Šta je novo?

Banka Intesa

Aha, mehanizam je priliv u mesecu, ali onda nije važno kad se desio.

Ne mora da bude priliva u mesecu. Dovoljno je da bude pozitivan saldo i naplaćuju.

Stanje na PPG nula. Legnu pare , odmah mi skinu jednu mesečnu naknadu, a jednu blokiraju i skinu poslednjeg dana tog meseca.

Meni to drugacije funkcionise.
Ako na racunu do kraja meseca ostavim 0,00 Eura racun nece otici u minus i nece skinuti nista za odrzavanje. Prvih par dana u mesecu uplatim novac za pretplate i tu mi nista ne skidaju cak i kada ima uplacenih sredstava.
Jedini put kada mi skinu taj 1 Euro za odrzavanje jeste ako poslednjeg dana u mesecu ne povucem novac sa tog racuna na dinarski.

Meni to drugacije funkcionise.
Ako na racunu do kraja meseca ostavim 0,00 Eura racun nece otici u minus i nece skinuti nista za odrzavanje. Prvih par dana u mesecu uplatim novac za pretplate i tu mi nista ne skidaju cak i kada ima uplacenih sredstava.
Jedini put kada mi skinu taj 1 Euro za odrzavanje jeste ako poslednjeg dana u mesecu ne povucem novac sa tog racuna na dinarski.

PPG = Poljoprivredno gazdinstvo
Samo na tom računu mi nakon priliva odmah skine jednu mesečnu naknadu i jednu blokira.

Na deviznom je bitno da li ima bara poslednji dan u mesecu. Ako ima - skine, ako nema - ne skine.

Vrh Dno