Šta je novo?

Battlefield 2

Ji 4Tze je napisao(la):
ne moze bez SF ali moze recimo, sednes kod nekog ko ima SF igras malo (brzo se otkljuchavaju) sa svojim nick-om, posle se vrnes kuci i cepaj, sve je tu, F2000, i one ostale sto imaju i specops/medic i inzenjer (najbolja sto sam probao za blisku borbu) tj. sve sto si itkljuchao....
tako bi bar trebalo da moze da se isfejkuje otkljuchavanje :d
A koja je dobra od tih novih?Pokupio sam od nekog F2000 ali mi se nije nesto svidjela

Posle duze pauze i neigranja BF2 (na moju veliku zalost :( ), danas sam malo igrao i dosao do treceg unlock-a. Do sada sam otkljucao G3 i G36C, pa mi sad treba savet sta sledece da otkljucam, Jackhammer, DAO-12 ili L85A1?

Ako je neko otkljucao obe pumparice neka javi razlike, nemogu da se odlucim...

DAO-12 :)
ja sam prvo to otkljuchao, a na G3 sam i zaboravio do sada, kao i na L85A1 kad igram sa MEC/PLA. Inache, ubija iz jednog metka sa zumom kad je selektovano da puca po jedan (naravno, ciljaj u glavu)

nikolaf7 je napisao(la):
A koja je dobra od tih novih?Pokupio sam od nekog F2000 ali mi se nije nesto svidjela

meni je F2000 skroz ok, na daljinu ubija lakse nego G36C (spec-ops otkljuchana), a grenade launcher mi vise lezi na onim default puskama. Flash bomba je ok, ali neretko ne moze da zameni Smoke
Suport/Inzenjer puske su isto odlichne.

Poslednja izmena:
Jel' ima neko mozda ideju koja verzija igre se dobija instaliranjem patcheva?
Mislim da je moja trenutna verzija 1.255...nesto.

Ako neko slucajno ne zna, EA je odlucio da nas "pocasti" sa dva booster packa u najskorijoj buducnosti. Cena ce biti 10€ po svakom sto i nije mnogo, po mom misljenju.
Anyway...

Euro Force will be released on February 8th and sees the introduction of the all-new European Army in 3 new maps. Each Euro soldier will come equipped with a new primary weapon, from the FNP90 to the Benelli Tactical Shotgun. There will also be 4 new vehicles, including the (in)famous Eurofighter. The 3 maps are “Operation Smoke Screen”, “The Great Wall of China” and “Taraba Quarry”.

Armored Fury will be released on March 28th and the focus is on large mechanized battles, harking back to the El Alamein style maps on BF1942. There will be 3 new maps – “Midnight Sun”, “Operation Harvest” and “Operation Road Rage” – but also 2 new vehicle classes. Attack Jets and Recon Helicopters, which can spot nearby enemy units, will make their debut.

Otkljucao sam DAO-12, ono, nisam nesto preterano zadovoljan, pa i dalje furam G36C. Extra precizna puska, pogotovo kad pucas po jedan metak. Koliko sam samo snajperista skinuo sa ovim, c c c c c :D

Vidi se da nisi quake-ash (koa Ji npr.) ...
Ni ja nisam, ruku na srce , al DAO je extra ...

Tek sam ga otkljucao i probao mozda 5-6 puta, i svaki put iz duela izasao kao pobednik ali mi ne odgovara za srednje i vece daljine, moram pistolj da vadim. Ovako, G36C bih nosao i u prodavnicu ;) Univerzalna puska!

E da, nisam Quake-ash, vec Kaunter (preciznije, terorista) :d

Ja nosim samo F2000 i najsrecniji sam kad ubijem kengura u Karkandu :d
G36C je dobar bolji je cak i od sledeceg unlocka, SCARL to je ****** tesko. Sto se mene tice najbolje je F2000 i G36E za svaku daljinu.
Jedva cekam kad ce da izadje novi patch bice jos zanimljivija igra, pogledajte video.
http://www.unionen.se/pub/BF2se_-_1.2_alpha.rar

Alias, jesi ti to kupio Special Forces pa si otkljucao F2000 ili moze na foru da se otkljuca? ;)
Ako moze na foru, daj reci, da se zaletim da nakupim poene za sledeci unlock.

EDIT: Pogledao sam video, novi patch obecava

Poslednja izmena:
samo mi nemojte reci da moram da imam 3GB mesta na C: da bi resio ovaj problem koji imam sa patchom v1.12? (tu gde je bf2 imam skoro 4GB prazno)
sta mi je ciniti? :smoke:

Prilozi

• wtf.JPG
    wtf.JPG
    46.1 KB · Pregleda: 80
Imam problem sa patch-em 1.12, naime kada ga instaliram svi zvukovi su redu osim zvukova GLASA vojnika, odnosno zvukova govora preko motorole... ti zvukovi su isprekidani, seckaju... Toga nije bilo na kecu i na 1.03.

Ima li neko ovaj problem?

Falcon je napisao(la):
Alias, jesi ti to kupio Special Forces pa si otkljucao F2000 ili moze na foru da se otkljuca? ;)
Ako moze na foru, daj reci, da se zaletim da nakupim poene za sledeci unlock.

EDIT: Pogledao sam video, novi patch obecava
Kupio sam, a bez SF moze da se otkljuca onako kako je Ji objasnio, al to deluje malo rizicno zbog PunkBustera. Cujem da je uveden neki hardverski ban i kad te jednom banuje na taj nacin to vazi i za sve ostale igre koje kontrolise.

Civil je napisao(la):
Imam problem sa patch-em 1.12, naime kada ga instaliram svi zvukovi su redu osim zvukova GLASA vojnika, odnosno zvukova govora preko motorole... ti zvukovi su isprekidani, seckaju... Toga nije bilo na kecu i na 1.03.

Ima li neko ovaj problem?
Meni se isto desava kad u opcijama za audio stavim na hardver.
Imas u Readme sve ti pise koje kartice ne podrzavaju hardver audio opciju, dovoljno je da stavis na softver i cuje se normalno.

U pravu si potpuno! To sam i uradio i bag je nestao. Ipak, sa v1.0 i v1.03 i na hardver je radilo normalno.

P.S. Koja je uopste razlika izmedju hardver/softver varijante?

Evo da malo dignem tred iz mrtvih, da opišem kako izgleda kada noobu daju da uđe na server :)

Dakle, ovako ide priča. Noob već par dana igra Battlefield 2 verno služeći Kineskoj Narodnooslobodilačkoj armiji u sukobu protiv omraženih kapitalista. Međutim, upadne jednom prilikom u sukob između kapitalista i mudžahedina i po principu manjeg zla priključi se kapitalistima. Priključi se squadu i sve lepo krene. Međutim, zaboravi da se sponuje kod komandira, pa mora peške da se priključuje.

E sad ono najbolje - potpuno zaboravivši da je zelena boja oznaka squad članova, u3povavši da su mudžahedini zeleni, on krene da žeži po svemu zelenom :d I pošto je tu naravno i komandant squada a članovi se tu sponuju, noob nastavi da žeži tu negde ne provaljujući o čemu se radi. Nakon što je zabeležio 15-ak fragova (najviše na mapi :D) noob pritiska tab i provaljuje da je u stvari svo vreme pucao u svoje :zgran: Sledi jedno veliko "OOOOPS" :S: i izvinjenje saigračima! Do kraja je sve bilo ok :p

Naravoučenije - čuvajte se noobova ;)

P.S. ima li smisla da negiram da sam pomenuti noob bio ja!? :d

P.P.S. igra je exxxtra! :)

:d :d :d dalje od mene nesreco :D :D

15 fragova svojih :D :d :D kolko to dodje poena, -40? :))))))))))))))))))))
al pazi kad svako ko iole voli FPS, ne daje na bf2 kometare tipa odlichno, vrhunsko, nego sve redom 'extra' :d
no, novi patch je doneo agoniju za letelice i AT-ove, i snajper mod sa PKM-om (machinegun)

Poslednja izmena:
EA već najavljuje 1.21 patch...šta će biti ispravljeno nemam pojma, mrzi me da kliknem na ono See More, nego uđem odmah u igru :)

BTW sviđaju mi se izuzetno oklopni transporteri, što imaju neku vrstu flak topa kao primarnu i rakete kao sekundarnu paljbu. Mnogo je koristan za support napada u slučajevima da se pojavi protivnički heliš, a iovako razbija...

helish se inache lakshe skida machinegun-om sa dzipa (i to oohohoh lako) nego tim flakom s explozivnim mecima :d opaki su protiv pesadije, jer pucas u zid, kutije, gde god mislis da je pesadija, ubija na 2 metra ako pogodi od tebe. Rakete mozes da navodis, kao i sa AT kit-om (malo teze ide doduse) to si valjda skapirao :)

Ji samo kukash, u stvari tebi je tesko sto ne mozesh da skakuces naokolo sa dao-12 i delish hedove sa njim iz skoka.
Patch je ogromno unormaljivanje i unapredjenje igre.
Ima bugova al dosta vishe terora iz vazduha ...

Ji 4Tze je napisao(la):
helish se inache lakshe skida machinegun-om sa dzipa (i to oohohoh lako) nego tim flakom s explozivnim mecima :d opaki su protiv pesadije, jer pucas u zid, kutije, gde god mislis da je pesadija, ubija na 2 metra ako pogodi od tebe. Rakete mozes da navodis, kao i sa AT kit-om (malo teze ide doduse) to si valjda skapirao :)
Ma provalio sam, za to ga i koristim :d
Inače, kad sam pešadinac najradije sam special forces, jeste da je najmekši ali mi je nekako i najboljši :)
BTW ima li smisla uzimati expansion? Ja nešto poučen primerom ekspanzija za kec nisam raspoložen da pljunem 2100 dinara za ekspanziju.

nesa-ltd je napisao(la):
Ji samo kukash, u stvari tebi je tesko sto ne mozesh da skakuces naokolo sa dao-12 i delish hedove sa njim iz skoka.
Patch je ogromno unormaljivanje i unapredjenje igre.
Ima bugova al dosta vishe terora iz vazduha ...

brate bugova ti znash da sam ja AT od pocetka maltene, resavam tenkove iz nemogucih situacija, a ovaj krljavi patch je napravio da rakete nekad i ne pogode...mozda tenk ima neku zastitu ko u FH-u? :trust: :d
pritom i sad sa DAO-12 mogu da udjem u jedan squad i sve da ih pobijem, nisam ja skakutao i ubijao, uskochim da, i onda pam pam pam nema skakanja.

Filipenko, svi 'pocetnici' su SF na pocetku, vole onu pusku vise nego leba (USMC) ;) ali SF nema armor pa lako pada, nauchi se assaultom, imas i gr.launcher

a expansion, mozda samo onaj euroforces, ako je 10E i moz' se dl :)

Poslednja izmena:
Hm, tenk ima reflektivni armor, tako da ukoliko ga gađaš raketom pod određenim uglovima ona se odbije i tenku ne bude ništa. Da ti se nije možda baš to desilo?

Vrh Dno