Šta je novo?

Battlefield 3

Ma konzole mogu biti jedino razlog sto je tanka grafika. A da je bolja trebalo bi vam 1000€ samo za kartu. I ovako je BF3 zahtjevan, naravno.. opravdano.

lol koja prica : d Sto mi nije uposlena graficka od 500e, sto si je kupio je pravo pitanje :D

Da li imate ovaj problem:

5680a84f1e6ff36dc1857706a4e03915.jpg

Kada ponovo ukucam podatke kaze da mi nije tacan ID ili pass. Izasao sa servera i htio na neki drugi i ovo mi izbacuje ?

Poslednja izmena:
i na originu i battle logu ne mogu da se logujem, kaze pogresan user name ili lozinka. ja promenim i opet isto?

evo kao ovo gore (u isto vreme)

Serveri u mushmulama

Naletih na jedan simpatičan klip, ništa spektakularno ali je prilično zabavan. Muzika je odlična

[YOUTUBE]mlxcqM4_Wm0&NR[/YOUTUBE]

ne znam da li je pomenuto, ipak da pitam..

poslednjih cca dve nedelje imam problem sa vozilima, tj. sta god da vozim (samo kada sam na mestu vozaca), ako iskocim a vozilo je bar malo u pokretu, igra me izbaci.. jedina sigurna varijanta je da skroz stanem, pa izadjem, sto je cesto nemoguce bez pozledica..

da li se ovo desavalo nekome, postoji li neko resenje?

Hej, ako kupim igru preko origin-a, to je u stvari digital edition jel tako?
Ne piše nigde a nebi voleo da čekam da mi dođe na kućnu adresu :D

da li moze sa javelin-om da se gadjaju avioni i helikopteri? jel ima neka caka da radi?

Prešao malo na AN-94. Cini se ok ali me nervira sto, i ako je puska full automatik, startam sa njom kao poluaotomatska. Pa svaki put moram promjeniti kada krenem. Naravno, nervira ali sto jos vise zna nervirati jeste kada me neko ubije, pa me lik ozivi, puska se vrati na defaultno i kada mi lik na brzinu izletim, kilinem, tri metka opali i to je to. Zaboravim u brzini da se vrati na poluautomatsko i naravno, ja mrtav.

Ima li nacina da se stavi da je defaultni mod full automatik cijelu partiju.

Prešao malo na AN-94. Cini se ok ali me nervira sto, i ako je puska full automatik, startam sa njom kao poluaotomatska. Pa svaki put moram promjeniti kada krenem. Naravno, nervira ali sto jos vise zna nervirati jeste kada me neko ubije, pa me lik ozivi, puska se vrati na defaultno i kada mi lik na brzinu izletim, kilinem, tri metka opali i to je to. Zaboravim u brzini da se vrati na poluautomatsko i naravno, ja mrtav.

Ima li nacina da se stavi da je defaultni mod full automatik cijelu partiju.

To je glavna poenta te puske (dva metka koja pogadjaju istu tacku).. zato su verovatno i stavili da to bude default, u BC2 nije ni bilo automatskog rezima.

Poslednja izmena:
A ni jedinacnog rezima paljbe sto je bio veliki hendikep po meni

Sporo je to meni. Ipak volim sam korigovati i ako je ovo citav sanzer sa neke medium udaljenosti:

5869c33b91baf6a32516349d8852ed9a.jpg

Pa promeni pusku onda :) Hoce da istaknu prednost te puske, na automatskom rezimu je kao i svaka druga..

Trazim neku alternativu za m416 cisto za promjenu ali nisam nasao. I dalje se njoj vracam. Odlicna.

Trazim neku alternativu za m416 cisto za promjenu ali nisam nasao. I dalje se njoj vracam. Odlicna.

Ma nema alternative :). Ja sam prije nje igrao sa F2000 i onda slučajno vidim da ljudi hvale m416. Puška je genijalna, što se tiče blizine malo je bolja od F2000 ali zato na većoj udaljenosti ne može da se poredi

Ja na primer koristim svaku po malo.416 sam koristio i napravio oko 500 kilova sa njom, pa reko cisto da promenim pa uzmem M16,otkljucam sa njom one bitne stavke-drsku,optiku itd.Pa Famas,i sad pikam sa njim.Sve u svemu kad se malo naviknes na neku pusku ukapiras da su sve uglavnom slicne.Jedino su zeznuli stvar sa platinama,pre si imao taj cilj da napravis 1000 kilova sa svakom puskom,a sad kad otkljucas sve za nju nemas vise zelju da je koristis.

Za promjenu presao sam u support pa malo roštiljam sa LMG a da vidim kako ce ici i sa C4. Cekam da uzmem B2K i da probam tu FAMAS posto vidim da je uber jaka.

Vrh Dno