Meni to drugacije funkcionise.
Ako na racunu do kraja meseca ostavim 0,00 Eura racun nece otici u minus i nece skinuti nista za odrzavanje. Prvih par dana u mesecu uplatim novac za pretplate i tu mi nista ne skidaju cak i kada ima uplacenih sredstava.
Jedini put kada mi skinu taj 1 Euro za odrzavanje jeste ako poslednjeg dana u mesecu ne povucem novac sa tog racuna na dinarski.
Da li imas samo taj jedan devizni racun u Intesi pa radis konverziju u dinare da bi odrzavanje bilo free, ili Intesa nekim cudom ne dozvoljava transfer EURA izmedju svoja dva regularna devizna racuna?Jedini put kada mi skinu taj 1 Euro za odrzavanje jeste ako poslednjeg dana u mesecu ne povucem novac sa tog racuna na dinarski.
Moje iskustvo sa osiguranjem preko master kreditne kartice kod yettel banke (uniqa): Uniqa unapred nema pojma koga sve osigurava, nema nikakvih kartica, postoji samo polisa koju dobiješ automatski na mejl kad se dobije kreditna, i u toj polisi piše samo moje ime uz napomenu da važi i za supružnika i svu decu do 25 godina.Kako oni drugacije znaju koga osiguravaju? Ko ti je clan porodice?![]()
To je zato što imaju dodatne MC kartice. Ako imaš samo ti, trebalo bi da prijaviš članove na DDOR sajtu. Deca se važe samo do punoletstvaKod mene svi imaju posebne kartice zdravstvenog osiguranja koje su dobili uz dodatne MC kartice. Za Amex gold važi ova priča sa prijavljivanjem i papirom gde su navedeni članovi pokriveni osiguranjem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari