nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Pa da, znaci moram da racunam. Plus mi je ukupan limit u EUR, znaci i kurs treba da racunam
Isto, ja uopšte ne vidim opciju za ovaj nov način autentifikacije?Kupovao par stvari online i opet mi nudi šifru sms-om za potvrdu kupovine. Nema notifikacije iz banke.
da je samo prvog..Интезина апликација се традиционално "распада" првог у месецу...срамота!
Pa koliko sam ja shvatio iz mejla njihovog onog, piše "početkom aprila", nije pisalo kad tačno, a realno nisam ni očekivao da će biti prve radne nedelje aprila. Samo mi se sad pojavilo i obaveštenje u samoj app da će uskoro to ubaciti, ali mislim da nije live još uvek.Isto, ja uopšte ne vidim opciju za ovaj nov način autentifikacije?
Je l' ovo ima neki go-live datum ili šta?
Potvrda iz aplikacije umesto preko sms-a će biti live ovih dana, nećeš morati preko sms-a.Zna li neko zašto meni intesa traži da potvrdim kod sms-om kad plaćam npr račun a kod muža ne traži? Moram da idem u banku jer mi sad ti kodovi ne rade jer sam prebacila broj u drugu mrežu. Koje smaranje. A vidim da se sad nesto preko aplikacije radi samo ne znam šta.
Ja sa deviznog računa mogu da šaljem na druge devizne račune iz app, ako na to mislišDa li moze da se izvrsi uplata na strani racun kroz intesa app? Nisam skoro tako placao, zadnji put pre 10god i morao sam u banku. da li se nesto promenilo?
mislio sam na tudj racun u instoranstvu. placam neki apartman...Ja sa deviznog računa mogu da šaljem na druge devizne račune iz app, ako na to misliš
Nisam znao da ulazimo u SEPA od 5maja. Ali to bi znacilo da ce transakcije biti jeftine i brze. Sto se nece drasticno promeniti?Promeniće se počevši od 5. maja sa SEPA, ali ne drastično. PaySend će možda i dalje ostati najbolja varijanta za uplatu na EEA IBAN.
mislio sam na tudj racun u instoranstvu. placam neki apartman...
Nisam znao da ulazimo u SEPA od 5maja. Ali to bi znacilo da ce transakcije biti jeftine i brze. Sto se nece drasticno promeniti?
Nisam mnogo upoznat sa paysend? Treba da uplatim na racun u grckoj banci, imam swift i iban... Da li moze to preko paysend, da se ne cimam do banke?
Da, možeš sve da popuniš iz aplikacije, eventualno dodaš attachment-e (recimo, proformu, ili email prepisku sa Grkom). To ide na ručnu obradu/odobrenje kod službe za devizna plaćanja, poslaće ti email ako nešto nedostaje.Da li moze da se izvrsi uplata na strani racun kroz intesa app? Nisam skoro tako placao, zadnji put pre 10god i morao sam u banku. da li se nesto promenilo?
I meni isto, samo me mrzelo da brisem i ponovo aktiviram app, jer verovatno ni kod mene nebi nista pomogliVec par meseci mi ne radi otisak prsta u aplikaciji, tj ne mogu nikako da ga aktiviram. Brisao aplikaciju, instalirao ponovo, nista. Prodjem kroz pocetni setup, izaberem da hocu otisak prsta, izbaci mi da pipnem prstom, prihvati otisak, ali i dalje stoji "Autentifikuj se koristeci otisak prsta" i samo ima dugme Odustani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari