Šta je novo?

Battlefield 3

kako me nervira sto se iz browsera traze serveri i sto se igra odatle pokrece...

Slicno je bilo zimus i u BC2.Davali su igru za 1 e i odjednom pun server do lvl 10.Molim,preklinjem pisem uputstva sta da rade kao heli guneri ....ma kakvi dzaba.Turisticka tura po mapi.Nadjem starog pajtosa koji zna sta treba da radi lepo swicujem u drugi tim i razvalimo iste te nubove dok ne ispraznimo server.E kada necete da slusate e onda ima da deinstalirate igru.Mi smo brat bratu kupavili igru 3 meseca ranije pre izlaska a ovo sto je sada uzelo za free treba lepo satirati i nabijati im komplekse i neka se vrate svojim Farm Wille, Sims,Zuma i free FB igrama.
Sa zadovoljstvom sam BF3 deinstalirao pre vise od godine pa skoro opet instalirao i posle 5 min u igri opet deinstalirao.Ali ovo je vec izazov da se masakriraju freeBF3 nubovi.Vracam je na komp vec veceras.

Poslednja izmena:
a to bi ti bas bio izazov, da igras protiv nekog ko je juce odigrao prvu partiju u bf3 i kojem generalno ne odgovara ovakav tip fps-a, protiv nekog ko verovatno godinu dana vec igra tu igru...
ko kad bi ja tebe pozvao u Combat Arms... ali silovao bi ja tebe vise u CA, nego sto bi ti mene u BF3 ;)

Kako uspjevas u tom djubretu od igre, combat arms ? Pofino sma ostavio sati. Igrao sma i solo i sa prijateljem. Igrao cak i na celeronu 2.6 478 soc na 9200SE itd itd.. ali taj p2w sistem treba zakonom zabraniti.

Bez petetike i ironije. Bas me zanima iskustvo nekog dugogodišnjeg gejmera neke pay 2 win igre.

Sedisfakcija igrati sa defaultnim puskama protiv placenika ili kupujes na mjesecnom nivou ? I zasto ne AVA ? Super igra. Ima dobar gamemod kada cuvas onaj tenk. Puske se trose onoliko koliko ih koristis. Nije da istice vremenski. Meni je cak i graficki bolja .

Kakvo je stanje sa čiterima.

I bez zezanja, kakav je biznis model na duge staze ? Ja i dalje imam dojam da je mrtvi pay to win. Igra izgleda ok. Imala je i vecih mapa u to vrijeme. Kako rekoh, ostavio sam dosta sati. Igrao se DM na onom otpadu. Krljanac ali odlicna zabava.. ima i ona snijezna mapa.. odlicna map i sve to ok ali kada uzmeme AK 47 s poda nekog lika i uporedim sa svojom defaultnom, bolje da lopatom ganjam ljude.

Poslednja izmena:
Obrisao posle dve partije. Cekacu da prodje jedno 2-3 meseca da se nubine smore od igre ili da nauce da igraju kako treba, za ovo nemam zivaca.

Obrisao posle dve partije. Cekacu da prodje jedno 2-3 meseca da se nubine smore od igre ili da nauce da igraju kako treba, za ovo nemam zivaca.

Nema kvalitetne saigrace i gine badava zbog nubova koji su preplavili servere.Dovoljno da na drugoj strani ima neki klan od par ljudi koji su veterani i da razvale nubove i ostale koji su na suprotnij strani.Ne moze covek koji zna da igra da trci na sve strane i sa svim oruzijem da pokriva rupe.Trajace to neko vreme oko mesec i nesto.

Ajde bre Samuraj,bice nas veceras cetvoro u skvadu i komuniciracemo, licice na nesto

Stvarno bre ljudi, ko da ste zaboravili kako je bilo u Bf3 kad noobovi nisu igrali vec takve ale koje isprazne server, jer im bukvalno ne mozes nista.
Helikopteri su terorisali sve do cega su se dohvatili, jos ako se skupe u squadu pro jet piloti i ova dvojica u helikopteru samo Alt+F4 pomaze.
Ja recimo protiv Candyman-a (klip ispod) nikad nisam igrao jer preferiram Oman, ali sam igrao protiv Exaile-a, i ne, nije zabavno uopste.
Zato slavite noobove i EA sto su dali zivot ovoj igri i ne zanovetajte mnogo.

Evo ko ne zna ili je zaboravio kako je to bilo u Bf3:

TurboPummel

Poslednja izmena:
Nema kvalitetne saigrace i gine badava zbog nubova koji su preplavili servere.Dovoljno da na drugoj strani ima neki klan od par ljudi koji su veterani i da razvale nubove i ostale koji su na suprotnij strani.Ne moze covek koji zna da igra da trci na sve strane i sa svim oruzijem da pokriva rupe.Trajace to neko vreme oko mesec i nesto.

Ma 'de bre lol,

ovo se isplati grajndati samo SAM.

da igras sa ortacima, samo bi se svadjali za kradju killova ;)

ovako je personal gold mine.

Stvarno bre ljudi, ko da ste zaboravili kako je bilo u Bf3 kad noobovi nisu igrali vec takve ale koje isprazne server, jer im bukvalno ne mozes nista.
Helikopteri su terorisali sve do cega su se dohvatili, jos ako se skupe u squadu pro jet piloti i ova dvojica u helikopteru samo Alt+F4 pomaze.
Ja recimo protiv Candyman-a (klip ispod) nikad nisam igrao jer preferiram Oman, ali sam igrao protiv Exaile-a, i ne, nije zabavno uopste.
Zato slavite noobove i EA sto su dali zivot ovoj igri i ne zanovetajte mnogo.

Evo ko ne zna ili je zaboravio kako je to bilo u Bf3:

TurboPummel

Kendimen:),snajper iz BC2 koga su bolela 00 za svoj tim samo da snajperise:).Bilo je nekoliko videa gde covek nece da mrdne dupe(bukvalno) da osvoji zastavu pored koje lezi,da mu se ne pokvari k/d ratio. Jedan od najboljih primera NEtimske igre na koje sam ja naleteo.

Probali smo malopre nas cetvorica u skvadu i komunicirali. Nije zanimljivo, svako je imao u proseku po 80 ubistava i 4 smrti. Ipak se mi vracamo na cetvorku ako je napucavanje bolje

1500tiketa server ^^

Ne treba ti gamepad da budes pro heli driver. Ali kada se sastanu dva dobra tima, heli je kamperska vozalica. U biti i treba tako da bude ali vecinom se sakrije iza brda ili gore negdje na sedmom nedbu dok gunner obavlja posao. U suprotnom ce ga AA ekipa smlatiti.

Bzvz sto avioni imaju neograniceno flerova... Smaraci, sto puta ih gadjam iglom i sto puta me zeznu sa fakin mamcima..., Jedino tenkom da ih upucam :)

BF je uvjek bila rock paper scissors igra. Jedno neka popusti na terenu i drugo dominira. AA je trebao biti bolji u BF3 ali dobar AA vozac i avioni nemaju sta da traze. Ili od 30 ljudi neka 5 obraca paznju na letjelice sa iglama i javelinima i eto avionima lijeka.

Isto vazi i za sve ostalo. Neka letjelice mlate praznu slamu i neka imas samo 2 engineera sa RPG-em i tenkovi kolo vode... itd itd.

Kako uspjevas u tom djubretu od igre, combat arms ? Pofino sma ostavio sati. Igrao sma i solo i sa prijateljem. Igrao cak i na celeronu 2.6 478 soc na 9200SE itd itd.. ali taj p2w sistem treba zakonom zabraniti.

ima par OP oruzja, ne koriste ih svi, mozda 10% igraca, te ne smeta toliko, pogotovo kad naucis bas dobro da igras, onda ti ni oni ne predstavljaju neki problem...

Sedisfakcija igrati sa defaultnim puskama protiv placenika ili kupujes na mjesecnom nivou ? I zasto ne AVA ? Super igra. Ima dobar gamemod kada cuvas onaj tenk. Puske se trose onoliko koliko ih koristis. Nije da istice vremenski. Meni je cak i graficki bolja.

pa ne igras sa default puskama... ako igras redovno i imas rank, mozes kupiti neko dobro naoruzanje... cak i mozes osvojiti razna oruzja na odredjen period, koja se inace placaju, igrajuci redovno razne evente...
AVA mi je samo graficki lepsa, to je ocigledno, ali nista drugo mi ne odgovara... ni kretanje, ni komande, ni napucavanje... kao ni ti modovi...
ne znam u kojoj je igri bolje odradjen CTF mode od Combat Arms-a, a meni je to najbolji mod i samo to ceo moj klan pici...

Kakvo je stanje sa čiterima.

bolje nego u BF3 :D
stanje je bilo lose, ali evo vec neko vreme je vrlo pristojno... ne nalete tolko cesto, a kad nalete, bivaju vote ili elite kickovani...
tako da ociglednih citera nema puno, najveci problem je za one koji koriste cheatove koji nisu ocigledni... tako da ne znam kolko ima njih, ali meni nista ne kvari igranje, nista bolje od osecaja kad pobedis citera, pomislis - kolko glup treba biti neko, ko cak ni sa cheatovima ne predstavlja neku pretnju...

I bez zezanja, kakav je biznis model na duge staze ? Ja i dalje imam dojam da je mrtvi pay to win. Igra izgleda ok. Imala je i vecih mapa u to vrijeme. Kako rekoh, ostavio sam dosta sati. Igrao se DM na onom otpadu. Krljanac ali odlicna zabava.. ima i ona snijezna mapa.. odlicna map i sve to ok ali kada uzmeme AK 47 s poda nekog lika i uporedim sa svojom defaultnom, bolje da lopatom ganjam ljude.

ja uglavnom preferiram manje mape, koje igram sa SMG-om... tu najvise uzivam... mada snalazim se i na vecim sa AR-om...
pa ne mozes igrati sa default oruzjem, to niko ne radi... moras kupovati neko normalno...

ko je dovoljno skilled, ne mogu mu nista ni pay to win klinci...

Poslednja izmena:
Hvala za info. Ipak je problem sto oružje traje vremesni. Recimo 24h a ja opet mogu da kupim pusku i da ne udjem jednom u igru radi obaveza. To je vec bad.

Izgleda da je stanje bolje nego sto sam mislio pa mozda nekada opet dadnem sansu. Stvarno ima dugo kako je nisam igrao. Sam osma ostavio te arena šutere iza sebe ..te sa manjim mapama. Dugo se sve kompletno igralo pa se zasitio preko glave ali vidjet cemo kakvo mi raspolozenje bude.

BF je uvjek bila rock paper scissors igra. Jedno neka popusti na terenu i drugo dominira. AA je trebao biti bolji u BF3 ali dobar AA vozac i avioni nemaju sta da traze. Ili od 30 ljudi neka 5 obraca paznju na letjelice sa iglama i javelinima i eto avionima lijeka.

Isto vazi i za sve ostalo. Neka letjelice mlate praznu slamu i neka imas samo 2 engineera sa RPG-em i tenkovi kolo vode... itd itd.

U bf3 reock/paper scissors ne postoji, onaj koji je pro jet pilot kontrolise sve. Prvo obori protivniske jetove i helikopter pa onda krece da farmuje po pesadiji.
Secam se da su se pro piloti smejali na sav glas kad je dice buffovao stingere jer njima stinger i bukvalno ne mogu nista.
AA u Bf3 je malo vise od beskorisne...

U BF3 apsolutno fali nesto kao sto je AT4 u BC2.Rucno vodjena raketa.Kakav bi to kvalitativan pomak ka dobrom balansu.
Helisi bi bili na zemlji i ne bi silovali pesadiju.Wake je pojam za takav debalans.
Jos jedna stvar je irealna a to da kada pogodis heli direktno sa RPG on ostane citav kao da ga je ogrebao.Lepo se okrene i odleti na popravku.

Pa i nije bas da pada na keca da se razumemo :)

Kad pogodis heli RPGom, pada na keca. Ne znam otkud ti to.

Aha,znaci popravili su to.Bilo je bas tako kako sam napisao.U ocjnom nedostatku rucno vodjene koristio sam RPG.Pogodis heli i nista.Jedino ako je dobro nacet ranije pa imas srecu da ga takvog nabodes.Ali to je bilo kao da koristis luk i strelu.To je bilo jedan u nizu nedostatka zbog kojih sam obrisao BF3 pre godinu ipo.
U potpisu dole je ono sto je osakatilo BF3 po pitanju balansa.

Poslednja izmena:
Hvala za info. Ipak je problem sto oružje traje vremesni. Recimo 24h a ja opet mogu da kupim pusku i da ne udjem jednom u igru radi obaveza. To je vec bad.

slazem se da bi bilo prakticnije da se oruzje trosi po usage-u, a ne vremenski...

mada sad ima gomila event-a gde mozes dobiti GP case-ove...

ja igram dosta, te imam i previse GP-a, preko 400.000...

Nazad
Vrh Dno