Šta je novo?

Battlefield 2

pailhead je napisao(la):
Zavrsili su sa FH-om za bf1942 sto znaci da se sada uveliko radi na FH2, a tad ce ovo... ova... "igrica" zvana bf2 dobiti neki smisao.

BF2 je upravo dobio extra smisao sa PRMM modom ;)
http://www.realitymod.com/

Ono što je FH za BF1942, to je PRMM za BF2! :banana:

Mozda cu zvucati glupo ali... sta je to PRMM? Bio sam na sajtu, ali mi nije bas najjasnije...

BlackKnight021 je napisao(la):
Mozda cu zvucati glupo ali... sta je to PRMM? Bio sam na sajtu, ali mi nije bas najjasnije...

Project Reality Mini Mod poboljšava originalni BF2. Iste armije su u pitanju, ista vozila, iste mape ALI... je mnogo izmenjeno u ponašanju tih stvari i sada se ponašaju realnije.

Primer:
- nema više krstastog nišana, već sada za svako oružje mora da se pritisne desno dugme da bi se nišanilo
- sva oružja su dosta jača i na primer m16 sada ubija sa jednim ili dva metka (headshot je jedan).
- Kao u Operation Flashpoint-u postoje dve vrste municije za tenkove: HEAT (protiv pešadije i slabije oklopljenih vozila) i SABOT (protiv tenkva samo)
- ako ste mnogo ranjeni, pčinjete da krvarite i ukoliko vas medic ne zakrpi, gotovi ste
- ne vidite nikada koliko ste ranjeni, ali čujete kada počnete da stenjete i krvarite ;)
- KRVVVV - ima je svuda sada :D
- vidite samo broj šaržera, ali ne i broj metaka u šaržeru
- više se ne ispisuje koga ste ubili i ko vas je ubio
- Vozila imaju optičke nišane
- bombe ama baš ništa ne mogu tenkovima
- Samo spec ops ima padobran
- snajp ubija iz prve!
- Commander nema više SCAN i UAV opcije (dok se ne naprave neke realnije)
- Sve klase su revidrane i sada STVARNO svaka klasa zavisi od neke druge. Nema više usamljenih rambo akcija jer morate da se oslanjate na tim za dodatnu municiju, medika i sl

Ne mogu više da pišem, ima mnogo... http://forum.battlefield.co.yu/viewtopic.php?t=101 za dodatne informacije

Stvarno je extra mod! Sve ono šta sam očekivao da će BF2 ad bude, a nije ispao na kraju. :banana:

Gde da skinem patch, kako bi proradio na mx440 karti? Probao sam na oficijelnom sajtu, ali nisam nasao/ili sam slep.

Apsolutno me ne zanima kako ce izgledati, samo da radi.

Da, definitivno nema teorije da ti proradi. Morate da odvojite kintu za novu grafičku ako hoćete da igrate BF2 (pa i sve ostale novije igre) ;)

Izasao novi patch, 1.12 Link
Pored gameplay dodataka, vazna tehnicka informacija je: "CHANGE of VIDEO SPECS

* GeForce FX 5900 family:
o GeForce FX 5900 Ultra
o GeForce FX 5900
o GeForce FX 5900XT
o GeForce FX 5950 Ultra
o GeForce FX 5900ZT
o GeForce PCX 5900
* For these cards, the default video settings have been changed to LOW. "

1.12 je izasao juce. Ne ulazim u EA logiku numerisanja apdejta.

Hahaha, ima 280MB pa oni nisu normalni! :D

Kakvi su utisci sa novim patchom? Skidao sam ga nocas ali jos nisam stigao da igram, treba ici na posao :(

A koja je cena bf2?

Nego, ne treba meni samo ono sto je navedeno za reality mod, potreban mi je drugi svetski rat, potrebno mi je GOMILA razlicitih vozila, aviona, oruzija, a ne samo ovako kao i u originalnom bf1942, tenk, apc, avion, helihopter. I jedino sto se razlikuje je izgled za svaku stranu.
Potrebne su mi AT rakete koje se ne navode koristeci the force, i jos mnoge stvari koje mislim da ce samo tim iskusan kao FH developeri moci da napravi.

WW2 smara već duže vreme. U jednom periodu su izlazile samo WW2 igre: FPS, Strategije, RPG, Squad tactics i sl. Smorili su više.

Je l' igra neko Special Forces, na kom serveru i ima li ljudi?

Stigao Special Forces i kod nas, cena oko 2100-2200 dinara ako se ne varam. Distributer, kao i za BF2 - Extreme

Ne znam za vas ali ja necu uzimati SF, ne pada mi na pamet :p

Ljudi pomagajte!Prilikom stavljanja novog patcha(1.12) pijavljuje mi manjak mesta na hardu,trazi 3 giga i odbija da se instalira.Ja naravno imam slobodno vise od tarzenih 3 giga.

Falcon je napisao(la):
Stigao Special Forces i kod nas, cena oko 2100-2200 dinara ako se ne varam. Distributer, kao i za BF2 - Extreme

Ne znam za vas ali ja necu uzimati SF, ne pada mi na pamet :p
Da li on mozda radi sa PS 1.3 ili je i on 1.4+ only?

Jel se SHADER uklucuje u OpenGL ili u 3D-u. Jer u OPenGL ima opciju da ga ucitam a u 3d direktorijumu mi nudi samo ,clasic, rgb cyclic i jos ponesto, ali ne shader. Jer bez toga mi igrica radi u default video modu.
Ati radeon 9800 pro, sempron 2500+, 512 ram

Jel otkljucao neko F2000? I jel moze to chudo da se otkljuca bez SF?

ne moze bez SF ali moze recimo, sednes kod nekog ko ima SF igras malo (brzo se otkljuchavaju) sa svojim nick-om, posle se vrnes kuci i cepaj, sve je tu, F2000, i one ostale sto imaju i specops/medic i inzenjer (najbolja sto sam probao za blisku borbu) tj. sve sto si itkljuchao....
tako bi bar trebalo da moze da se isfejkuje otkljuchavanje :d

Poslednja izmena:
Bf 2 Adsl

Koji adsl paket da kupim da bi mogao komotno da igram BF2?
512 ili 768.
I da li je bolji sbb kablovski net?

Bolji je ping na kablovskom, a sto se tice brzine dovoljno ti je i 128k. Imao sam 128k SBB cable, sad koristim 256k Beotel ADSL.
Na kablu je ping 30ms pa navise, na ADSLu 70ms pa navise pa ti sam presudi. Ako ti treba samo za igranje online, onda kabl definitivno, ako ti treba i za download, uzmi ADSL, jefitinije je za vece brzine od 256.

Ja napisah za Beotel, 70ms pa navise (prosek 80ms)

Da ne iscitavam ovaj kilometarski thread, da li postoji neki patch za KRV? poz

Razmisljam da uzmem na sbb-u 128k flat, pa me interesuje da li je sigurno dosta, jer mi na prepaidu jedo oko 30mb po satu igranja.

Vrh Dno