E reci mi na kom serveru igraš, da te silujem malo u čajni kolut.kako me nervira sto se iz browsera traze serveri i sto se igra odatle pokrece...
Obrisao posle dve partije. Cekacu da prodje jedno 2-3 meseca da se nubine smore od igre ili da nauce da igraju kako treba, za ovo nemam zivaca.
Nema kvalitetne saigrace i gine badava zbog nubova koji su preplavili servere.Dovoljno da na drugoj strani ima neki klan od par ljudi koji su veterani i da razvale nubove i ostale koji su na suprotnij strani.Ne moze covek koji zna da igra da trci na sve strane i sa svim oruzijem da pokriva rupe.Trajace to neko vreme oko mesec i nesto.
Stvarno bre ljudi, ko da ste zaboravili kako je bilo u Bf3 kad noobovi nisu igrali vec takve ale koje isprazne server, jer im bukvalno ne mozes nista.
Helikopteri su terorisali sve do cega su se dohvatili, jos ako se skupe u squadu pro jet piloti i ova dvojica u helikopteru samo Alt+F4 pomaze.
Ja recimo protiv Candyman-a (klip ispod) nikad nisam igrao jer preferiram Oman, ali sam igrao protiv Exaile-a, i ne, nije zabavno uopste.
Zato slavite noobove i EA sto su dali zivot ovoj igri i ne zanovetajte mnogo.
Evo ko ne zna ili je zaboravio kako je to bilo u Bf3:
TurboPummel
Kako uspjevas u tom djubretu od igre, combat arms ? Pofino sma ostavio sati. Igrao sma i solo i sa prijateljem. Igrao cak i na celeronu 2.6 478 soc na 9200SE itd itd.. ali taj p2w sistem treba zakonom zabraniti.
Sedisfakcija igrati sa defaultnim puskama protiv placenika ili kupujes na mjesecnom nivou ? I zasto ne AVA ? Super igra. Ima dobar gamemod kada cuvas onaj tenk. Puske se trose onoliko koliko ih koristis. Nije da istice vremenski. Meni je cak i graficki bolja.
Kakvo je stanje sa čiterima.
I bez zezanja, kakav je biznis model na duge staze ? Ja i dalje imam dojam da je mrtvi pay to win. Igra izgleda ok. Imala je i vecih mapa u to vrijeme. Kako rekoh, ostavio sam dosta sati. Igrao se DM na onom otpadu. Krljanac ali odlicna zabava.. ima i ona snijezna mapa.. odlicna map i sve to ok ali kada uzmeme AK 47 s poda nekog lika i uporedim sa svojom defaultnom, bolje da lopatom ganjam ljude.
BF je uvjek bila rock paper scissors igra. Jedno neka popusti na terenu i drugo dominira. AA je trebao biti bolji u BF3 ali dobar AA vozac i avioni nemaju sta da traze. Ili od 30 ljudi neka 5 obraca paznju na letjelice sa iglama i javelinima i eto avionima lijeka.
Isto vazi i za sve ostalo. Neka letjelice mlate praznu slamu i neka imas samo 2 engineera sa RPG-em i tenkovi kolo vode... itd itd.
Pa i nije bas da pada na keca da se razumemo![]()
Kad pogodis heli RPGom, pada na keca. Ne znam otkud ti to.
Hvala za info. Ipak je problem sto oružje traje vremesni. Recimo 24h a ja opet mogu da kupim pusku i da ne udjem jednom u igru radi obaveza. To je vec bad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari