Šta je novo?

Battlefield 3

@Snapdragon:

Kada pokrenes server i isti stigne do stanja loadovanja, bf3 aplikacija ce se pokrenuti, ali se ne pali u fullscreenu, vec je minimizirana. Pogledaj dole pored start menija da li je tu kada pokrenes server, ako jeste, onda klikni na nju.

Drugo resenje je da instaliras najnoviji PunkBuster. Meni je to resilo problem, a pre toga samo morao rucno da ulazim u igru posle startovanja servera, jer je i meni bila igra minimizirana.
Probao sam sve sto si mi rekao ali i dalje se isto desava... stvarno ne znam sta da radim...?

Probaj da reinstaliras Punkbuster

Poslednja izmena:
U bre ti si ga bas ufitiljio...
Ako si odradio repair, i reinstalirao battlelog plugin i punkbuster i ne pomaze jedino mi pada na pamet da se odjavis i ponovo prijavis.
Moguce je da ti je session expired (tj da nisi gasio komp duze vreme), ako nije ni ovo nemam vise ideja...

Skinuo sam i Plants vs zombies GOTY i desava se isto stvar kao i sa Battlefieldom, igra nece da se pokrene, loaduje nekoliko sekundi i onda se nista ne desava... Celo jutro se mucim, trazim resenje na netu ali nista. Sve sam zivo pokusao sto postoji ali bezuspesno. Ako neko zna resenje molim ga da ga postavi ovde, hvalaa :)

Mislim da sam i ja imao neki slican problem koji sam resio tako sto mi je neko sa foruma uradio upload svog punkbuster foldera koji sam skinuo i kopirao umesto mog.

Ne mogu da garantujem da ce to pomoci jer se ne secam tacno sta je bio problem kod mene.

p.s. nisam na svom kompu pa ne mogu da ti uploadujem file.

ok, prvi mec, vec citer, napravio skor 500-20... ne salim se :D

Skini odavde PB: http://www.evenbalance.com/?page=pbsetup.php

Prati dole upustvo, u principu treba da dodas igru u PB ako vec nisi.

Skinuo sam punkbuster, instalirao i updateovao, e sad, kad odem na battlelog i kliknem na neki od servera pokaze mi kao position in queue i dodje do nule i zatim pise joining server ali se battlefield i dalje ne pali. Nemoguce da je do specifikacije zato sto drug ima losiji komp dosta i njemu radi :/.

Skinuo sam punkbuster, instalirao i updateovao, e sad, kad odem na battlelog i kliknem na neki od servera pokaze mi kao position in queue i dodje do nule i zatim pise joining server ali se battlefield i dalje ne pali. Nemoguce da je do specifikacije zato sto drug ima losiji komp dosta i njemu radi :/.

Ako pise-joining server,pusti ga dok ne napise -loadind level,ili tako nesto.BF3 nisam upalio mesecima pa sam zaboravio sta tacno pise.Kad napise to -loading level,igra ce se pojaviti dole u task baru,i mozes da je kliknes ili da sacekas da se sama podigne.

Ako pise-joining server,pusti ga dok ne napise -loadind level,ili tako nesto.BF3 nisam upalio mesecima pa sam zaboravio sta tacno pise.Kad napise to -loading level,igra ce se pojaviti dole u task baru,i mozes da je kliknes ili da sacekas da se sama podigne.
Izvinite sto vas davim ovolikoo, ali bih stvarno voleo da znam u cemu je fora, e da ne pali se i nema je u taskbaru :(

Sutra se nas trojica prebacujemo na trojku,da vidimo ima li puno citera. Dok ne poboljsaju cetvorku.

Moguce je da ti promice to sto je napisao Gorgilije.Kada pokrenes igricu zatamni se ekran kao da se nista ne desava ali se posle malko cekanja pojavi slicica na tasku(donja linija u ravni sa startom).Kliknes na slicicu i eto igre.Meni se tako pokretala igra.Glupo resenje ali sta ces jer je takva i sama igra.

Ljudi ja vec para dana pikam bf3 i mogu reći da je jako zanimljivo igrati sa toliko noobova okolo. juče napravih neki ludački skor od 91:20(+-) ali akcenata na 91 kill, voazo sam ih iza nekog kontejnera slagao kao mušmule ;D prvo bacim granatu pa odem iza pa sačekam ove što beže pa se vratim ponovo i to isto ponovim tako sam nabio jedno 10 killa ako ne i više dok me nisu sastavili, to se dešavalo kod kontejnera tj onom srednjem mostu. U istoj partiji sam uspeo da na istom mestu sa nožem rešim trojicu a četvrtog sam pronašao odmah pored kako snajperiše na tornju :D kakav ringišpil :). Mogu vam reći da ima puno servera koji su puni mora da se čeka da bi mogao igrati. Bilo bi dobro da potraje hajp kod novih igrača da se ne smore brzo.

Poslednja izmena:
Zanimljivo je kada igras protiv nubina. Ali kada ti je tim pun nubina koji ne znaju sta rade onda bas i nije zabavno.

sve ima svoje u tom metežu neko te i ubije nisam supermen ali taj osećaj superiornosti da ne psujem je stvarno nenahdebiv :D. Ta gužva i ti nubovi što puzaju i ti što trče koje kuda gde nemaju pojma kamo da idu de da se sakriju u koji ćošak, sve mi je to smešno i strašno zanimljivo jer podsećaju me na sebe kada sam i ja saam otkrivao senu, mettro i bazar narvno i ostale mape. :D Prosto opet jedva čekam da sednem za komp da raspalim po koju. Ttimovi su donekle izbalansirani i kako tako bude sa druge strane orlova :D ali i ostalih činova nije baš da su sve sami nubovi ali opet kažem neprocenjivo je sve to skupa.

Poslednja izmena:
Neprocjenjivo je koliko i otici sa svojih 20+ godina u vrtić i igrati fudbala protiv 5-6 godina starih "igraca". I dok oni još tepaju i ne znaju gdje se nalaze, ti nabijes dres nalice i trcis kao sumanut po terenu kada zabijes gol. Ggdje je to zabavno ??

Ja sam BC2 poceo igrati 2-3 mjeseca prije izlaska BF3. Jos se sa svojima ukljucim koji su vec godinu nakucali pa igrali na jacim klanskim serverima. Ubise iz neba iz zemlje. Malo je falilo da ostavim BF. Nije bilo ni malo interesantno ali je bio izazov, povremeno se uklopilo sve na svoje. KD skocio na nekih 1,4 i znao sam zavrsiuti bitke kao najbolji igrac. Rijetko ali se desavalo. Vecinom kada se dokopam tenka.

Noobfest na ovim rasprodajama moze biti simpatican ali ne i zabavan.

Ja igre nakon rasprodaje uopste nisma palio niti mislim. Imam je na kompu ali neka prodje vremena. Bezveze mi nabijati komplekse.

Poslednja izmena:
@TosaNS

Hahaha i meni je isto tako, mnogo mi je zanimljivo da igram sa njima :D lako ginu, mada znaju da pucaju uglavnom, pot shots i slicno, samo slabo stoje sa kretanjem, ne znaju koji delovi mape su kriticni, ne prate minimapu, lako ih je flenkovati, i slicno :D ja uzivam, mogu vam reci, cesto idem bezbrizno po mapi dok oni trckaraju unaokolo kao zecici- bukvalno slepi sta se zbiva oko njih:) obidjem ih i iza ledja ubijem po nekoliko. Desavalo mi se da me ubije neki njihov snajper iz pozadine, ja prodjem kroz njihovu liniju, dogtagujem ga, i vratim se nazad u nas deo mape; ili sam na vrhu neke kuce i pustim po 3-4 njih da prodju :) A cesto idu zajedno, pa zagines iako ih ubijes dvojicu - trojicu. Posle dvadesetak partija sa novajlijama sam igrao TDM na Karkandu, i tu nema nubova, jer je to prvi DLC. Imao sam skor 1-9, dok nisam provalio da ne smem da se krecem tako slobodno kao protiv novih :) pa sam se vratio na 15-10.

Poslednja izmena:
Neprocjenjivo je koliko i otici sa svojih 20+ godina u vrtić i igrati fudbala protiv 5-6 godina starih "igraca". I dok oni još tepaju i ne znaju gdje se nalaze, ti nabijes dres nalice i trcis kao sumanut po terenu kada zabijes gol. Ggdje je to zabavno ??

Ja sam BC2 poceo igrati 2-3 mjeseca prije izlaska BF3. Jos se sa svojima ukljucim koji su vec godinu nakucali pa igrali na jacim klanskim serverima. Ubise iz neba iz zemlje. Malo je falilo da ostavim BF. Nije bilo ni malo interesantno ali je bio izazov, povremeno se uklopilo sve na svoje. KD skocio na nekih 1,4 i znao sam zavrsiuti bitke kao najbolji igrac. Rijetko ali se desavalo. Vecinom kada se dokopam tenka.

Noobfest na ovim rasprodajama moze biti simpatican ali ne i zabavan.

Ja igre nakon rasprodaje uopste nisma palio niti mislim. Imam je na kompu ali neka prodje vremena. Bezveze mi nabijati komplekse.

auuu koliko ozbiljnosti u kometaru kao da je u pitanju odbrana diplomskog rada na temu kako se zabaviti u BF3 :) svaka čast na tekstu evo zanemeo sam sad ja i nemam pojma kako ću igrati dalje da li uopšte da igram tj moraću se izvinuti svima koje ubijem i to unapred. Ja nemam pojma šta je tebi zanimljivo i šta te čini srećnim u igri niti me zanima ali eto ubedio si me da ne igram više gde ima nubova nego da tražim samo hard kor prekaljene borce i po kojeg čitera da bi se osećao bolje :). Btw ne patim od kompleksa nego eto malo se raspucao bzvz :). Posebno deo u vezi vrtića kako si mi objasnio prosto nemam šta ja sad tu da dodam više, shvatio sam iz tvog komentara da bi trebalo da u narednom periodu da batalim BF3 jer ima puno novopridošlih koji eto bože moj nemaju pojma dok malo ne ojačaju kako bi mogli da mi pariraju.

Poslednja izmena:
Pa mislim jel', tom politikom mozemo doci i do čitova. Kupis jedan, najbolji si na terenu. Sta fali ? To je samo video igra. Zar ne ? Zatso neko da se frustrira oko virtualnog svijeta kada te neki čiter ubija.

Svako ima svoju vrstu zabave. Svakome svoj ukus. Ljudi hejtaju kako su igre zaglupljene a tebi je ok ubijati lvl1 koji nikada nisu vidjetli battlefielda.

Tole, ne slušaj zlobne duše nego samo udri. Kakvo nabijanje kompleksa, pa igra je u pitanju. Glenn prijatelju, ti ga pretera sa analizom. :)
Ja danas odigrao prvu partiju posle par meseci, od 32 igrača nas 4-5 "stariji igrači", ostalo sve do 20-og levela. I dodje ti smešno kad vidiš kako se naguraju na gomilu i trče zajedno, opališ jedan metak, ubiješ trojicu :D.
Ali, šta ima tu da mi bude žao. ***, igra je, i ja sam bio noob pa nisam znao gde udaram (mislim, nisam ni sad neki pro ali snalazim se).

Blafi off. Kad sam počeo da igram npr. Day Z, niko ni mene nije štedeo nego me drali kao jarca ko god je stig'o. Prva dva meseca ne znam dal' sam ubio 2 čoveka, navukao kompleks i došlo mi da batalim jer sam non stop trčao sa obale i ponovo lootovao stvari. Ali vremenom se sredilo, tako i sa ovim. Malo će još neki dan da trče kao muve bez glave dok ne pohvataju gde je levo, posle će sve da dođe na svoje

Zanimljiva situacija sa downloadom igre. Ajde sto se vuce ko prebijena macka, nego malopre je pisalo 95% da je skinuto, sad pogledam pise 92% :d

kloshar

Nije u tome poenta jer sam i sam napisao kako su mene mlatili ljudi u BC2 koji su igrali preko godinu dana a ja prvi put. Vec procitaj njegove postove. Izgeldalo mi kao da je otkrio zlatnu žilu:

"..sami nubovi ali opet kažem neprocenjivo je sve to skupa."

Nemam namjeru govoriti nekome sta je uživancija kada svako ima svoju, pogotovo nikada ne pljujem ljude.. nemam dozvole za to niti zelim, ali naprosto nisam mogao a da ne reagujem/kritikujem.

Poslednja izmena:
Tole, ne slušaj zlobne duše nego samo udri. Kakvo nabijanje kompleksa, pa igra je u pitanju. Glenn prijatelju, ti ga pretera sa analizom. :)
Ja danas odigrao prvu partiju posle par meseci, od 32 igrača nas 4-5 "stariji igrači", ostalo sve do 20-og levela. I dodje ti smešno kad vidiš kako se naguraju na gomilu i trče zajedno, opališ jedan metak, ubiješ trojicu :D.
Ali, šta ima tu da mi bude žao. ***, igra je, i ja sam bio noob pa nisam znao gde udaram (mislim, nisam ni sad neki pro ali snalazim se).

Blafi off. Kad sam počeo da igram npr. Day Z, niko ni mene nije štedeo nego me drali kao jarca ko god je stig'o. Prva dva meseca ne znam dal' sam ubio 2 čoveka, navukao kompleks i došlo mi da batalim jer sam non stop trčao sa obale i ponovo lootovao stvari. Ali vremenom se sredilo, tako i sa ovim. Malo će još neki dan da trče kao muve bez glave dok ne pohvataju gde je levo, posle će sve da dođe na svoje

Tako je Gojakla sve što si napisao ja potpisujem :) nego čujemo se na TS pa da se zabavljamo s nubovi što trče u grupama :D hehehehe malo da se opustimo ko ljudi :)

kloshar

Nije u tome poenta jer sam i sam napisao kako su mene mlatili ljudi u BC2 koji su igrali preko godinu dana a ja prvi put. Vec procitaj njegove postove. Izgeldalo mi kao da je otkrio zlatnu žilu:

"..sami nubovi ali opet kažem neprocenjivo je sve to skupa."

Nemam namjeru govoriti nekome sta je uživancija kada svako ima svoju, pogotovo nikada ne pljujem ljude.. nemam dozvole za to niti zelim, ali naprosto nisam mogao a da ne reagujem/kritikujem.

Šta ima da me kritikuješ, i zašto ti mene da analiziraš ''Sram te bilo'' :D da žališ nubove ko da su ti rod i pomoz bog ne sekiraj se Glen i tebe će sutra da biju ti isti nubovi ;D a što bih se ja tebi pravdao za bilo šta ako me reazumeš Ok ako ne opet ti kažem Ok. Nije problem možemo se naći negde na nekom serveru pa napucavati do mile volje nemam problem da budem ubiven niti da ja ubijam :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno