Moguće, ali to će im proći samo jednom a usput će dobiti još parpoena...
To zavisi od banke i nekih njihovih unutrasnjih kriterijuma odobravanja, ja sam cekao godinu dana da dobijem opciju rata nakon gasenja cekova...U poslovnici sam krajem prošlog meseca isključio mogućnost uzimanja čekova, hoće li mi sad biti aktivirana usluga plaćanja na rate?
Ok, sad je jasnije, iako si i dalje neprecizan.Uz dinarski tekući račun se dobija Master kreditna, na nju sam mislio kad sam napisao 'uz tekući' i nju sam odmah blokirao. Visa je debitna i takođe se dobija uz tekući račun. Čudno mi je bilo što je svaka potrošnja odmah stornirana. Ovo po 1$ mi je i jasno, kad se unese negde provera da li je aktivna ali ovo 49$ i storno me je zbunilo. U svakom slučaju sam blokirao i Visu.
Neverovatna glupost. Komitent sam Intese od 2011. godine i tada mi je bilo odobreno korišćenje čekova koje nisam nikada koristio. U međuvremenu sam koristio plaćanje na rate karticom bez problema. Nekako prevideo sam mail kojim me obaveštavaju da mi je ukinuta ta mogućnost (bez razloga) i naručio popriličnu količinu robe na odkoženo na 12 rata i ništa nije moglo da mi prođe. Kontaktiram savetnika i evo šta mi odgovore: "na zalost ovom resegmentacijom Vam nije dodeljena opcija plaćanja na rate debitnom karticom. Ispratićemo sledeći mesec."To zavisi od banke i nekih njihovih unutrasnjih kriterijuma odobravanja, ja sam cekao godinu dana da dobijem opciju rata nakon gasenja cekova...
Ja sam se zezao s njima jedno 6-7 meseci oko toga.U poslovnici sam krajem prošlog meseca isključio mogućnost uzimanja čekova, hoće li mi sad biti aktivirana usluga plaćanja na rate?
Menja se intesa. Do pre par meseci cini mi se da bi ih preporucio svakome.
Sad kako stvari stoje...
Kod mene i dalje nema korekcijeEvo stornirali upravo i meni tih 773,23 i uzeli 779… def su imali dakle bag. A to me plaši, za instituciju koja čuva moje pare.
I meni danas isto vratili stari pogrešan iznos i naplatili novi tačan.Evo stornirali upravo i meni tih 773,23 i uzeli 779… def su imali dakle bag. A to me plaši, za instituciju koja čuva moje pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari