Šta je novo?

Battlefield 3

[YOUTUBE]nQR49JGySTM[/YOUTUBE]

@dog i anarki pa valjda je pre order do 21-og...

Tranzistore, sada si ti otišao u totalni off i mene naterao da odem u off. Svetac je u svom postu izneo konstruktivnu kritiku polu završene bete sa kojom se uglavnom slažem. Potpuno shvatam novosadjanina koji mi duguje pivo već nekoliko godina. I ja sam totalno razočaran betom kao i konstantnim glupostima koje nam serviraju gospoda iz EA. Iskreno beta je blagi užas. Ali pored toga ja sam naručio BF3 iz prostog razloga što je jeftino. Ne očekujem da će finalna igra ikada biti doterana...pisao sam već o tome. Ko je ispratio kompletan BF serijal do sada zna o čemu pričam. Ono što me fascinira jeste nevidjeni hype kod pojedinih članova. Hype na osnovu čega? Na osnovu polu završene bete...konstantnog poturanja EA vizije team play-a (*****ski squad sistem)...ili je samo u pitanju neiskustvo pojedinaca sa BF serijalom? Izaćiće igra uskoro pa ćemo videti šta smo dobili. Već se vidim kako gubim živce zbog gluposti...ali dobro.

Tranzistore, sada si ti otišao u totalni off i mene naterao da odem u off. Svetac je u svom postu izneo konstruktivnu kritiku polu završene bete sa kojom se uglavnom slažem. Potpuno shvatam novosadjanina koji mi duguje pivo već nekoliko godina. I ja sam totalno razočaran betom kao i konstantnim glupostima koje nam serviraju gospoda iz EA. Iskreno beta je blagi užas. Ali pored toga ja sam naručio BF3 iz prostog razloga što je jeftino. Ne očekujem da će finalna igra ikada biti doterana...pisao sam već o tome. Ko je ispratio kompletan BF serijal do sada zna o čemu pričam. Ono što me fascinira jeste nevidjeni hype kod pojedinih članova. Hype na osnovu čega? Na osnovu polu završene bete...konstantnog poturanja EA vizije team play-a (*****ski squad sistem)...ili je samo u pitanju neiskustvo pojedinaca sa BF serijalom? Izaćiće igra uskoro pa ćemo videti šta smo dobili. Već se vidim kako gubim živce zbog gluposti...ali dobro.
tranzistor,svetac?? :shock: :smoke:

@Overkill

Zbog cega imas da se nerviras?Zbog igre?Kao sto si napisao,za 2 hiljadarke samo da odigram singleplayer i 15-ak sati multija i ne moram je vise nikad igrati,opet cu se malo zabaviti za te pare!Nekima je izgleda BF3 pitanje zivota i smrti!

Za sada sam primio samo 2 maila o refundiranju i povracaju novca, tako da ako neko kaze da je cancel-ovao to nije uradio kod mene jer su samo 2 osobe to odradile.

Vas dvojica, pustite mi pm na telefonu sam trenutno :)

A inace, koji to DLC je bio preko $15 i za koju igru? Zivo me zanima.... Naravno da nije expanzija nego 4 maps DLC?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Wahade brate, a ja?
Pisao sam ti već na pm al ništa.
Jel trebaju neki podaci da se ostavljaju, ja samo napisao da hoću da kupim?

Extra izgleda, bice rokaj-snimaj :D

Samo da ne prodje kao Gran Tourismo 5 koja je br1 po hajpu ikada na ovom forumu 295 strana od kojih su 290 o najavama i nagadjanjima i sta ce i kako ce i ovo i ono...I sada nista.. lol

Samo da ne prodje kao Gran Tourismo 5 koja je br1 po hajpu ikada na ovom forumu 295 strana od kojih su 290 o najavama i nagadjanjima i sta ce i kako ce i ovo i ono...I sada nista.. lol

Ovo smo vec probali i videli koliko je paljevinska igra, hajp je prisutan iz tog razloga.

Spuštena cena :)

bf3.jpg

Gde to pise? Ja ne mogu nista tu da procitam. Ne znam dal je tapatalk zaglupeo pa mi ne ucitava sliku do kraja pa ostane mrljava ili si je ti smanjio ali napisi lepo, ukratko objasnjenje :)

@Wahad poslao sam ti popodne mail odgovaraj dok nije prosao 21..

Mislim da sam ti odgovorio, proveri mail ako nisam posalji ponovo i odgovoricu ti

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

2500,danas idem da uplatim parice...

Uzeh mi rec iz usta ... Odo i ja !

da li ce biti moguce instalirati i aktivirati igru sa ovog clone dvd-a koristeci key kupljen preko neta? ne bih da se smaram skidanjem kada izadje jer ce mi trebati oko 3 dana sa jadnom 768 konekcijom...

da li ce biti moguce instalirati i aktivirati igru sa ovog clone dvd-a koristeci key kupljen preko neta? ne bih da se smaram skidanjem kada izadje jer ce mi trebati oko 3 dana sa jadnom 768 konekcijom...

Trebalo bi da moze kao sto je bilo i za beta verziju.Mada,svejedno ces imati nedelju dana fore od dobijanja kljuca (mogucnosti skidanja) do startovanja igre.

Biče haosa

Ja se iskreno nadam da će sutra pustiti pre-load da se ne bi pravila gužva kasnije.

Koliko sam ukapirao single player će se moći igrati odmah po skidanju igre?

Vrh Dno