+1Meni se jos to nije pojavilo, i dalje verifikujem preko sms poruke.
Ja sam skoro išao da, za svaki slučaj, prijavim promenu operatera iako prethodnih nekoliko puta to nisam radio (sve mi je funkcionisalo). Imali su podatak u čijoj mreži sam bio (nisu još bili ažurirali moju promenu operatera). Rekli su mi da nije neophodna prijava promene, ali da ne može da škodi.🙂Pa kod njih to ni ne treba. Ja sam isao pa mi rekli zalud,mi to ne 🙂trazimo i sve je radilo normalno ali ostala stara prica da treba prijaviti banci prelazak.
A da zovnes A1 da se njima zalis? Da vide oni zasto ne prolaze? Nisi prelazioa sa iOS na Android?Kod mene ne radi sms niti znaju da promene. Znači ako ne bude radila aplikacija onda da menjam banku pošto mi ne radi osnovna funkcija, plaćanje računa.
Zovu danas iz banke: "bili ste pre 2-3 nedelje kod nas, podizali ste dinare. pa, potpis koji ste ostavili tom prilikom nije isti kao na pristupnici (ili kako im se već zove dokument koji sam potpisao kada sam otvarao račun pre 15 godina) pa sad to može biti problem, kaže ona radnica kod koje sam podigao pare, za mene a možda i za vas!" Ja razmišljam da li me zezaju ili su stvarno de6ili ! Kao, kad bi mogli da dođete da to ispravimo?!!!
Kažem joj lepo da radim od 8h do 16h (isto kao i oni) i da ne mogu da izlazim.
"Dobro videću da li mogu da uradim nešto sa mojim šefom pa ću vas pozvati ako bude trebalo."
Ja rekoh, važi, ako bude problem, da moj telefon tom tvom šefu pa da se čujemo ja i on...
Kakve budaleeeeeee.
Da dodam: imala je moju ličnu kartu, imala je moju karticu prilikom isplate, jedini razlog zašto sam dizao na šalteru je što bankomat nije heto ni iz 3ćeg pokušaja da izbaci novac!!! Šteta što se nisam setio da joj kažem da izvuku snimak sa sigurnosne kamere od pre 15 godina i od pre dve nedelje i uporede da li sam ista osoba!!!
Ma jok samo promenila operatera. Sve ostalo isto. Pre je to da devojka koja tamo radi ne zna šta treba da uradi. Ona je probala samo da promeni operatera što kod nje u sistemu ne može jer svaki operater ima svoj pozivni broj a moj u a1 počinje sa 062. Probala i drugi broj koji je 061 ali u globaltelu da promeni i ne može, ne stižu kodovi. Ako ne bude aplikacija radila za ove stvari zvaću ih ponovo. Koliko muke sam dożivela zbog ovih šaltanja operatera...znači ovako kako sam sad zeznula tako će da mi ostane doživotno.A da zovnes A1 da se njima zalis? Da vide oni zasto ne prolaze? Nisi prelazioa sa iOS na Android?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari