Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024)

@sasa022 pošto je prihvatilac u inostranstvu, banka radi autokonverziju u evre pa onda MasterCard pretvara u dinare. Isto je i u Intezi za Visa inspire. Tek nekolicina banaka skine sa tekućeg poput OTP i Yettel (Rajfajzen uz dodatnu proviziju od 1% za ino plaćanja, u dinarima kao posebnu stavku).

Мени јутрос радило.
@Poolmaker Upravo sam dobio i ja. Ali, malo je zakasnelo po mom mišljenju. Današnja poruka je trebalo da bude podsetnik, a recimo u ponedeljak je trebalo da nas obaveste šta sve neće raditi tokom praznika. Da ne objašnjavam sada baš konkretno moju situaciju i problemčić koji su mi napravili. Srećom imam backup banku.

Edit: Mislim da je ovo prvi put da mi šalju Viber poruku, eto već nekih novina 🙂
Наводно подсећају, само што је иницијална порука изостала.

Prilozi

• Screenshot_20250215_101945_Viber.jpg
    Screenshot_20250215_101945_Viber.jpg
    110.2 KB · Pregleda: 106
Sta se desava sa aplikacijom MobiBankPS,gasi se ili i za nju stize novo azuriranje?

Meni je prošlo plaćanje online Aliexpress.

o bože a već imaju gotovu stvar
znas kako eurobanka ima ovu app vec godinama pa su verovatno ovi iz procredit banke moguce platili ko je vec napravio njihovu app da se ne muce da prave novu hahaha preslikana kao od eurobanke direkne.
1739649103088.png1739649120973.png
ok mozda je malo unapredio ovaj layot za Procredit :devilish: :cool:

Poslednja izmena:
neće valjda aseko, valjda će biti ova mts-ova
Asseco jeste provajder nove Digital Edge aplikacije koje su usvojile ProCredit i Eurobank Direktna, ali to je relativno slično i prelazi se na mts core sistem (zato je i Poštanska obavila preuzimanje, pošto je mts uložila grdne pare u sve to, a nije im bilo održivo). E sad, da li će vremenom prešminkati interfejs kao što je mts upeglao, ostaje da se vidi.
o bože a već imaju gotovu stvar
Svako pametan isto pomisli, ali sa njihovog aspekta njihovo viđenje je verovatno; ko će prilagođavati aplikaciju na novi SDK, zašto se drndroid iz godine u godinu apdejtuje, je l' ljudi stvarno misle da je novo uvek bolje, itd, itd i onda lepo dođu do zaključka da usvoje gotov paket koga samo prilagođavaju za sebe kad god ide novo sistemsko ažuriranje.

Poslednja izmena:
Kartica radi kod nas i u inostranstvu, radi i online. Stiže SMS za verifikaciju plaćanja. Jedino što nema SMS o odlivu i raspoloživom stanju.

Ali ok, zaista ništa štucnulo nije, a ceo dan provlačim karticu.

Hoće. Nema animacija pa samim tim ide sve brže.

Aplikacija i dalje ne radi....a pretpostavljam da ova i neće proraditi

@yugokoral Koja aplikacija? Aplikacija nije dostupna za preuzimanje. BPŠ mBank biće dostupna od 18.02.

Нова апликација за мобилно банкарство - BPŠ mBank биће доступна на Google Play, Apple App Store и Huawei AppGallery продавници од 18. фебруара 2025. године.

@yugokoral Valjda si pročitao obaveštenje banke ili nisi? Stare više ne rade.

• Постојеће апликације неће бити доступне од 14. фебруара (17 часова) до 18. фебруара (08 часова).
  • Од 18. фебруара, користићете нове дигиталне сервисе Банке са побољшаним функционалностима.

Nazad
Vrh Dno