momals84
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.07.2014
- Poena
- 195
@Korean_MCG pa ako dostavljac ima terminal ne vidim razlog da ne funkcionise. Ali obrati paznju da moras da registrujes mc karticu pre kupovine u suprotnom nece vaziti promocija.
Pročitaj pravila u ovom PDF-u:Jel bi funkcionisalo ovo sa poručivanjem npr. sa maxi online i plaćanjem sa Google Pay prilikom preuzimanja?
Jel si uspeo nesto? Meni isto izbacuje. Kad sam zvao ne znaju nista , kao da posaljem mejlMeni nece da prihvati karticu u google wallet. Prodjem sve korake i na kraju kaze da pozovem banku.
Da, zvao sam operatera na 0800 103 103 trazili su mi broj kartice ili datum vazenja, ne mogu sad da se setim, ime prezime i maticni broj i poslala je ta zena imejl nekome u postanskoj, kako sam ja to razumeo. Sudeci po njenoj reakciji to sam trebao sam da uradim ali iz nekog razloga izasla mi je u susret i uradila to umesto mene. Posle pola sata stigao mi je imejl od postanske i sve je radilo.Jel si uspeo nesto? Meni isto izbacuje. Kad sam zvao ne znaju nista , kao da posaljem mejl
Ja sam još gore prošao... Sve sam planirao i došao da platim, izvadim karticu i platim 🤬 i tek sam sad skontao šta sam uradioProbao da platim u prodavnici telefonom preko Google Pay, terminal izbacio grešku 'nepodržana kartica,' tako da je propao još jedan utorak ubaciću karticu u stari telefon i na drugi Google nalog, pa ću probati da kupim neku sitnicu pre sledećeg utorka.
Mogu sve, samo kreditnu na 360 mts partiju ne, već na 200 iz PŠ (Homebanking). Operativno spajanje je nezvanično projektovano za februar i osim promena računa na 200 bi trebalo da se usvoji mts e/mBanking.Da li korisnici Računa Plus mogu dobiti cekove,kreditnu karticu,da li dina karticom moze da se kupuje na rate?
Možda ću te slagati, ali nešto mi se čini da beskontaktno plaćanje radi tek nakon prvog korišćenja kartice ovako ili na bankomatu. Probaj, proveri, možda lažem.Probao da platim u prodavnici telefonom preko Google Pay, terminal izbacio grešku 'nepodržana kartica,' tako da je propao još jedan utorak ubaciću karticu u stari telefon i na drugi Google nalog, pa ću probati da kupim neku sitnicu pre sledećeg utorka.
A meni su (imam prastari racun u PŠ) Dina kreditnu sa 200 partije kad je istekla zamenili sa kreditnom 360 ?? Na stranu sto su promenili uslove ugovora bez mog pristanka.Mogu sve, samo kreditnu na 360 mts partiju ne, već na 200 iz PŠ (Homebanking). Operativno spajanje je nezvanično projektovano za februar i osim promena računa na 200 bi trebalo da se usvoji mts e/mBanking.
Ju... Kad je to bilo? Iznebuha su izbacili pre mesec/dva kreditnu iz Računa Plus pa sad ispada ovako. Ni oni stvarno nisu načisto.A meni su (imam prastari racun u PŠ) Dina kreditnu sa 200 partije kad je istekla zamenili sa kreditnom 360 ?? Na stranu sto su promenili uslove ugovora bez mog pristanka.
Sad moram da imam dve aplikacije jednu za racun, a jednu za karticu, glupost. Na pitanje zasto su to uradili dobio sam odgovor "vrsili smo unapredjenje sistema".
Al su ga unapredili..
Mislim da je Discover isključivo dinarska kartica, mada mi je svuda na internetu bila odbijena gde sam probao kao i kod Komercijalne dok sam bio, a što se WeChat-a tiče, prvo moram da proverim da li mi je uopšte aktivan nalog, a drugo, ako se ne varam, WeiXin je posebna platforma, iako je isti vlasnik (kao što su TikTok/DouYin, Kwai/Kuaishou, itd).Како се врши наплата трансакција у иностранству са Дина Дискавер картицом коју још увек издаје БПШ корисницима Рачуна плус? Који се курс обрачунава? Да ли скида са динарског дела или у еврима? Идем у Кину, па како већина трговаца не прихвата Мастеркард и Визу, разматрам да ли би Дискавер радила, јер на Википедија страници пише да постоји интеграција UnionPay и Дискавер мреже још од 2005.
Повезао сам AliPay, па ћу то користити ако буде радило, вероватно ћу и кеш разменити, него хоћу да имам алтернативу ако затреба. Што се тиче WeChat апликације, тражи да ме неки стари члан одобри, па ако има неки добровољац, нека ми се јави приватном поруком
ovo je sigurno ? ja ne bih da menjam broj racuna jer primam platu Bivsa MTS banka i racun je itso mega cool hahah moj broj telefona ^_^Mogu sve, samo kreditnu na 360 mts partiju ne, već na 200 iz PŠ (Homebanking). Operativno spajanje je nezvanično projektovano za februar i osim promena računa na 200 bi trebalo da se usvoji mts e/mBanking.
Pa evo vidiš šta rade sa kreditnom, sada je u sistemu mts banke, možda na kraju ispadne integracija iz 200 u 360 (prisetimo se popušaja Direktne u Eurobanku pa je moralo obrnuto u Direktnu) tako da, lud zbunjenog, to je sigurno. Letos je neko napisao da zaposleni su kod mts sistema sa 200 računima, tako da je izgledna promena iz 360 pošto ih ima tek oko 50k računa.ovo je sigurno ? ja ne bih da menjam broj racuna jer primam platu Bivsa MTS banka i racun je itso mega cool hahah moj broj telefona ^_^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari