Šta je novo?

Banka Intesa

Pa da, znaci moram da racunam. Plus mi je ukupan limit u EUR, znaci i kurs treba da racunam

Pisi i u dinarima. Moras malo da racunas da se ne preracunas😉

Ne znam je li vrijedno pomena...

Prilozi

• intesa.png
    intesa.png
    135.1 KB · Pregleda: 149
Интезина апликација се традиционално "распада" првог у месецу...срамота!

Интезина апликација се традиционално "распада" првог у месецу...срамота!
da je samo prvog..
dobijem novu karticu, trebala mi za neku online kupovinu i posto je odbijala da se prijavi preko aplikacije ja propustim popust..
sad mi i ne treba, lepo sve rajfauzenom.
jos me zovu iz inteze da me prosvetle da treba da zovem korisnicku podrsku...
mrs!

Zna li neko zašto meni intesa traži da potvrdim kod sms-om kad plaćam npr račun a kod muža ne traži? Moram da idem u banku jer mi sad ti kodovi ne rade jer sam prebacila broj u drugu mrežu. Koje smaranje. A vidim da se sad nesto preko aplikacije radi samo ne znam šta.

Isto, ja uopšte ne vidim opciju za ovaj nov način autentifikacije?
Je l' ovo ima neki go-live datum ili šta?
Pa koliko sam ja shvatio iz mejla njihovog onog, piše "početkom aprila", nije pisalo kad tačno, a realno nisam ni očekivao da će biti prve radne nedelje aprila. Samo mi se sad pojavilo i obaveštenje u samoj app da će uskoro to ubaciti, ali mislim da nije live još uvek.

Zna li neko zašto meni intesa traži da potvrdim kod sms-om kad plaćam npr račun a kod muža ne traži? Moram da idem u banku jer mi sad ti kodovi ne rade jer sam prebacila broj u drugu mrežu. Koje smaranje. A vidim da se sad nesto preko aplikacije radi samo ne znam šta.
Potvrda iz aplikacije umesto preko sms-a će biti live ovih dana, nećeš morati preko sms-a.

Možda uvode u talasima da ne naprave zagušenje ako puste svima u isto vreme

Kako dodati karticu za apple pay na mac-u? Problem je u verifikaciji jer intesa koristi samo mobilnu aplikaciju za to koje nema na mac-u naravno. Na starom mac-u sam nekako ovo zaobišao ali se ne sećam kako i sad kupio novi i ne mogu da kompletiram.

Evo sad sam plaćao mts račun, i dalje mi je sms verifikacija

Da li moze da se izvrsi uplata na strani racun kroz intesa app? Nisam skoro tako placao, zadnji put pre 10god i morao sam u banku. da li se nesto promenilo?

Da li moze da se izvrsi uplata na strani racun kroz intesa app? Nisam skoro tako placao, zadnji put pre 10god i morao sam u banku. da li se nesto promenilo?
Ja sa deviznog računa mogu da šaljem na druge devizne račune iz app, ako na to misliš

Promeniće se počevši od 5. maja sa SEPA, ali ne drastično. PaySend će možda i dalje ostati najbolja varijanta za uplatu na EEA IBAN.

Da li se odobreni limit za plaćanje na rate debitnom karticom automatski obnavlja (posle godinu dana) ili moram opet da kontaktiram debile iz banke?

Automatski osim ako u tih godinu dana nisi bio bez posla neko vreme pa sistem proceni da ne treba da ti obnovi.

Ja sa deviznog računa mogu da šaljem na druge devizne račune iz app, ako na to misliš
mislio sam na tudj racun u instoranstvu. placam neki apartman...

Promeniće se počevši od 5. maja sa SEPA, ali ne drastično. PaySend će možda i dalje ostati najbolja varijanta za uplatu na EEA IBAN.
Nisam znao da ulazimo u SEPA od 5maja. Ali to bi znacilo da ce transakcije biti jeftine i brze. Sto se nece drasticno promeniti?

Nisam mnogo upoznat sa paysend? Treba da uplatim na racun u grckoj banci, imam swift i iban... Da li moze to preko paysend, da se ne cimam do banke?

mislio sam na tudj racun u instoranstvu. placam neki apartman...

Nisam znao da ulazimo u SEPA od 5maja. Ali to bi znacilo da ce transakcije biti jeftine i brze. Sto se nece drasticno promeniti?

Nisam mnogo upoznat sa paysend? Treba da uplatim na racun u grckoj banci, imam swift i iban... Da li moze to preko paysend, da se ne cimam do banke?

Da za to ti i kažem, kolega je preko app plaćao prošle godine apartman u Grčkoj isto kao prebacivanje fizičkom licu. Naravno u evrima.

Da, možeš sve da popuniš iz aplikacije, eventualno dodaš attachment-e (recimo, proformu, ili email prepisku sa Grkom). To ide na ručnu obradu/odobrenje kod službe za devizna plaćanja, poslaće ti email ako nešto nedostaje.
Hint: u procesu pravljenja uplate, obavezno obeleži da ti pošalju Swift potvrdu. Dobićeš je emailom čim bude kreirana.

Hint 2: Paysend možda može biti jeftiniji, a svakako brži.

Vec par meseci mi ne radi otisak prsta u aplikaciji, tj ne mogu nikako da ga aktiviram. Brisao aplikaciju, instalirao ponovo, nista. Prodjem kroz pocetni setup, izaberem da hocu otisak prsta, izbaci mi da pipnem prstom, prihvati otisak, ali i dalje stoji "Autentifikuj se koristeci otisak prsta" i samo ima dugme Odustani.

Vec par meseci mi ne radi otisak prsta u aplikaciji, tj ne mogu nikako da ga aktiviram. Brisao aplikaciju, instalirao ponovo, nista. Prodjem kroz pocetni setup, izaberem da hocu otisak prsta, izbaci mi da pipnem prstom, prihvati otisak, ali i dalje stoji "Autentifikuj se koristeci otisak prsta" i samo ima dugme Odustani.
I meni isto, samo me mrzelo da brisem i ponovo aktiviram app, jer verovatno ni kod mene nebi nista pomogli

Meni se od juče pokvario otisak prsta. Traži mi da otisnem prst, ali ga nema onaj krug. Onda izaberem PIN i nastavim. Probao sam da isključim otisak, pa da ga opet uključim, ali se opet ne pojavljuje kružić. Juče sam instalirao Biz Mobi aplikaciju. Možda je ona nešto pokvarila. Inače, u njoj radi otisak.

Nije sistemski problem, kod mene radi normalno. Pitajte ih na chatu aplikacije.

I kod mene radi bez prekida i bez problema.

Jel ti čitač otiska ispod ekrana ili sa strane na dugmetu?

Meni je da strane - treba videti kako je kod drugih kojima radi odnosno ne radi da tu nije neki problem do aplikacije.

Najverovatnije nije ali treba sagledati svaku mogućnost i videti da li postoji neki obrazac...

Nazad
Vrh Dno