BlackKnight021 je napisao(la):
Mozda cu zvucati glupo ali... sta je to PRMM? Bio sam na sajtu, ali mi nije bas najjasnije...
Project Reality Mini Mod poboljšava originalni BF2. Iste armije su u pitanju, ista vozila, iste mape ALI... je mnogo izmenjeno u ponašanju tih stvari i sada se ponašaju realnije.
Primer:
- nema više krstastog nišana, već sada za svako oružje mora da se pritisne desno dugme da bi se nišanilo
- sva oružja su dosta jača i na primer m16 sada ubija sa jednim ili dva metka (headshot je jedan).
- Kao u Operation Flashpoint-u postoje dve vrste municije za tenkove: HEAT (protiv pešadije i slabije oklopljenih vozila) i SABOT (protiv tenkva samo)
- ako ste mnogo ranjeni, pčinjete da krvarite i ukoliko vas medic ne zakrpi, gotovi ste
- ne vidite nikada koliko ste ranjeni, ali čujete kada počnete da stenjete i krvarite

- KRVVVV - ima je svuda sada

- vidite samo broj šaržera, ali ne i broj metaka u šaržeru
- više se ne ispisuje koga ste ubili i ko vas je ubio
- Vozila imaju optičke nišane
- bombe ama baš ništa ne mogu tenkovima
- Samo spec ops ima padobran
- snajp ubija iz prve!
- Commander nema više SCAN i UAV opcije (dok se ne naprave neke realnije)
- Sve klase su revidrane i sada STVARNO svaka klasa zavisi od neke druge. Nema više usamljenih rambo akcija jer morate da se oslanjate na tim za dodatnu municiju, medika i sl
Ne mogu više da pišem, ima mnogo...
http://forum.battlefield.co.yu/viewtopic.php?t=101 za dodatne informacije
Stvarno je extra mod! Sve ono šta sam očekivao da će BF2 ad bude, a nije ispao na kraju. :banana: