Ne treba ni biti duplih transakcija, nego rezervacija. I nece biti izgleda na svim.Kod mene (RF) nema duplih transakcija na visa electron (rsd).
Ali on koristi VEValjda je tamo Visa inspire osnovna dinarska kartica, a dolazni SMS o potrosnji po rsd debitnoj kartici mislim da nema jos uvek.
Iz mog iskustva ne dobijam sve poruke o oslobadjanju rezervacija. Ako je online vece stanje (bolje po tebe), pre ce ono biti tacno. Ako je nize, no clue - tu situaciju nisam imao.Uh, još bolji deo je što se limit ne slaže za 22.011 dinara (limit iz SMS minus limit iz aplikacija), a blokada, koja i dalje stoji online, je 300€.
Htedoh juče da provučem karticu na svom POS terminalu, pa da storniram transakciju, samo da vidim koji je limit ispravan, ali onda mi pade na pamet, šta ako mi blokira sredstva na neodredjeno vreme, a narednih dana cu svakako koristiti karticu...
Imas temu o IT preduzetnicima.Imam pausal i primam novac samo od stranaca u dolarima, i tako mi i stoji na racunu u Intesi u dolarima, tek s vremena na vreme prebacim nesto u dinare.
Interesuje me kako se racuna ono ogranicenje od 6 miliona godisnje za pausalce, tj. da li se gleda kurs dolara na dan prijema novca ili?
Kako su ti poslali vise?Zadnjih 5-10 dana, Visa kartica?
Odradio sam isplatu sa kripto menjacnice 96e i oni mi greskom posalju 2x 96e, ja odmah to prebacio sa deviznog racuna na dinarski i udjem posle par dana i vidim devizni racun u minusu 96e. Sad me zanima sta da radim, nije moja greska, jel moram da vratim ili ne?
Moraš
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sta se desava ako ne vratim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari