Stizu samo u radno vreme, nocu i vikendom ne stizu, pisao sam koju stranu ranije o tome...jel stižu poruke nekome? meni već oko 2 meseca ne, osim kada podignem sa bankomata
To lako možeš da proveriš da li je do broja. Promeni na nalogu na neki drugi broj pa vidi da li će onda da stižu.pisao sam banci i poslali su mi listing svih poruka u ekselu i piše da je sve poslato i da moram da vidim sa operaterom
ne znam da li može da bude do aplikacije, mada koristim istu već dugo
NBS je dala samo mogućnost (bez obaveza) bankama da izdaju beskontaktne DinaCard kartice, a kada će ih one primeniti to zavisi od banke do banke.Ljudi, da li banke imaju obavezu da od 1. juna izdaju beskontaktne dina kartice ili je to samo u formi preporuke NBS? Reizdata mi je dina kartica MTS banke, stara je istekla krajem jula meseca, i nije beskontaktna. Bas sam razocaran
Родитељи су ми пензионери и имају рачуне у поштанској.Занима ме коју апликацију могу да користе и каква је процедура активирања, да ли може онлајн нешто или мора до пословнице да се иде (питам јер им није баш близу па би било добро ако може онлајн)?
karikirao sam, valjda se podrazumeva promena core sistema banke, kao kod Erste koja je pre ovog sada gurala sistem bivše Novosadske banke. Samo sam naveo Asseco pošto em već imaju saradnju s njima em su i državni miljenici.@leethium Ti to kao da su neki drugari, zovneš ga telefonom i kažeš mu ajde integriši mi ovo sve, on kaže ok brate.
Ne mogu da integrišu nekompatibilne sisteme.
Nekad davno sve poste su radile posao Postanske Stedionice.![]()
Pošta u Kostolcu od danas pruža usluge Banke Poštanska štedionica
Pošta Srbije i Poštanska štedionica udružile su snage kako bi građanima Kostolca omogućili pristup sveobuhvatnim poštanskim i bankarskim uslugama na jednom mestu.www.posta.rs
možda su državna firma ali rade neke dobre stvari koje drugi ne mogu
kad se prošire imaće skoro na svakom koraku poslovnicu
Koliko je meni poznato moras da je aktiviras da bi bila prepoznata kod tih dodavanja. A to mozes uraditi prvom kupovinom na pos terminalu i proverom stanja na bankomatu i cini mi se podizanjem bilo kog iznosa na bankomatu na postinim je to 500 a na stedionicinim je 1000.Stigla nova mastercard kartica (Račun Plus). Podigao sam danas novac sa bankomata. Pokušao da je dodam na PayPal, ali piše:
"The information entered is not valid. Please check the information or try a different payment method."
Prekucao ponovo sve podatke 2x ali i dalje neće.
Osim vraćanja starih tarifa sa poskupljenjima iz 2022. uvedena je Visa infinite dinarska i devizna kartica.jel samo to od bitnijih promena?
Ja sam dobio novu karticu pre 2-3 meseca i morao sam da zovem i šaljem mejl korisničkoj podršci da bi mi se kartica povezala na PayPal. Doduše, dobijao sam naizmenično ovu poruku i poruku da kontaktiram banku. Oni su nešto čačkali i onda mi poslali mejl da pokušam ponovo. Tada je sve prošlo iz prve.Stigla nova mastercard kartica (Račun Plus). Podigao sam danas novac sa bankomata. Pokušao da je dodam na PayPal, ali piše:
"The information entered is not valid. Please check the information or try a different payment method."
Prekucao ponovo sve podatke 2x ali i dalje neće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari