Šta je novo?

Banka Intesa

Neko vreme mi uopste ne stizu obavestenja o uplatama kroz mobilnu app na andoridu a do pre mozda 3 meseca je radilo, uredno stizu kada su isplate u pitanju

Ne znam da li ima veze sa BI ili podesavanja u telefonu ali na predhodnom telefonu sam imao trazenje autorizacije otiskom prsta pri svim transakcijama u razlicitim app sada na Honor Magic 7 lite, toga nema. Problem nastaje kada deca zgrabe telefon udju u neku igricu lagano mogu da izvrse kupovinu, ranije to nije moglo da se desi, koristio sam Poco

Kod mene nema tih problema, stižu notifikacije i za uplate i za isplate, instant. Koristim otisak prsta kao autorizaciju, radi lepo već duže vreme (da ne ureknem). S23 Ultra telefon.

Team1 pa ti si poceo da me zamlacujes Magnificom pa da li je racun ili status,
prosto sam morao da se branim.
Tvoj odgovor da se ne zamlacujem Magnificom podseti me na dogadjaj u voznji. Suvozac stalno sugerise vozacu da vozi brze. I on vozi sve brze. No milicija ga uhvati radarom i naplati mu kaznu. Neprijatna situacija i normalno tisina i bez price u kolima. I suvozac kaze vozacu, Slusaj kad voxis nikog nemoj da slisas i vozi po prpisu....

Ipak me interesuje sto sam te pitao, a verujem da znas, da li se naplacuje naknada za ratu onome ko ima Magnifika status a nema racun.

Da preciziramo, za Magnifica:
ako koristiš Master Card standard, onda ima naknada po rati.
ako koristiš Master Card Gold, onda nema.
To je razlog zašto sam prešao sa prve na drugu, na Magnifica.
Sada, uz Magnifica račun nemam naknadu pri plaćanju na rate ni za MC Gold, ni za Visa Inspire (doduše, sve i uvek plaćam sa MC Gold).

Da li u inostranstvu moze da se placa sa IPS pokazi sa euro deviznog racuna.
Prethodno bi moralo da se podesi taj devizni racun za placanje qr kodom.

Da li je neko nešto dodatno uspeo, pošto meni i dalje ne radi. Nemam puno isplata mesečno pa me mrzi da se ganjam sa njihovom podrškom ali definitivno nešto nije u redu.
Meni je proradila ponovo pre par dana, nije radila 10-15 dana i sada opet sve šljaka kako treba. Videćemo dokle će.

Nazad
Vrh Dno