svidja M416 pre svega sto ima jaci metak.
Meni se vise svidja M416 pre svega sto ima jaci metak.
Vise Dzula energije proizvodi.Nemam pojma za damage ali vidim da municija nije ista (Nato vs Russian), a i u samom pucanju mi se cini da sa M416 lakse ljudi padaju, pa mi se cini da je jaci zbog municije koju koristi, ili je brzina metka, ili nesto sasvim drugo u balistici igre...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari