Proveri ti toMislim da se koristi VISA kursna lista koja je skroz povoljna, tj normalna. Ne secam se da mi je skidalo kao sto ti je kolega rekao 120din za evro. Zato sam i uvek placao tom viza karticom koja mi je bila vezana za dinarski racun i konverzija je bila bas korektna.
Jesi siguran da clanovi porodice mogu dobiti kreditne MC kartice za dz? Ja za to nisam cuo...Ja mislim da vredi pogotovu što i članovi porodice imaju dodatne MC kartice za dž. Putno ne pokriva covid koliko znam
Jesi siguran da clanovi porodice mogu dobiti kreditne MC kartice za dz? Ja za to nisam cuo...
Ovo je i meni čudno - mene su pitali za limit i za MC Gold i za Amex Blue - za AMEX sam zahtevao maksimum od 3200 EUR a za MC Gold mi je na osnovu mog tadašnjeg proseka primanja predložen limit od 5k EUR što sam prihvatio jer mi nije trebao veći u tom trenutku. Opet, nisu svi savetnici isti i nisu svi sa identičnim radnim iskustvom, tako da verovatno negde odobravaju neke predefinisane "blanko" limita bez da klijent uopšte zna da to može da se bira, naročito ako prvi put aplicira za kreditnu.Cudno da te nisu pitali koji limit zelis prilikom podnosenja zahtjeva, to je prilicno bitna stavka.
Meni je prva savjetnica inciijalno podnosila zahtjev za karticu i kasnije druga radila promjenu limita (smanjivao sam iznos) - oba puta je stavljen iznos koji sam trazio.
Svakako mozes traziti promjenu limita na zeljeni iznos, kontam da ih je prvi put prosto mrzilo da se konsultuju sa tobom (a savjetnica zaboravila da pita).
Od danas koliko ja znam, pa u narednih godinu dana.Од када треба да појефтине банкарске услуге, одржавање рачуна?
Tako bi bilo logično što se tiče održavanja računa.Da li se ocekuje promena tek od narednog meseca, tj. obracunskog perioda?
Zato što je to održavanje za avgust mesec. Od danas počinje primena novog cenovnika.Nocas naplaceno odrzavanje po punoj, staroj ceni.
Nisam znao da se moze dati to ovlascenje na kreditnu MC Gold (znam da se moze uraditi na regularni tekuci racun), jako koristan info, hvala.Mozda nisam precizno rekao, nisu u pitanju posebne kartice vec da budu ovlastene na moj MC gold i dobile su obe svoje MC kartice kao i kartice zdravstvenog osiguranja za inostranstvo
Jedna samo napomena za putno osiguranje. Ono nema Covid pokriće. U Ddor-u nema mogućnosti doplate (teta iz osiguranja mi je rekla da je Intesa tako ugovorila) i ko hoće putno osiguranje sa Covid pokrićem, mora da ugovori novu polisu, za period koji mu treba.Dobićeš putno osiguranje za celu Evropi uz Master Gold, za sebe i čitavu porodicu, uključujući i skijanje. Jedno letovanje i zimovanje godišnje je dovoljno da se to poprilično isplati. Najbolje sam znaš da li ti se isplati, stavi na papir (excel) pros / cons.
Rezervacija sredstava možda, ali realizacija bi morala biti po kursu koji imaš i u njihovoj menjačnici za svoj paket. Njihov kurs je oduvek bio OK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari