Šta je novo?

Battlefield 3

Toliko "lud" nisam :)
Sve je sivo , odnosno ne može da se menja.

edit : ok je sada, nešto je zaludeo bio prvi put, restart je rešio.

Poslednja izmena:
ne , meni nije puko download ni jednom a jos se skida (jos 7% ).

bice da je nesto sa tvojom konekcijom/providerom.

Da li neko ima neko resenje za ovaj download error? Bolje nemoj da cekas da prodje, spic ce ti trajati do 3. juna...

Meni je bio stao na 82% i nije mrdao jako dugo , izadjem i dam mu Resume i odradio ga je tada bez problema do 100%

Dzabe se cimate. Ja je skinuo jutros, igrao 5 minuta i ugasio...

Najgore sto sad moram da babysitujem komp i da cekam kada ce da mi izadje error pa da resume donwload...

Za svaki slucaj da napomenem, ne morate skidati igru... dovoljno je da BF3 dodate u svoj Library i vasa je. Nije valjda da ste toliko nestrpljivi pa vam bitno da skinete sto pre... :p

Ja imam igru od firme R......D, da li mogu da instaliram tu i da iskoristim product code?Ako je to uopste i serial d igre?

Prekopiraj tamo u origin games pa uradi download, vidi po netu kako ide, ja sma tako pre radio

Ooo lepo je videti da je ponovo oživeo bf3 makar i na kratko. Karkande evo me :)

Ahahahahah zar toliko botova ima :)

Smesna stvar, zguzili su TDM na Noshahr Kanalu sa 64 igraca, a mapu predjes po dijagonali za 30 sekundi. Kad god se spawnujem bacim granatu u vis, medju kontejnere, i skoro uvek ubijem nekog :D a tek sto stave 100 ticketa za partiju sa 64 igraca, bas su biseri momci koji vode takve servere. Kome je do nabijanja k/d razlike, eno mu ovaca za shisanje :D

cheatera na sve strane, inace. svaka druga partija po neki. A moram reci da su ljudi dosta retardirani ili ne znaju engleski, kad god pokrenem !voteban niko ne glasa, a lik ima skor tipa 65-1. Smesno

Poslednja izmena:
Nisam igrao BF3 jos od izlaska najvece sramote za BF serijal, Brokenfielda, a bas sam se uzeleo ( pogotovo Back to Karkand mapa ). Onda upalim forum i vidim da je svaka druga tema posvecena haker decurliji...

Da li je neko pronasao neki fix za onaj download error(server is not responding i unexpected error)? Stvarno sam se smorio, skida mi se igra pola dana i tek 32%...
Stupid Origine...

Pustio u 19:00 da se skida, i u 21:00 skinuo. Nije bilo problema.

hmmm imam problema da verifikujem mail na originu...
lepo je upisana adresa, i prvo nije htelo da mi posalje link za verifikaciju na mail, a onda kad mi je konacno stigao taj mail, kad sam kliknuo na link, nije moglo da se verifikuje... ispisa mi gresku, something went wrong... probao vise puta...

jel neko ima slicnih problema?

ako neko zna resenje nek javi, il da jurim origin help sutradan, da vidim sta je...

Ko ima problema sa pucanjem veze, neka skine ovaj EACore.ini - http://www40.zippyshare.com/v/63647580/file.html

- Origin mora biti ugašen
- EACore.ini staviti na desktop
- Pokrenuti Origin dok je taj fajl na desktopu
- Kada na početku izleti prozor kliknuti samo Yes

To je to. Skidat će full brzinom bez pucanja veze.
EA R&D mode (Research and Developement mode)

Sto je najzanimljivije, po ko zna koji put pustaju BF3 na rasprodaju a niko ne kupuje premium ili DLC-vome. Cak sto vise, oni koji su kupili igru po 50€ su nakucali 500+ sati igranja. Oni koji su je dobili za 1$ ili sada free, ostave jako brzo.

Majku mu, da je ne znam ti kakva igra, ne moze biti gora od onih pay2win FPS-ova cija je grafika deset godina iza gdje potrosis bogatstvo i opet nemas full opremu. Ali zato za BF3 ima par servera a na tim free to ..something, ljudi koliko u svim BF naslovima zajedno. Ne kontam.

Vrh Dno