Šta je novo?

Battlefield 2

[EpT]-=SpitFire=- je napisao(la):
Jos samo naci i servere za nase "jeftine" verzije :(

Ne radi skoro ni jedan od onih na koji je moglo da se poveze sa v1.00. :(:(

A da kupite normalno igru i da se igrate kao ljudi na svim serverima uvek sa najnovijim patch-om bez razmišljanja? ,)

zeleni_zub je napisao(la):
A da kupite normalno igru i da se igrate kao ljudi na svim serverima uvek sa najnovijim patch-om bez razmišljanja? ,)

Bilo bi lako kad bi...na zalost nemaju svi mogucnosti (kako finansijskih, tako i nekig drugih...nisu svi iz Beograda, u Kragujevcu se ne moze kupiti original jer nema gde da se kupi), mora se priznati da 3500 din., koliko mislim da kosta nije cifra za koju se moze odluciti da se plati tek tako.

E da, i ja sam stavio ovaj problematicni 1.02 patch i vise ne mogu da igram igricu. :crash:
Takodje sam trazio po celom thread-u ono o cemu je spitfire pricao ali nista! Svuda se nudi samo jedan te isti fajl od 16.3mb :mad:

Ocigledno malo ljudi zna foru kako da natera igru da radi posle patchovanja pa ne bi bilo lose kad biste to podelili i sa drugima.
I ne bi bilo lose da se izbegnu komentari tipa "stvarno ne razumem kako ne umes". Da umem ne bih pitao.

tesko da ce to deljenje znanja da se desi ovde, imajte obzira prema pravilima foruma, a tema threada nije kako pokrenuti pirata, vec pricha o samoj igri.
Drugo je ako nemate nista vise da kazete o samoj igri, vec samo o tome kako (gle chuda) pirat ne radi....

sta da ti kazem...vidi moj potpis :d

poz

Ji 4Tze je napisao(la):
Drugo je ako nemate nista vise da kazete o samoj igri, vec samo o tome kako (gle chuda) pirat ne radi....

To je zaista iznenadjujuce, zaista i neka si im rekao. Niko da podeli iskustva, foru, i slicno, samo ih interesuju patch-ovanje. Izgleda da sa patch-em dolazi sve znanje koje se tice igre, ili mozda gresim.

pa ono, gomiletina vuna, nema ih ni za posten quad.
evo i battlefield.co.yu sa sve forumom se skoro otvorio, tamo bi trebalo da bude najvishe tip&tricks pisanija i generalnih vesti vezanih za BF2 (i modove, naravno)

Ji 4Tze je napisao(la):
pa ono, gomiletina vuna, nema ih ni za posten quad.
evo i battlefield.co.yu sa sve forumom se skoro otvorio, tamo bi trebalo da bude najvishe tip&tricks pisanija i generalnih vesti vezanih za BF2 (i modove, naravno)

Prijavio se :)

Znaci zvanicno me smorio BF2, sad samo igram Counter preko steam-a, nemam vise zivaca da jurcam za debilima po mapi dok su ovi moji totalno neorganizovani, desi se ponekad da se skupi nas 3-4 u jedan squad ali pravi squad i da sabijamo sve zivo po mapi, ovako dok se ne napravi neki nas squad ja vise BF2 necu da igram...

imas na BF2Trackeru, ekipu SCG, ako si voljan da se prikljucis, a pri tome zelis/umes da igras timski - dobrodosao si...

kontaktiraj nekoga iz ekipe [Kurjak pogotovu] ako budes imao problema sa registracijom u klan... i eto, mozda ne treba prerano odustajati, dosta mi je vise strendzera koji su fazonu mi ovo mi ono, a realno nema pravih uslova da se ukrste koplja sa njima pa da se vidi sta ljudi odavde znaju...

p.s. ne tripujem se na ono "Mi Srbi boziji narod..." vec pricam iz iskustva u online vs. LAN mechevima

Woolfson je napisao(la):
dosta mi je vise strendzera koji su fazonu mi ovo mi ono, a realno nema pravih uslova da se ukrste koplja sa njima pa da se vidi sta ljudi odavde znaju...

p.s. ne tripujem se na ono "Mi Srbi boziji narod..." vec pricam iz iskustva u online vs. LAN mechevima

hehehe...ja sam se poprilicno potrudio da pokazem sta ljudi odavde znaju...uostalom znas i sam,nego bre registrujte klan pa da se kacimo.Ako treba neka pomoc oko registracije na CB-u cimni me.

@Over...

jes bilo dobro plevljenje, steta sto nisam duze mogao.. ;) za reg. klana nije problem, ali pitanje kad ces ti medju nas, stoji? Jel mozes uopste da igras za 2 klana?

Mislim da su promenili pravila na CB,tako da bih mogao da igram za dva klana.Moracu da proverim.Ne napusta mi se Yes!,mnogo krvi (i znoja) smo prolili dok se nismo docepali drugog mesta u infantry laderu :)
Nego cini mi se da ce biti organizovan National Cup u BF2 tako da ne bi bilo lose da se nekako organizujemo.Radije bih igrao za nasu ekipu nego za Rusiju.

Uzimam original igru, ako ne danas, onda do kraja nedelje pa cemo se videti. Kakva je sansa da neko sa strane udje u vas klan? Ono, znam da igram timski, nisam woona :d

Kupih original igru malopre, spreman sam :D

jel dolazi neko na ovaj bf-2.ath.cx , ili na slovenca? svaki put kad udjem je prazno

@Invader
Cena u Plato-u je 3500 dinara, ali nemaju trenutno. Tek sledece nedelje (mozda)

@rodiger79
Koji je IP slovenca? Onaj bosanski vise ne radi koliko sam primetio...

Falcon je napisao(la):
Kupih original igru malopre, spreman sam :D

E pa kolega nemoj tako, samo ti da se hvalis!!!

Takodje ponosni vlasnik BF2!! :banana: :type: :banana:

Kako si prosao sinoc na ranked serverima???

Pozdrav! :wave:

Falcon je napisao(la):
@Invader
Cena u Plato-u je 3500 dinara, ali nemaju trenutno. Tek sledece nedelje (mozda)

@rodiger79
Koji je IP slovenca? Onaj bosanski vise ne radi koliko sam primetio...

Ej falcon , slovenac je 212.235.255.3 al je stalno prazan. Ajd' vidi da dovedes neku ekipu...

Evo, kmario (KNELE) i ja (3MAJ) dolazimo veceras, ostali ortaci nazalost nemaju brzi net :(

Moze oko 20h?

Ima svega, ima zenski... :d

Poslednja izmena:
AJDE EKIPO!! KRLJANJE, ZEZANJE, LUDA ZURAJA!!!

:bottle: :cigar: :guitar:

A BIT CE I OVOGA!!!

:mad: :crash: :S: :wall: :smash: :mad:

VIDIMO SE U 20.00h

Pozdrav za LEADER-A FALCON-a!!! :wave:

Poslednja izmena:
kmario je napisao(la):
AJDE EKIPO!! KRLJANJE, ZEZANJE, LUDA ZURAJA!!!

:bottle: :cigar: :guitar:

A BIT CE I OVOGA!!!

:mad: :crash: :S: :wall: :smash: :mad:

Ako dodjem i ja bice toga sigurno :d

Jedno pitanje, jel neko zna dal je na tom 212.235.255.3 serveru instaliran
novi patch??

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno