Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
damirbaj
- Dobro, ako se ozbiljnije podje baviti igrom mozda je odrzivo sa free sistemom. Tada kada sam igrao nisam brigu vodio niocemu. Samo udri brigu na veselje. Plus presao na AVA. Sa druge strane su današnje igre mnogo odmakle tako da mi je tesko da se vratim.. bilo bi mi meh.
EDIEDI
- Ne znam da je ikada bio problem oboriti heli jednim RPG-om. Sa tenkom jeste, trebala su dva pogotka. Sad' sam zaboravio da li jedan obara transport ili dva ali attack jedan sigurno. Ali transportni ne stvara problem i kada ga ima a na neki mapama kao na caspianu i ne postoji.. osim u RUSH-u.
To da bi AT4 obarao helije su price za malu djecu. Dobro, nikada saznati i necemo sta bi bilo kad bi bilo ali su mape mnogo vece u odnosu na BC2. Helikopteri idu do tih visina da ih ni lokati ne mozes a uredno te TV-om spama gunner. Na tim visinama svoje rakete ne bi ni vidio kako treba. Svaki hit bi bio sreca.
A oni koji su toliko nisko da su meta za AT4 je efikasnije skinuti sa AA..
Izbaciti sva lock on oružja. Ostaviti eventualno AT4 radi zabave ali postaviti stacionarne AA mitrraljeze kao na atakama. To je zabava a ne ovo pippippipipipip....
U BF3 apsolutno fali nesto kao sto je AT4 u BC2.Rucno vodjena raketa.Kakav bi to kvalitativan pomak ka dobrom balansu.
Helisi bi bili na zemlji i ne bi silovali pesadiju.Wake je pojam za takav debalans.
Jos jedna stvar je irealna a to da kada pogodis heli direktno sa RPG on ostane citav kao da ga je ogrebao.Lepo se okrene i odleti na popravku.
I meni se desilo,pisao sam u BF4 temi.Ne mogu da se nakacim ni na jedan server u BF4(loading,....) ali BF3 mogu normalno da igram.I na Originu je sve na ruskom.
Ja sam danas igrao par partija u BF3 i jednu BF4, a sad nisam probao. Najmanji problem je da promenim sifru i mail ako je do toga, ali mislim da je neki teski za**b kod njih.
Inace i onaj security code mi je ukljucen, a nije mi stigao mail da ga je neko zahtevao, tako da ipak mislim da je nesto do njih.
Promenuo sifru i mail, a regiju sam prebacio na Serbia jer je iz nekog razloga stojalo na Srbija ali napisano cerilicom. Inace za jezik je bilo postavljeno na engleski.
Kod mene je bilo na ruskom sve do sada, tek kad sam promenuo region onda se normalizovalo.
Inace pre toga kada bih usao u Origin store izabrao igru i ubacio je u korpu za kupovinu momentalno bi se store prebacio na engleski i cene bi se vratile na euro.
Naravno,gasio origin vise puta i isto.Moze da se gleda ali ne i dira.Ne pada mi tesko,odigrao sam par partija na BF3(sem kad u squad uleti triling keceva,pernata zivina bez glave ima razumnije kretanje).Mada,i ja sam verovatno takav bio u BF2 posle COD,kanta za punjenje.
Мени. Јуче сам напредоао за један чин и остало ми је још мало до следећег тј. трећег јер сам тек почео да играм. Освојио сам и неко оружје. Нестао ми је тај скор и иако ми у Game Activity стоји све што сам добио, и спуштен сам на први чин.
Мени. Јуче сам напредоао за један чин и остало ми је још мало до следећег тј. трећег јер сам тек почео да играм. Освојио сам и неко оружје. Нестао ми је тај скор и иако ми у Game Activity стоји све што сам добио, и спуштен сам на први чин.
Da, juce su imali nekih problema,i sa originom a i sa battlelogom na nekih par sati.Ali realno da bi dostigao treci ili peti "cin" treba ti dvadesetak minuta igre.Mislim-no big deal.
Hiljade ljudi se zali da su im se skroz resetovali nalozi. Neko ko je igrao 800 sati sada mu je sve na 0... Mogu da zamislim kako im je. Mislim da li je moguce da EA - DICE nemaju backup
Da, juce su imali nekih problema,i sa originom a i sa battlelogom na nekih par sati.Ali realno da bi dostigao treci ili peti "cin" treba ti dvadesetak minuta igre.Mislim-no big deal.
Uradio sam sledece:
1. Obrisao punkbuster
2. otisao na server list i kliknuo join
3. Battlelog prijavio da nemam punkbuster i poslao me direkno na sajt
4. Skinuo program
5. Uradio install, add-ovao BF4
6. Sacekao da program skine, instalira sta treba
7. Ugasio pb prozor i igrao
Takodje sam u windows firewallu omogucio full control aplikacijama punkbuster A i punkbuster B
Uradio sam sledece:
1. Obrisao punkbuster
2. otisao na server list i kliknuo join
3. Battlelog prijavio da nemam punkbuster i poslao me direkno na sajt
4. Skinuo program
5. Uradio install, add-ovao BF4
6. Sacekao da program skine, instalira sta treba
7. Ugasio pb prozor i igrao
Takodje sam u windows firewallu omogucio full control aplikacijama punkbuster A i punkbuster B
Koja ekspanzija je najbolja za BF3 ?? Razmisljam se izmedju Back to Karkand ili Close Quarters ekspanzije, ali ako je mozda neka druga bolja vi mi recite
Koja ekspanzija je najbolja za BF3 ?? Razmisljam se izmedju Back to Karkand ili Close Quarters ekspanzije, ali ako je mozda neka druga bolja vi mi recite