Šta je novo?

Battlefield 3

Pozdrav svima, aj neko ko zna nek mi posalje aktuelne linkove za kupovinu jeftinih kljuceva za BF3, oce drugari da kupe, a ja sam kupio CD u radnji, pa nemam pojma gde mogu da nadju kljuceve na netu.
HVala unapred.

Auuu,evo probao sam AEK-971 i odusevio se!Nije mi jasno kako sam ovu pusku tako preskocio a da je nisam probao.Po mom misljenju puska koja naj manje trese bez i jednog dodatka!Ironsight joj je fenomenalan,a recoila skoro i da nema.Sta ce to biti tek kad joj stavim drsku i neki holo nisan?Napravio sam 15-20 kilova ko od sale.Do sada sam probao m416,m16,ak47,famas i sa svakom od njih imam preko 200 kilova i ni jedna mi od starta nije tako legla kao AEK-971.

Eto probaj i kod wahada.

Sto se tice pusaka, peciznosti, jacine itd.. ovako..

M416 je najprecizniaj pouska u igri a poslije nje AEK971. Znaci m416 sa supresorom salje metke u jednoj koloni kada se covjek navkine na nju. Nemam konkretnih klipova ali nije bitno, probajte. AEK 971 je meni licno jako probematicna jer u momentima rasipa metke. Probao na ovaj ili onaj nacin, ne ide pa ne ide. Zalio se bas neki dan na jednom forumu pa da se ne ponavljam. Puska jeste jaka i mlatnem tri lika odjednom sa istom ali isto tako me jedan na jedan likovi udesili pištoljem. Nidje veze ali se desilo. Neko kaze da mi nije bilo do neta, pinga i hit detekcije ali se ne sjecam da mi se i jednom desilo sa m416.

Sada ostaje njena jacina. To je diskutabilno obzirom da sam malo skinuo suppresor sa m416 i puska malkice vise trza ali je jaca i metci putuju brze, ono sto sam primjetio jeste da sam dva lika u dvije situacija mlatno sa desetak metaka. Jednog sa 9 a jednog sa mislim deset tacno. Takav isti rezultat imam i sa aek 971 pa se onda pitam zasto je koristiti pored m416 i ako m416 i bez prigusivaca manje trza. Jedini razlog jeste sto aek 971 ima veci fire of rate pa se cini da je ubitacnija ali kada se obrati paznja na potrosnju, vidi se da je skoro isto ubitacna samo sto brze "puca". Naravno, to bi dalo prednost na blizini ali sam ja imao fatalnih situacija gdje me izdala i nisam mogao da skontam zasto sam ispao donji ili nisam uspio ubiti lika te kako rekoh, udesili me s pištoljima.. ipak sam se vratio na m416 (situacije su u prolazu metraou tako da ne moze biti bliže).

Ne zelim da nekome govorim da mu ne valja puska ako njemu valja. Da ne bude zabune, sa m416 imam 3879 killova, sa aek 971 imam 918 killova, f2000 325 killova itd tako da sam im dao dosta vremena i obracao paznju kako se ponasaju. Skidao prigusivac, stavljao, brojao metke, pucao u zid i gledao kako ostavljaju marikacije i dosao do tog nekog zakljucka.

Najbolje je probati pa se uvjeriti te svako ima drugi nacin igranja. Ovo je moje neko iskustvo.

G3A3 poslednja koja se otkljucava u coop modu, samo sa njom igram. Sasvim solidna. 7.62 metkovi, vrlo precizna na mid i long range, doduse manji rate of fire i 20 metkova u sarzeru. ali i pored toga vrlo sam zadovoljan:)

Ja isto cekam da se pojavi kod Wahad-a ili cu pazariti na Amazon-u!Samo ne znam dali se mora imati nov Bf3 nalog ili se moze aktivirati na vec korisceni,posto ima raznih kljuceva i aktivacija!

Već je išla priča o puškama i tada sam nahvalio AEK-971. Medjutim u poslednje vreme koristim KH2002 i iskreno mislim da je fenomenalna. Nekome će verovatno smetati to što nema automatski režim paljbe. Medjutim recoil je veoma mali i samim tim je odlična za srednje i velike udaljenosti. Naravno odlična je i u bliskoj borbi, šta više redovno uspevam da skinem po 4 lika sa jednim okvirom municije. Od dodataka koristim samo grip i eventualno laser (čisto da nerviram protivnike :D). Puca kida...apsolutna preporuka.

Već je išla priča o puškama i tada sam nahvalio AEK-971. Medjutim u poslednje vreme koristim KH2002 i iskreno mislim da je fenomenalna. Nekome će verovatno smetati to što nema automatski režim paljbe. Medjutim recoil je veoma mali i samim tim je odlična za srednje i velike udaljenosti. Naravno odlična je i u bliskoj borbi, šta više redovno uspevam da skinem po 4 lika sa jednim okvirom municije. Od dodataka koristim samo grip i eventualno laser (čisto da nerviram protivnike :D). Puca kida...apsolutna preporuka.

Da li ti zapinje u smislu klikam i najednom stane.. kontam nestalo metaka a nije. Jednostavo kao da "preskoci" ? Inace je prejaka i precizna. Evo malo igram s njom.

Auuu,evo probao sam AEK-971 i odusevio se!Nije mi jasno kako sam ovu pusku tako preskocio a da je nisam probao.Po mom misljenju puska koja naj manje trese bez i jednog dodatka!Ironsight joj je fenomenalan,a recoila skoro i da nema.Sta ce to biti tek kad joj stavim drsku i neki holo nisan?Napravio sam 15-20 kilova ko od sale.Do sada sam probao m416,m16,ak47,famas i sa svakom od njih imam preko 200 kilova i ni jedna mi od starta nije tako legla kao AEK-971.

Dobra jako puska, ja svo vreme igram samo sa njom. Mada ima trzanja a kad stavim prigusivac onda bukvalno treba ceo sarzer isprazniti da bi ubio nekog a da ne spominjem da sporo puni.

Meni se vise svidja M416 pre svega sto ima jaci metak.

Zavisi od mape. Posto uglavnom igram samo large conquest na otvorenim mapama, idem na heavy barrel. Tactical light bi recimo bio korisniji na close quarters mapama. A pistolj nisam ni menjao od onog osnovnog za ovih 30-ak sati igre. :D

Poslednja izmena:
U odnosu na BC2,pistolji su preslabi(ili je ovako realnije,sta vec).U BC2 u bliskoj borbi mi bilo totalno svejedno da li koristim pusku ili pistolj(naravno,za dokusurivanja,ne za 100% health).U BF3 pistolj koristim u ekstremnim situacijama kad mi je brze da promenim na utEku nego da napunim pusku.Pre bi ubio nekoga kad bi ga gadjao pistoljem nego kad pucam.

Vise Dzula energije proizvodi. :D Nemam pojma za damage ali vidim da municija nije ista (Nato vs Russian), a i u samom pucanju mi se cini da sa M416 lakse ljudi padaju, pa mi se cini da je jaci zbog municije koju koristi, ili je brzina metka, ili nesto sasvim drugo u balistici igre...

Ja ne mogu da pricam o tehnickom aspektu igre,ali mi je potpuno isti osecaj pri koriscenju M416 i AEK-971.Cini mi se da AEK ima slabiji recoil.Nisam koristio F2000 i FAMAS,dovoljan mi je AEK,padaju ljudi pre nego sto krenem da prashim:d.I jedina puska do sada(ponavljam,nisam koristio F2000 i FAMAS) sa kojom mogu da ubijem 3-4 protivnika sa jednim okvirom(naravno,ako ih nahvatam u redu za besplatne akcije).

Vise Dzula energije proizvodi. :D Nemam pojma za damage ali vidim da municija nije ista (Nato vs Russian), a i u samom pucanju mi se cini da sa M416 lakse ljudi padaju, pa mi se cini da je jaci zbog municije koju koristi, ili je brzina metka, ili nesto sasvim drugo u balistici igre...

Ma jok :) To je jako slican kalibar, ruski 5.45 je bio odgovor na americki 5.56.. u principu na isto mu dodju. Ali stvarno je pre*rkana puska, sad sam malo igrao s njom :)

Evo na šta sam naleteo. Verovatno dosta Vas zna za to ali svejedno.
Grafike sa statistikama igrača: http://bf3stats.com/stats_pc/OutRunMneGun/graphics#start_0 - moj npr.
OutRunMneGun.png

OutRunMneGun.png

Pa kome se svidi neka nađe sebe:D

Nazad
Vrh Dno