Biće nova. Zaposleni su beta testeri 😄jel se zna koja će aplikacija biti
ako bude ona stara da znam da menjam banku
Morali bi da ga zadrže, jer ako bi išta menjali, usledio bi predlog izmena i dopuna ugovora, ali njegovi glavni elementi ostaju nepromenjeni. Verujem da bi ostao isti, jer drugi tip računa mu ne parira cenovno, niti funkcionalno.da li će ostati račun plus u ponudi ili će nas sve prebaciti na onaj običan
Da li je neko čuo da od februara svi tekući sa 360 (bivša mts) prelaze na 200 (poštanska)? Info je od rođake (htela u filijali da otvori račun plus ali je službenica ubedila da to ne čini jer eto od februara svi prelaze na 200?!
Ja juče pitao na onom njihovom četu, da li će biti nekih promena.kolege Vase mi spomenule (011/20-20-292)neki prelaz na novi sistem.izvesna Danijela(čet MTS banka )mi rekla da nista ne zna, ali zna da ce do proleća sl godine biti omogućeno da korisnici imaju pristup svim poslovnicama, a ne kao sad da traže samo poslovnicu plus.pitao za Dinu beskontaktnu, Kaze za sada nista.priča ko kako hoće , ludara bpsOstaje sve isto za Račun plus, osim broja računa i novih web/mob aplikacija.
sta kao daju nove brojeve racuna ili ? ja iskreno ne bih da menjam br racuna haha
iskreno ne verujem da ce menjati nesto pogotovo brojeve racuna za sve korisnike bivse mts banke vec su prispojeni 3 godina ako se ne varam za postansku ali opet videcemo i ako se desi nestoNeće te niko pitati da li želiš.
Zvanican odgovor ps: moze da se otvori racun plus i dobija se dina obicna.Nije pisano da više nije moguće otvoriti račun plus, već ovo:
Posto imas ti te bolje informacije, da li se zna do kada će se to rešiti?Moraju da promene brojeve računa svima. Svi idemo na 200. Nadam se da će barem srednji deo broja računa ostati isti jer smo uglavnom svi stavljali broj mobilnog telefona.
Ako je slobodan broj racuna ostace taj deo isti, ako nije dobice obavestenje o novom broju tj.ispred centralnog broja bice dodata jedna cifra koja nije 0.barem srednji deo broja računa ostati isti jer smo uglavnom svi stavljali broj mobilnog telefona.
Nema to veze toliko sa bankama jer su za to krivi mastercard i visa koji su prepiznali mogucnosti i saradnju sa apple i google u srbiji. Kao sto je pre nekog vremena mastercard istisnuoo visa kartice kod dosta banakaove godine više banaka je drešilo kesu za novi bankarski softver. Omogućilo se G i A Pay
To je oduvek pisalo samo za platni račun sa osnovnim uslugama. U svakoj banci.За неке рачуне се експлицитно наводи у условима за њихово отварање да корисници не смеју имати активан динарски платни рачун ни у једној банци.
Pitao ja u Alta banci , ako bih otvorio RP u BPŠ, da li će biti smetnje ako otvorim kod vas račun sa osnovnom uslugama.Hocu da imam i Visa i Master, i i jos je dobro što obe dine su beskontaktne (jedna unionpay, a kod alte Dina-nzm Cija je , ne prihvataju je preko).To je oduvek pisalo samo za platni račun sa osnovnim uslugama. U svakoj banci.
Kakvo je sad to pravilo? Pa ja imam racune u BPŠ, Alta banci, NLB, Raiff, Yettel banci svi aktivni i svi sa osnovnim uslugama, ja sam za robiju znaci 🤣
Niko me nikad nizasta nije pitao
Napisao sam da je pisalo, ne i da se primenjivalo.To je oduvek pisalo samo za platni račun sa osnovnim uslugama. U svakoj banci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari