Šta je novo?

Battlefield 3

ohohoho nice :D

Meni stigao Joystick za aviončiće :D sada ću da ga isprobam u BFBC2 čisto da se spremim malo za BF3 :p

ako moze malo objasnjenje posto nemam iskustva sa, kako da kazem, kupovinom igara. kada dobijemo kljuc, skinemo sa origina i to je to?
sta ako reinstaliram windows ili kupim novu masinu, kako onda ide? i kakav je to clone, jel ima opcija da zadrzim instalaciju nekako za pomenute situacije?

Poslednja izmena:
@Wahad

Jel' može da se plati na cdkeydiscount sa Intesa internet karticom. Treba da mi stigne kartica uskoro pa ako zatreba. A vidim da je i BFBC2 prilično jeftin (ako nije neka oskaćena verzija)

Skineš origin, loguješ se sa tim nalogom na kojem si aktivirao igru i skidaš igru ponovo. Imaš ako ti je origin download i install folder na drugoj particiji

@kloshar
E ne može, *** koliko znam za sada ne, biće u budućnosti. Inače, nije osakaćena verzija, samo je to višak ključeva :)

jos jedno pitanje. znaci teorijski, instaliram origin, bf3 i na pc imam slucajno neku ea igru al narodnu verziju, jel moguca tu neka konfliktna situacija?

jos jedno pitanje. znaci teorijski, instaliram origin, bf3 i na pc imam slucajno neku ea igru al narodnu verziju, jel moguca tu neka konfliktna situacija?

Pa evo ja koristim Origin klijent vec neko vreme, a imam instalirane i narodne verzije EA igara na istoj particiji.

Nisu jos uvek poslali cyborg ninja team da me eliminise.

Tako da mislim da je ok.

Poslednja izmena:
@milkobgd pazi samo da ti se ne uloguje automatski dok igras Fifu 12(ako uopste igras fifu) jer prilikom pokretanja igre pokrece se i Origin,ja sam to resio tako sto sam stavio da mi ne pamti password za origin tako da prilikom pokretanja igre pokrene se samo onaj login i ostane na tome.

Wahad pogledaj pm !! Molim odgovor

Zamolio bih za odgovor na pitanje iz prethodne poruke :D time is running out......

^^Da se i ja prikljucim...

@milkobgd pazi samo da ti se ne uloguje automatski dok igras Fifu 12(ako uopste igras fifu) jer prilikom pokretanja igre pokrece se i Origin,ja sam to resio tako sto sam stavio da mi ne pamti password za origin tako da prilikom pokretanja igre pokrene se samo onaj login i ostane na tome.

Ne igram fifu al dobro da znam foru ako se pojavi još negde.

ljudi, nisam citao ovu temu..... ali ja ne mogu da verujem da je ovoliko dobar.... da li ce da se uzimaju originali? hteo bih da kupim, pa da igram sa vama.... isplati se verovatno....?

dobio kljucic... :banana:

@anarki

gde si pazario?

@kexi
Zavisi od par stvari:

-koliko ce biti bug-ova(sve vezano za igru:hit detekcija,lag,prejaka oruzja)
-da li volis multiplayer fps
-da li ce porodica(zena/devojka/decko:d,keva,cale i ostali) da lako prihvate sto ce morati da imaju battlelog da bi pricali sa tobom

Sto se tice mene,ja uz'o :)

Poslednja izmena:
ja sad narucujem limited edition preorder.... za 47 evra, ga**-s.... da li je dobra cena? ili mozda bolje kljuc, disk moze da se izgrebe?

@kexi
Zavisi od par stvari:

-koliko ce biti bug-ova(sve vezano za igru:hit detekcija,lag,prejaka oruzja)
-da li volis multiplayer fps
-da li ce porodica(zena/devojka/decko:d,keva,cale i ostali) da lako prihvate sto ce morati da imaju battlelog da bi pricali sa tobom

Sto se tice mene,ja uz'o :)

sad moram da popravim ocene do 28-og... posle.... ce opet da budu u padu.... moji vise i ne pricaju samnom..... a devojku nemam..... :D

Poslednja izmena:
@mandrak

kod wahad-a

@mandrak

kod wahad-a

kod wahad-a moze key da se uzme ili?

edit: kako ce da se ponasa moja konfiguracija u ovoj igrici? da li ce moci da se igra u fll hd-u na high detaljima?

CPU: AMD Phenom II 1055T x6 2.8 TurboBoost 3.3, Cooler Master Hyper 212 Plus
MoBo: ASUS M5A97 PRO
RAM: 4 GB PATRIOT DDR3
VGA: POWER COLOR 6850, 1gb GDDR5
MON: Samsung SA 300 LED 22 Full HD
HDD: Seagate BARRACUDA 1tb/WD Blue Claviar 160 gb
Case: Thermaltake V3 Black Edition TT Toughpower XT 775W

Poslednja izmena:
Kolege koji su uplatili poslednji su prvi dobili ključ :D ostali ključevi idu automatskim putem :)

@kexi

ja sam uzeo key,ne verujem da ima diskove

Ako neko nije dobio voucher a ni ključ sada a platio je, neka mi pošalje mail.

Vrh Dno