Šta je novo?

Banka Intesa

Meni se sada aplikacija ukoci nakon sto se ulogujem pomocu faceId na iPhone i nece da radi. Probao sam da je izbrisem, restartovao sam telefon i uvek je isto. Imam poslednji iOS. Da li jos neko ima ovaj problem?

Pogledaj da li ti,tamo u aplikacijama,gde je Intesa, ukljuci dozvolu za FaceID. Trebao bi to da ti nudi prilikom prvog podesavanja ali mozda “zaboravi”😉

Pitanje> koji se sve podaci vide kod primaoca uplate koja je išla iz intezine aplikacije?
Objašnjenje: primalac uplate kaže da prilikom uplate navedem svoje korisničko ime sa foruma u polju "svrha uplate" (kako bi on lakše prepoznao uplatu) koje u intezinoj aplikaciji ne postoji, da li može taj podatak da se upiše u polje "Opis" transakcije, da li će to primalac videti!!!

Čisto da napomenem, ne određuje tvoja banka (ovde Intesa) šta se vidi nego primaočeva. Elementi transakcije u dinarskom platnom prometu su fiksni, npr. kao sa opšte uplatnice, ali ne prikazuju sve banke svaki element kod dolaznih uplata fizičkim licima. To jeste kuriozitet, ali tako je kako je. Svakako, svrha i opis uplate jesu ista stvar, tako da se u njegovoj banci vide, čim ti to traži.

OK upravo sam našao jedan malo veći bug u aplikaciji. Ne prikazuje tačne detalje bankovnih kartica, konkretno glavne Visa debitne. Konkretno kad se ode na "Moje kartice" kad se klikne na karticu, datum isteka kartice je jedan, a kad se klikne na ono "okce" da se prikažu svi detalji kartice, izbaci totalno drugi pogrešan datum isteka kartice. Sreća pa napamet znam sve detalje kartice, al ovo može da napravi problem ljudima koji pokušavaju da plate nešto karticom.

To je kod tebe tako,kod mene je normalno.

Super ako sam jedini, al mislim da ovakve stvari uglavnom budu problem kod više korisnika, ne mora nužno da znači da svakog pogadjaju.

Ovo sa verifikacijom plaćanja preko aplikacije mi već baguje. Prvih nekoliko dana je radilo ok, a sad u poslednjih 4-5 dana mi nakon što kliknem na obaveštenje na telefonu samo otvori aplikaciju na početnu stranu i ne daje mogućnost za potvrdu. Isto tako ako umesto obaveštenja prvo otvorim aplikaciju da se preventivno ulogujem, opet ne vidim nikakvo obaveštenje u samoj aplikaciji, a ni u tom slučaju ne funkciniše preusmeravanje sa notifikacije na telefonu. Srećom i dalje daju opciju da se izabere sms ili nešto drugo.

Meni se jos to nije pojavilo, i dalje verifikujem preko sms poruke.

Evo sad su mi uklonili potpuno tu novu verifikaciju, vratili me na sms. Izgleda da koriste raju za beta testiranje. 🙄

Kod mene je danas takođe bio SMS. Verovatno im ta verofikacija radi dobro, kao i sama aplikacija.

Sada mi se prebacilo obavestenje kad udjem u aplikaciju sa "uskoro" na "od sada" za verifikaciju.

Udjem da kupim nesto i stvarno verifikujem preko app sve proslo bez problema mnogo brze i lakse nego preko sms-a.

Meni recimo nije iz prve prošlo, pa sam celu transakciju otkazao i ispočetka - i onda je prošlo.

Verujem da ce na pocetku imati takve bagove i to, ali eto meni stvarno prva takva verifikacija prosla jako brzo i glatko i bas mi se svidja koliko je bolje i brze u odnosu na sms.

Bila sam u banci da mi oprave broj koji sam prebacila iz yetela u a1. Sat vremena sam čekala da bi mi rekli da ne može.

Pa kod njih to ni ne treba. Ja sam isao pa mi rekli zalud,mi to ne trazimo i sve je radilo normalno ali ostala stara prica da treba prijaviti banci prelazak.

Pa kod njih to ni ne treba. Ja sam isao pa mi rekli zalud,mi to ne 🙂trazimo i sve je radilo normalno ali ostala stara prica da treba prijaviti banci prelazak.
Ja sam skoro išao da, za svaki slučaj, prijavim promenu operatera iako prethodnih nekoliko puta to nisam radio (sve mi je funkcionisalo). Imali su podatak u čijoj mreži sam bio (nisu još bili ažurirali moju promenu operatera). Rekli su mi da nije neophodna prijava promene, ali da ne može da škodi.🙂

Kod mene ne radi sms niti znaju da promene. Znači ako ne bude radila aplikacija onda da menjam banku pošto mi ne radi osnovna funkcija, plaćanje računa.

Zovu danas iz banke: "bili ste pre 2-3 nedelje kod nas, podizali ste dinare. pa, potpis koji ste ostavili tom prilikom nije isti kao na pristupnici (ili kako im se već zove dokument koji sam potpisao kada sam otvarao račun pre 15 godina) pa sad to može biti problem, kaže ona radnica kod koje sam podigao pare, za mene a možda i za vas!" Ja razmišljam da li me zezaju ili su stvarno de6ili ! Kao, kad bi mogli da dođete da to ispravimo?!!!
Kažem joj lepo da radim od 8h do 16h (isto kao i oni) i da ne mogu da izlazim.
"Dobro videću da li mogu da uradim nešto sa mojim šefom pa ću vas pozvati ako bude trebalo."
Ja rekoh, važi, ako bude problem, da moj telefon tom tvom šefu pa da se čujemo ja i on...

Kakve budaleeeeeee.

Da dodam: imala je moju ličnu kartu, imala je moju karticu prilikom isplate, jedini razlog zašto sam dizao na šalteru je što bankomat nije heto ni iz 3ćeg pokušaja da izbaci novac!!! Šteta što se nisam setio da joj kažem da izvuku snimak sa sigurnosne kamere od pre 15 godina i od pre dve nedelje i uporede da li sam ista osoba!!!

Poslednja izmena:
Kod mene ne radi sms niti znaju da promene. Znači ako ne bude radila aplikacija onda da menjam banku pošto mi ne radi osnovna funkcija, plaćanje računa.
A da zovnes A1 da se njima zalis? Da vide oni zasto ne prolaze? Nisi prelazioa sa iOS na Android?

Zovu danas iz banke: "bili ste pre 2-3 nedelje kod nas, podizali ste dinare. pa, potpis koji ste ostavili tom prilikom nije isti kao na pristupnici (ili kako im se već zove dokument koji sam potpisao kada sam otvarao račun pre 15 godina) pa sad to može biti problem, kaže ona radnica kod koje sam podigao pare, za mene a možda i za vas!" Ja razmišljam da li me zezaju ili su stvarno de6ili ! Kao, kad bi mogli da dođete da to ispravimo?!!!
Kažem joj lepo da radim od 8h do 16h (isto kao i oni) i da ne mogu da izlazim.
"Dobro videću da li mogu da uradim nešto sa mojim šefom pa ću vas pozvati ako bude trebalo."
Ja rekoh, važi, ako bude problem, da moj telefon tom tvom šefu pa da se čujemo ja i on...

Kakve budaleeeeeee.

Da dodam: imala je moju ličnu kartu, imala je moju karticu prilikom isplate, jedini razlog zašto sam dizao na šalteru je što bankomat nije heto ni iz 3ćeg pokušaja da izbaci novac!!! Šteta što se nisam setio da joj kažem da izvuku snimak sa sigurnosne kamere od pre 15 godina i od pre dve nedelje i uporede da li sam ista osoba!!!

Svojevremeno me je tako zvala devojka iz Komercijalne, kaže niste mi ostavili dokaz o poreklu novca. Reko' niste tražili. Pa ja sada ne mogu da završim smenu dok to nemam, samo što ne plače. Ja dokon, ne radim ništa, ali pljušti neka kiša. Razmišljam se, transakcija je već završena, pare otišle dalje, ne može mi ništa, ali ajde, sednem u auto i odnesem, stvarno je bila ljubazna u poslovnici. Ali da te zove posle 2-3 sedmice je baš komedija.

A da zovnes A1 da se njima zalis? Da vide oni zasto ne prolaze? Nisi prelazioa sa iOS na Android?
Ma jok samo promenila operatera. Sve ostalo isto. Pre je to da devojka koja tamo radi ne zna šta treba da uradi. Ona je probala samo da promeni operatera što kod nje u sistemu ne može jer svaki operater ima svoj pozivni broj a moj u a1 počinje sa 062. Probala i drugi broj koji je 061 ali u globaltelu da promeni i ne može, ne stižu kodovi. Ako ne bude aplikacija radila za ove stvari zvaću ih ponovo. Koliko muke sam dożivela zbog ovih šaltanja operatera...znači ovako kako sam sad zeznula tako će da mi ostane doživotno.

Nazad
Vrh Dno