Bio opet u banci i ja ispao kriv.
699 dinara pla'eno na sajtu, stigla sms porka 699, naplaćeno 718.92 je zbog konverzija kursa kartica.... Ja patio u dinarima dinare toliko piše i u Vašem SMS, ona meni vi ste dosli da se svajdate., obratite se call centru
Drugo pitanje o onim velikim ciframa i uplatama na internet karticu od 23k eura kojih nema na računu, Nalog Vam je hakovan odgovara gospođa, i onda ide kod koleginice, ja reko ako bolje pogledate to je samo uplata u eurima od 200 koju je neko prebacio u dinare i dodao EUR na kraju umesto RSD, a ne nekakav hackerski napad. Obratite se call centru.
Ja rekoh evo Vam 240 DIN da nadoknadite skinutih 1.02 dinara sa deviznih, ne može to nije toliko u eurima po danasnjem kursu. Pišite prigovor banci.
Tarifnik stoji naplata 120 RSD, * u dinarskoj protivvrednosti to znači ostaje u dinarima. ili treba da piše u deviznoj protiv vrednosti koliko su oni i naplatili.... prave budalom korisnike. ja rekao gasim račun, nemamo toliko sredstava nakon 2 min isplaticemo vas sve... kraj. Dinarski od nedelje samo da regulišem firmu.