Intesa ne drzi, cim otkaze prodavac, oni vracaju sredstva. Ako prodavac ne uradi automattski otkaz, nego samo ne povuce sredstva, onda moze i 40 dana da potraje. Ne cimaj ih da ti ubrzaju, ne moze.
Samo proveravaj da prodavac ne povuce rezervisana sredstva ipak![]()
Ma baš me briga kako se zove i koje mogućnosti ima, što manje to bolje. Samo mi je bitno da mogu u svakom trenutku uz pomoć aplikacije da prebacim pare na glavni račun a da mi ovde ležu uplate.Trebalo bi da mozes a-vista dinarski da otvoris, na koji mozda mogu stizati uplate. Niti kosta, niti dobijas karticu, niti ima kamatu doduse sada, ali mozes sigurno sa njega prebacivati.
Da li mozes dva Hit/Osnovna, ne znam.
PJ, sad bas gledam, imam i nedospele obaveze, ali slaze se sstanje u paru. Ccc. Predlazem da ne koristis karticu dok sve Nedospele obaveze ne budu proknjizene![]()
Ne radiDa li vam radi mobi app?
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Razlika u stanju pre i posle storniranja, koje nemam pojma sta predstavlja?Odakle ti taj iznos u dinarima?
Ne mozete pratiti "raspolozivo stanje" u dinarima kod Intese, osim za Inspire/Dinu uz obican tekuci, jer su u EUR limiti, pa zavise od srednjeg kursa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari