Šta je novo?

Battlefield 3

Pa i da imaš rusku verziju mogao bi, ali samo na ruskom :D, zbog toga se ovi nisu odlučili za RU verziju.

Jedan od komentara na tom sajtu:

Friend uses a Private Torrent Site, got some Info on this from him:

A. Its not yet been cracked. All they’ve done is found a way to bypass the Origin Date Check. SKIDROW posted some Serial Keys, but they were quickly used up. I’m curious to see how they’ll launch Campaign without Battlelog, since there’s no Game Menu on the PC Version.

B. BF3 Pirating will be low, because with Pirated Version all you get is Single-Player. Most people who are going after this game will buy it, because they’re after the Multi-Player Portion, not the Campaign.

Interesantno je kako ste lako presli preko cinjenice da je " garantovano da ce biti LE verzija " pa je ispalo opet da je EA promenila politiku ? Bas ste neka tolerantna populacija ... Mislim jeste li sigurni da ce i back to karkand dlc biti samo 15 dolara po istom tom tvrdjenju ? I kakva ce vam biti reakcija kad ne bude ? :)

@ saint

Cancel-ovo sam preorder pa ocekujem od tebe da ne kupis igru :)

Poslednja izmena:
Pa dobro zeznuli se.19 miliona puta su ljudi izgubili dog tag.

Poslednja izmena:
Ima li neko zvanicno saopstenje ili bilo kakav link u vezi podele kljuceva na regione , to za 19 miliona dog tagova je ocigleda greska verovatno misle na ukupan broj izgubljenih dogtagova.

Poslednja izmena:
@ vkozomar i @2saint
shvatili smo da necete da igrate bf3,hejtujete igricu od prvog posta u ovoj temi,pljujete i ostalo,svaki drugi post je prepucavanje izmedju vas dvojice kako cete "cancel-ovati preorder",ajd sad malo nazad na temu (nesto normalno)
ubacili ste se u temu i nista normalno nisam procitao od vas :type:

Samo što njih dvojica ne priznaju javno da će uraditi preorder na drugom mestu, trolovanje za medalju :d

Samo što njih dvojica ne priznaju javno da će uraditi preorder na drugom mestu, trolovanje za medalju :d

lol,najjace mi je kad neko dodje tako sa strane da kazem,(npr COD fan ili NFS fan isl) i od 50 postova 49 mu je pljuvanje po igrici-tj nekom novom naslovu a kad milioni ljudi odu sa istih NFS,COD,CRYSYS igrica.... na BF3 u ovom slucaju oni ce kao da igraju kanter iz inata,ma dajjj....:lupko: :beat:

pa sta sad, i onako je bf3 prosvetljenje u odnosu na tamu koju je cod doneo u vase zivote... sta vam smeta sto se nekom bf3 ne svidja i sto neko nije impresioniran?

shvatili smo da necete da igrate bf3

Nisi ti nista shvatio i dugo jos neces, najteze po tebe licno je sto ce ti spoznaja oko bitnih stvari u zivotu ostati u teskom sivilu. Biti povrsan govori dosta o coveku mozda ne toliko o karakteru koliko o odnosu prema konkretnoj stvari.

Iskoristio sam svoje pravo da kazem misljenje i da iznesem stav - Now, recognize it or gtfo :d

pa sta sad, i onako je bf3 prosvetljenje u odnosu na tamu koju je cod doneo u vase zivote... sta vam smeta sto se nekom bf3 ne svidja i sto neko nije impresioniran?

ma opusteno,samo kazem bzvz je hejtovati igricu,lepo napises ne svidja mi se,nije ono sto sam ocekivao,itd itd ne treba ja sad da govorim ljudima sta da pisu,ili "hitbox je los" isl tako nekako,ane sad pisati "e..em im ....... kakvo je ovo sr....nje,necu nikad igrati,vratite pare.......msm ima ljudi kojima se svidja igrica nek nas puste oni koji je ne podnose da mi malo diskutujemo o tome sta valja i sta ne valja,i meni se ne svidja CRYSIS pa ne idem u CRYSIS temu da pisem kako je nikad necu kupiti,ili kako je ovo ili ono.....samo ljudima uskacem u temu i jos ako neko uzme pa svaki treci post njegov sa takvim komentarima....bezveze..po meni
@G!!!
msm ako me kontas sta hocu da kazem cheers

Interesantno je kako ste lako presli preko cinjenice da je " garantovano da ce biti LE verzija " pa je ispalo opet da je EA promenila politiku ? Bas ste neka tolerantna populacija ... Mislim jeste li sigurni da ce i back to karkand dlc biti samo 15 dolara po istom tom tvrdjenju ? I kakva ce vam biti reakcija kad ne bude ? :)

@ saint

Cancel-ovo sam preorder pa ocekujem od tebe da ne kupis igru :)
Zato sto je opet 20 evra znas jeftinije nego 50! A DLC ce se uvek naci na akciji ;) evo ti Vietnam za bc2 bio je 100x na nekoj akciji ja sam ga uzeo za 7 evra a moj brat za 3.............

Kada jednom neko kaze da mu se ne svidja igra i da je ne planira uzeti - onda je ok.

Ali, ako neko ponavlja istu stvar 150X kao papagaj - onda je prosto dosadan.

Nisi ti nista shvatio i dugo jos neces, najteze po tebe licno je sto ce ti spoznaja oko bitnih stvari u zivotu ostati u teskom sivilu. Biti povrsan govori dosta o coveku mozda ne toliko o karakteru koliko o odnosu prema konkretnoj stvari.

Iskoristio sam svoje pravo da kazem misljenje i da iznesem stav - Now, recognize it or gtfo :d

e takav komentar volim,kako se pravis pametan,kakva spoznaja o bitnim stvarima u zivotu???? alo covek jel imas temperaturu...necemo se prozivati ovde po forumu...trebali bi admini malo da reaguju na takve kao ti??? tema je BF3 i opet si odleteo u neke oblake a govoris o meni a u zivotu me nisi ni video,voleo bi kada bi se takvi komentari kao ovaj sad sankcionisali...:trust:

Dokle traje preoder kod Wahad-a?

i mene interesuje za preorder kod kolege sa foruma...

Za sada sam primio samo 2 maila o refundiranju i povracaju novca, tako da ako neko kaze da je cancel-ovao to nije uradio kod mene jer su samo 2 osobe to odradile.

Vas dvojica, pustite mi pm na telefonu sam trenutno :)

A inace, koji to DLC je bio preko $15 i za koju igru? Zivo me zanima.... Naravno da nije expanzija nego 4 maps DLC?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kada jednom neko kaze da mu se ne svidja igra i da je ne planira uzeti - onda je ok.

Ali, ako neko ponavlja istu stvar 150X kao papagaj - onda je prosto dosadan.

Ma neka pricaju,imaju jos svega 7 dana da pricaju,a posle cemo mi da komentarisemo finalnu igru,a oni nece imati sta da komentarisu jel nece znati kakva je igra-jelte.Mada cisto sumnjam da nece kupiti igru.

Tako nekako :)

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno