Šta je novo?

Battlefield 3

hmmm imam problema da verifikujem mail na originu...
lepo je upisana adresa, i prvo nije htelo da mi posalje link za verifikaciju na mail, a onda kad mi je konacno stigao taj mail, kad sam kliknuo na link, nije moglo da se verifikuje... ispisa mi gresku, something went wrong... probao vise puta...

jel neko ima slicnih problema?

ako neko zna resenje nek javi, il da jurim origin help sutradan, da vidim sta je...

moras prihvatiti TOS, ili postaviti secret answer.
da li na sajtu, ili iz origin klijenta

"Samo" 267 banova u poslednjih 12h. Srecom, igra je jos nedelju dana dzabe pa svi ti posteni igraci ( svih 267 ) koji su neopravdano optuzeni da su aimbotteri mogu da se vrate i da nastave da dominiraju.

Thanks EA. Thanks DICE.

Haha sad sam odigrao TDM 24v24, od 48 igraca, 40 je novih, sa rankom do 10 levela. Nas 8 pukovnika i 40 novih :)

Taman kad sam pomislio da sam uspeo, igra nece da se pokrene, nece da ucita uopste, kao loaduje ali posle par sekundi prestane i nista se ne desava... Neka solucija???

A ne znam, meni čim se skinula mogao sam da igram.
Kad je pokrenem, baci me na browser, tamo izaberem server i igram.

Taman kad sam pomislio da sam uspeo, igra nece da se pokrene, nece da ucita uopste, kao loaduje ali posle par sekundi prestane i nista se ne desava... Neka solucija???

Jesi li instalirao Battlelog plugin?

moras prihvatiti TOS, ili postaviti secret answer.
da li na sajtu, ili iz origin klijenta

secret answer je vec bio postavljen, a ovo za prihvatanje TOS-a nisam nigde nasao, moguce da sam to vec bio odradio kad sam jednom davnom pravio acc na origin-u, pa sam zaboravio na njega...
znam samo da mi je jednom ranije bio bfbc2 ukraden odatle...

nego sad videh da mi je za zemlju stajalo United Kingdome, stavih to na Serbia i security-u ukljucih login verification, a za to je trebao mail, te kad sam odradio taj postupak, vise mi nije trazilo verifikaciju mail-a, moguce je da se taj postupak i gleda kao verifikacija, logicno...

hvala u svakom slucaju :)

Posle vec dosta vremena, kao vuk medju ovcicama:)
Capture.PNG
Ruka se sama opustila:d

Poslednja izmena:
ja sam takodje imao taj problem oko origin passworda i to sto cekam i ne salju mi reset password na mail. Resio sam ga tako sto sam napravio SWTOR nalog a on je automatski povezan sa Originom. Ta nova sifra mi je sada i za Origin i za SWTOR :)

Simpa su ovi novi igraci BFa, slatko sam se ismejao; ne znaju koje je oruzje dobro, pa uzimaju ono sto vide da ih ubija :D imao sam neku dominantnu partiju, skor od 45-16, jedno vreme sam bio na 33-5 pa sam poceo da eksperimentisem....elem, uzeo sam A-91 da otkljucam sve dodatke, i bas sam dominirao veci deo partije, kad malo po malo, svi pocese da uzimaju A-91 a inace to oruzje niko ne koristi, posebno kad se igra TDM :D zaginuo sam 4-5 puta od njega, pa sam se setio da sam i ja isto radio kad sam pocinjao da igram bf, mislio sam da je do puske, a ne do igraca :)

Moram zamisliti kakav teamwork je trenutno prisutan u igri. I pre nego sto je postala free nije bilo nikakve timske igre, tek sad je zurka.

Inace, dosli smo do cifre od 400 banova u poslednjih 24h. Ovo mora da je neki nov rekord...

Posle tri dana skidanja i konstantog pucanja veze sedoh sad da probam multy,kad me saceka neprijatno iznenadjenje koje nemam pojma sta je.
Error

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'KratkoCebe88' (for 1 minute) ... Your GUID must be known to the GGC-Stream.NET more than 10 days to play on this server. Contact the server owner. [Admin Decision]

Posle tri dana skidanja i konstantog pucanja veze sedoh sad da probam multy,kad me saceka neprijatno iznenadjenje koje nemam pojma sta je.
Error

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'KratkoCebe88' (for 1 minute) ... Your GUID must be known to the GGC-Stream.NET more than 10 days to play on this server. Contact the server owner. [Admin Decision]

Iskljuci CHEAT :p

Kucas IDKFA za sva oruzija, IDDQD da budes neunistiv i IDCLIP da prolazis kroz zidove. :)

Skinuo sam i Plants vs zombies GOTY i desava se isto stvar kao i sa Battlefieldom, igra nece da se pokrene, loaduje nekoliko sekundi i onda se nista ne desava... Celo jutro se mucim, trazim resenje na netu ali nista. Sve sam zivo pokusao sto postoji ali bezuspesno. Ako neko zna resenje molim ga da ga postavi ovde, hvalaa :)

Jesi probao da ides desni klik na ikonu igre u originu i da kliknes na repair game?

Jesi probao da ides desni klik na ikonu igre u originu i da kliknes na repair game?

Probao sam, i ista situacija. Prvo sam mislio da je mozda do kompa, da nije kojim slucajem preslab za bf3, ali se ista stvar desava sa Plants vs zombies tako da mislim da ima neka greska sa tim glupim Originom... :/

probaj da prekopiras taj bf(da ne bi skidao opet) u neki drugi folder a reinstaliraj origin...

Ovo jos nisam cuo.Inace ova igra se ne pokrece preko ikonice na desktopu,nije predvidjena za to.Nego iz battleloga.Ne znam,probaj da promenis browser.Jel si instalirao PB?

Jesam, koristim Chrome, ali probao sam i sa Firefoxom, isti slucaj. Trazio sam po netu i dosta ljudi ima ovaj problem ali nema resenja izgleda...

Evo i ja uzeh "poklon" sa Origina... jel se meni cini ili je ovo bolja pucacina od Bf 4 ?

@Snapdragon:

Kada pokrenes server i isti stigne do stanja loadovanja, bf3 aplikacija ce se pokrenuti, ali se ne pali u fullscreenu, vec je minimizirana. Pogledaj dole pored start menija da li je tu kada pokrenes server, ako jeste, onda klikni na nju.

Drugo resenje je da instaliras najnoviji PunkBuster. Meni je to resilo problem, a pre toga samo morao rucno da ulazim u igru posle startovanja servera, jer je i meni bila igra minimizirana.

Nazad
Vrh Dno