nenad.s.92
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.09.2017
- Poena
- 59
Mogu da te tuže, tj sigurno bi te tužili i dobili bi jer zakon o obligacionim odnosima, pa neosnovano obogaćenje, je jasan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok, hvala
Mogu da te tuže, tj sigurno bi te tužili i dobili bi jer zakon o obligacionim odnosima, pa neosnovano obogaćenje, je jasan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3000e je kod mene default limit za ATM za sve kartice. I to je max.
Ode Visa electron u minus, nešto mi se čini da su skidali pare i sa raspoloživog i sa rezervisanog u isto vreme.
Verovatno se nismo razumeli.Imas na prethodnim stranama.
A i mapisao sam da he za sve kartuce.
Ne znam gde moze vise, ali Gold i Infinite mogu.
Ne, ali menja se datum isteka (za +4 godine sada, mislim za sve kartice) i CVV kod.
Ako pod reizdavanje mislis na dobijanje nove kartice kada ti stara istekne
^za Intesu i vecinu banaka.
Verovatno se nismo razumeli.
Dnevni ATM withdrawal je uglavnom bio oko 500-600e, ako nesto nije menjano. I u zavisnosti od same banke i zemlje.
Na sta se odnosi pomenuti 3k limit?
Inace koliki je kod nas limit za podizanje sa bankomata?
Ne znam kako je to kod tebe, kod mene traži fingerprint jer sam tako stavio prilikom unošenja podataka inače bi sigurno tražio neki drugi vid potvrde plaćanja.
Btw. taj 1$ ti je storniran, tj. vraćen.
Imam Intesa Inspire HIT karticu, i povezah je sa Google Play i Alijem. Kada sam kucao podatke uneo sam Broj kartice do kada vazi i ona tri broja iza(valjda security code). Kada god platim nesto, samo stigne poruka da mi je skinuta sa racuna kolicina novca. Nigde nema da potvrdim niti security kod sto ispada da bilo ko da otkuca podatke sa moje kartice na svoj nalog moze da kupuje bez problema. Video sam na njihovom sajtu da ima neka sms verifikacija, ali meni samo skine novac. Nisu bile sume preko 3$, ali opet... Burazeru na mastercard trazi security kod svaki put kada hoce da kupi nesto... Kako se zastititi od toga, i staviti neki vid ograničenja da bez neke lozinke niko ne moze da naruči nista, čak ni sa mog uređaja? Na primer, samo povezivanje kartice sa Play Store-om mi je skinulo dolar bez da me obavesti o toj akciji..
Odradio sam isplatu sa kripto menjacnice 96e i oni mi greskom posalju 2x 96e, ja odmah to prebacio sa deviznog racuna na dinarski i udjem posle par dana i vidim devizni racun u minusu 96e. Sad me zanima sta da radim, nije moja greska, jel moram da vratim ili ne?
pa u srbiji bi svi kupovali i govorili da su ih prevarili [emoji39]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari