slaksm
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.01.2015
- Poena
- 305
Generalizuješ stvari. Koji grad? Koja ekspozitura? Ako ih ima više.Ovo je pravi uzas od banke u svakom smislu i mnogo mi je drago sto sam ugasio racun u ovoj gerijatriji.
Neprofesionalnost na svakom koraku. Bio sam bivsi korisnik mts banke koju kupise uvi nesretnici.
Pre dva meseca sam bio u bps banci da prebacim kes na racun i kupim stan. Sedeo sam vise od 4 sata u cekaonici sa penzionerima sa rancem punim para.
Na kraju mi sefica kaze da sam mogao sam da napravim excel tabelu i upisem primanja nakon cega su me odbili zbog porekla para.
Ne verujem kakvi ljudi rade tamo.
Ugasio sam racun, otvorio u drugoj banci i resio sve.
Samo sam hteo da podelim iskustvo ukratko. Bilo je tu jos nebuloznih stvari ali nema ni svrhe pisati. Pametan shvati da mu medju ovim izrodima nije mesto.
Ja sam dva pita bio da deponujem pare, i to volim da odem kada su penzije i veliki redovi penzionera, samo kažem onom iz obezbeđenja račun plus i uđem preko reda kao VIP 😂i sve završim odmah i bez problema. Profesionalno i brzo. Tako da tvoja generalizacija da ako u toj ekspozituri rade neprofesionalno mora da je tako u svima nije tačna.
I ako to do sada nisi radio podrazumeva se da pozoveš i pitaš šta ti je potrebno i koja je procedura.
Poslednja izmena: