😁
Pogledajte prilog 476570
Jedinu kamatu sam im platio kada sam ovde na forumu objašnjavao ljudima kao se kamata obračunava, pa sam bio prinuđen da platim kamatu jedan mesec na 100 dinara, da imam primer. Ovo su neke stope od pre 20 godina, prepisane iz Delta banke 😂
Onda sam se zeznuo sa 100% kartice definitivno 😂 jer moram da vratim koliko i dugujem ( ako neko ne prima rate nego direkt svuce) , a da sam uzeo 95% onda bih mogao da ratam i dugujem mali iznos na mesečnom nivou dodatno tih 1.5 % koliko vec. Svakako provericu i probaću da promenim na 95% kad budem mogaoMože se dugovati 95% iznosa i prenosi se dug, ali onda te lemaju kamatom.
Kamatna stopa zavisi od toga kolika je bila kad si zaključio ugovor sa njima. Pisano je da različiti ljudi imaju različite kamate.
Uvek možeš da se javiš njima da proveriš.
Meni je 1.5% mesečno, bar je bila na MC standard, za ovu gold i ne znam, mada i nebitno, nikad mi ne računaju kamatu.
to mi se redovno desava...Tvoje malo je za banku mnogo. To je ljubav 😊
Od kad sam imao kompromitaciju kartice, limite ograničim u aplikaciji, pa se povremeno obrukam da kartica neće da prodje 😆, ali ne brinem o bezbednosti.
Poštanska štedionica za mesec dana prelazi na mToken, dok OTP, UniCredit i Yettel su ga takođe uveli, a najverovatnije će i NLB. Ostale još uvek funkcionišu po principu korisničkog imena i šifre. Niko sa sigurnošću ne zna da li će neka od njih u budućnosti uslovljavati mobilnu aplikaciju na smart telefonu.Koristio sam Intesa Online. Problem je što nemam smart telefon, ne želim da ga nabavljam i razmišljam da se prebacim u neku drugu banku. Imate li nekih preporuka koja banka neće u skorije vreme da pređe u potpunosti na mobilno internet bankarstvo kao što je sada inteza?
Imao sam istu situaciju par puta. Po recima sluzbenika to je "verovatno" znak da je bankomat pun. Ne znaju ni oni ocigledno.Sinoc sam imao situaciju da bankomat nije hteo da prodje korak nakon odabira racuna na koji sam hteo da uplatim neke evre.
Cim odaberem racun, odmah mi izbaci karticu.
Racun/kartica je ok, koristio sam malopre za placanje na Aliju.
Jel ovo standardno ponasanje kad je pun ili pobrljavi ili je nesto trece?
RF ima web aplikaciju na koju može da se uloguje korisničkim imenom i lozinkom(telefon nije potreban) ili korisničkim imenom i tokenom generisanom na telefonu. iRačun je besplatan kao i plaćanje sa računaPoštovani, potreban mi je savet šta da radim. Imam račun u Intezi i aktivno sam koristio inteza on-line portal dok ga nisu ugasili. Plaćao sam račune, prebacivao novac na internet karticu za ebay, aliexpress, temu... Sada mi je onemogućen pristup elektronskom bankarstvu preko računara. Problem je što nemam smart telefon i u intezi su mu rekli da ne mogu da pristupim elektronskom bankarstvu preko računara bez smart telefona. To je, u stvari, sada mobilno baknarstvo, više nije "internet on-line". Ja ne želim da nabavljam smart telefon i razmišljam da se prebacim u neku drugu banku. Imate li nekih preporuka koja banka neće u skorije vreme da pređe u potpunosti na mobilno internet bankarstvo kao što je sada inteza?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari