Šta je novo?

Battlefield 3

Ma opusteno totalno, ne bitna je verzija bitno da se igra igra :D

Jok slučajno je lol

Plašim se da će ovim naslovom EA pokazati zube i to da nisu ništa bolji nego Activision. Već vidim gomilu DLC i gluposti na prodaju u budućem periodu :(

EDIT: Back To Karkand će biti 15$ ako sam dobro upamtio i izlazi pre nove godine.
U potpunosti se slazem sa ovim, ali ne bitno mi igra je vrh i jedva cekam kljuc

Tako ispada, ali je opet na kraju, povoljnije po nas.. Standard je 37 jura :S

Sto se mene licno tice, takodje zelim da izrazim zaljenje zbog poteza od strane EA, nash drugar Wahad se sada nalazi u neprijatnoj situaciji. Ja sigurno ne zelim da otezavam jer za 2100 dinara jednostavno nikakava verzija igre ne moze da se kupi.
Podvlacim, sto se mene tice sve je u redu i videcemo kako ce se razvijati "scena" pa shodno tome cu ili necu kupovati dodatne mape... Bash su ispali trulezh kapitalisticki...

I dalje ispada najpovoljnije kod Wahada - 26e za standardnu verziju.

Back to Karkand ne izlazi pre kraja novembra, a verujem da nece kostati vise od 10e ( sto sve zajedno izadje oko 35-36e, a LE, trenutno, kosta preko 45e ).

Mislio sam na digitalnu verziju. Ko ce cekati da stigne kutija sa igrom :D

Ma bice dobra i obicna verzija!Videli su oni da se narod primio za medalju,pa ajde onda da izmuzu buraniju koliko je to god moguce!

ma nema veze Wahade ionako je dzabana necemo se ljutiti,ko ga 'ebe,vazno da se mi druzimo cheers

Sto se mene licno tice, takodje zelim da izrazim zaljenje zbog poteza od strane EA, nash drugar Wahad se sada nalazi u neprijatnoj situaciji. Ja sigurno ne zelim da otezavam jer za 2100 dinara jednostavno nikakava verzija igre ne moze da se kupi.
Podvlacim, sto se mene tice sve je u redu i videcemo kako ce se razvijati "scena" pa shodno tome cu ili necu kupovati dodatne mape... Bash su ispali trulezh kapitalisticki...

+1

A i DLC mape..verovatno ce ih kasnije biti i kod wahada za manje pare ili snizenja na originu za bozic itd...

Zna li neko do kada traje preorder na Originu

Cena od 21e za LE je bila isuvise dobra da bi bila istinita, ***, meni odgovara da kupim i normal za te pare, samo me interesuje jos jedna stvar pa ako Wahad ili neko drugi zna ne bi bilo lose da pojasni : Da li je razlika izmedju obicne i LE verzije samo u Karkand mapi i warfare pack-u? tj. da li ce kasnije vlasnici LE varijanti imati neke privilegije u vidu besplatnih mapa dok cemo mi svaku da placamo. Ako je samo Karkand u pitanju koji se naknadno placa 15$ onda je sve u redu, imamo LE za 21e+13e sto je i dalje dobra cena.

@ zmay

Ti bi uvek da prodjes najpovoljnije ? Ajde plati i nek kukaj ko baba

Izasla neka klonirana verzija od 9.9gb ?!
Taj bas frishak,nema ni sat vremena kako su ga postavili.Sta i da je ispravna kopija diska cega vec,kako startovati?
A ovaj je jos bolji...cak i multi radi :laugh:
"Battlefield 3-SKDR [Working Multiplayer] 7.36 GB 12 6 hours" :d

ma platio sam ja jos pocetkom septembra, ne brini nista, pretpostavljam da ne znas odgovor na pitanje iznad

^^Pa clone izdanje, ta izdanja se uvek rano pojave, mada s obzirom na popularnost, bice lekica skorije. :)

^ Nema ga trenutno, to je fake. Mislim ipak da je lekic malo komplikovaniji zbog release date checka... mada ko zna, mozda i bude nesto u medjuvremenu.

Da napomenem, svi koji su pre-orderovali i odlučili da ne dobiju refund dobiće svoj ključ 21. oktobra koji će moći tog dana da aktiviraju na Origin-u

jel ti mozes ili SMES da potvrdis da ta standardna verzija koju ces nam poslati 21.og je English? Nemoj da o5 bude nekog nesporazuma

jel ti mozes ili SMES da potvrdis da ta standardna verzija koju ces nam poslati 21.og je English? Nemoj da o5 bude nekog nesporazuma
Evo ti slika sa face-a valjda vidis jezike............
294376_262778390432721_176419032401991_770961_1304213097_n.jpg

Aaa oprosti onda :) nisam znao da si iz te zajednice :)

Inače, hvala svima na podršci :*

Vrh Dno