Ja ne uspevam da nađem bilo kakvu informaciju o savetniku u aplikacijiSamo izaberes savetnika kog zelis kroz aplikaciju na telefonu
Ja ne uspevam da nađem bilo kakvu informaciju o savetniku u aplikacijiSamo izaberes savetnika kog zelis kroz aplikaciju na telefonu
Kad odem u "Moja banka" mogu samo da promenim ekspozituru, ali ne i licnog savetnika. U tom segmentu imam samo ime i prezime i emailSamo izaberes savetnika kog zelis kroz aplikaciju na telefonu
Samo da javim da su mi reklamaciju prihvatili kao osnovanu i vratili pare na račun.Evo šta mi se desilo, ne znam da li je povezano s onim što sam već pisao.
Slučajno danas u aplikaciji vidim neku transakciju i da mi je skinuto nekih 1500 din. Datum prijema: 4.5.2025, Datum izvršenja: 7.5.2025. U opisu plaćanja stoji neka adresa u Sao Paolo.
Ja u čudu. Mnogo stvari smrdi.
Prvo, nikada ne plaćam na internetu običnom karticom već uvek virtuelnom. Nikad nigde nisam ostavio broj ove kartice. Mada ja i ne mogu da znam da li je transakcija obavljrna preko interneta ili na neki drugi način.
Drugo, nisam dobio notifikaciju, inače notifikacije dobijam za sve transakcije, a za one u inostranstvu pored notifikacije i sms. Uđem u istoriju notifikacija i nema je, sve ostale su tu a nje nema, naravno nema ni sms-a.
Treće, znam da sam ovih dana često ulazio u aplikaciju i tu mi se nije pojavljivala ta transakcija iako je napravljena pre tri dana, čak ni kao nedospele obaveze. Inače sve transakcije se odmah pojave kao nedospele obaveze.
Zvao KC, blokirao karticu, mada ni oni ne znaju da li je tom karticom napravljena transakcija, uložio prigovor pa ćemo videti
Kad odem u "Moja banka" mogu samo da promenim ekspozituru, ali ne i licnog savetnika. U tom segmentu imam samo ime i prezime i email
Sao Paolo kao grad, tačnije fcbook sao paolo i neka adresaSvaka čast, ovo bi realno retko ko i primetio (ja sigurno ne bih). Je l to što stoji u opisu baš Sao Paolo kao grad u Brazilu ili je možda ono italijansko SanPaolo što im je nekad stajalo u imenu banke/grupacije?
Da ali tada bi moralo da se bar prva uplata provuče normalno. Meni je oduvek na ovoj kartici limit za internet plaćanja nula. Takođe ne objašnjava ni to što nikad nigde nisam ostavljao ovu karticu, što nije bilo notifikacije i što sredstva nisu rezervisana danom navodne kupovineVerovatno recurring payment ili kako već, ono što te svejedno otera u minus kad nemaš sredstava na računu kod banke. Po istom principu tu ispada da ni ograničenje limita ne pomaže.
Menjaju i ekspoziture na svoju ruku, a ne samo savetnika. Mene su prebacili iz Kolarčeve u Cara Dušana. Vratio sam nazad u Kolarčevu preko aplikacije, jer mi Cara Dušana ne odgovara. Pričao sam sa direktorkom filijale u Kolarčevoj na tu temu. Rekla je da rade rebalansiranje klijenata po filijalama i savetnicima, kako bi savetnici bili optimalno iskorišćeni. Izvinila se zbog cimanja i rekla da to nije do njih, već da "sistem" sam odlučuje o promenamaCitam ovu diskusiju za promjenu savjetnika kroz aplikaciju (inace ni ja nemam opciju, NS je u pitanju, centar) i skontam da su mi oni promijenili savjetnika, bez ikakvog obavjestenja!
rekla da to nije do njih, već da "sistem" sam odlučuje o promenama
TrueNeces se usreciti ni sa jednim. Menjaju se kao na traci.
Dizanje na POS terminalima nije u potpunosti ista stvar kao na bankomatima tako da bi ti i Yettel to naplatio, baci pogled na njihov tarifnik.U međuvremenu sam prešao u Yettel koji ima besplatno dizanje na drugim bankomatima pa verovatno ne bih imao naknadu
To ti je naplatila banka, kako i piše u prvom redu. Drugi red je Alta brzi keš, što je odvojena stvar, na foru PostNet-a i sličnih transfera: daš u jednoj menjačnici novac, a neko drugi je preuzme u drugoj. Alta Pay ne naplaćuje naknadu za podizanje na njihovim POS terminalima.788 rsd mi je naplacena naknada sto je tacno 2%.
Po mom iskustvu, napominju to ljudima koji kažu da hoće da plate karticom, kako u menjačnicama, tako i i za registraciju. Baš napomenu i u kojoj je banci POS terminal, jer neke imaju pogodnosti, npr. AIK za podizanje na njihovim POS terminalima uzima svega 100 dinara, nezavisno od iznosa, a inače 2% (minimum 300). Znam nekoga ko tako plaća.Iako imaju terminale svih banaka,opet naplacuju.
To je već čudno. Možda oni imaju neku promociju da pokrivaju te sitne troškove u ime klijenata?Zena je registrovala auto, pre mesec dana u Sava Car - nije naplacena naknada.
Prosle i godinama pre u Henex-u isto bez naknade...
Dizanje na POS terminalima nije u potpunosti ista stvar kao na bankomatima tako da bi ti i Yettel to naplatio, baci pogled na njihov tarifnik.
Kada se transakcija obavi na prodajnom mestu čiji terminal je takozvani keš terminal,to se evidentira kao podizanje na bankomatima drugih banaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari