Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Mogu da rade, ali ako koristiš samo Intesa kartice Google Pay ti uopšte nije potreban jer i Wave2Pay završava posao i više nego dobro.
Biće i Master u narednoj fazi ali još se ne zna terminJel moguće da nisu dodali Master Card? Nadam se da planiraju, u protivnom GPay mi je skoro neupotrebljiv.
Wave2Pay ne može na pametan sat (WearOS).Mogu da rade, ali ako koristiš samo Intesa kartice Google Pay ti uopšte nije potreban jer i Wave2Pay završava posao i više nego dobro.
Možda grešim, ali meni deluje da je uz novi račun sa osnovnim uslugama nemoguće zahtevati Visa Inspire uz doplatu, kao što je slučaj sa osnovnim računom. Dobija se samo Dina od debitnih kartica i moguće je zahtevati Mastercard kreditnu opciono.Izvinjavam se na smetnji biznis korisnicima ali mora i fizičko lice nešto da pita.Naime, koristim "Intesa Osnovni" platni račun koji je 220RSD/mesečno (sad će biti 195RSD kao i pre poskupljenja) ali me interesuje ovaj račun sa osnovnim funkcijama (150RSD/mesečno). Je li mi se čini ili su nam iste funkcionalnosti, otvorio sam sajt i analizirao, doduše možda pogrešno, ali mi se čini da oni imaju isto što i ja, pa zbog čega je ovaj račun skuplji, ima li nešto da ga izdvaja? Gubi onda smisao plaćati 70 din razliku ako nema nikakvih benefita (sad cepidlačim za siću ali ko ne ceni dinar ne ceni ni 1000). Mislim ako je sve isto da se lepo spustim na taj paket i smanjim troškove.
Moraš u poslovnicu za nove tokene i novi QR kod, za BizMobi ne mogu da se iskoriste stari
Ne znam kakvo je stanje za BizMobi ali meni su za običan račun generisali te kodove preko call centra kada sam radio reaktivaciju.
Вероватно треба неко време да ти средства постану стварно расположива...Pobeda za Intesu u nizu bagova i gluposti. Naime, povukao uplatu sa Payoneer-a, uzeli 2.56EUR za Loro doznaku i još mi raspoloživo stanje (koje treba da je realno stanje) ovakvo nikakvo a nema rezervisanih sredstava, ne znam što nije ujednačena cifra ili ja to pogrešno gledam:
Da, oko 120RSD za 1e, po kursu banke.
Mislim da se koristi VISA kursna lista koja je skroz povoljna, tj normalna. Ne secam se da mi je skidalo kao sto ti je kolega rekao 120din za evro. Zato sam i uvek placao tom viza karticom koja mi je bila vezana za dinarski racun i konverzija je bila bas korektna.Jedno pitanje na koje je vec dat odgovor vise puta ali ne mogu da ga nadjem u 300strana
Kada se Visa Inspire placa u inostranstvu, u evrima, kako ide konverzija? dinare pretvara banka u evre po njihovom nekom losijem kursu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari