Uzimao sam u Sport Vision, placao American izabrao na 6 rate.na kojim sajtovima moze da se kupi online na rate sa intesinom kreditnom karticom? Bas sam skoro razmisljao o tome, nisam imao pojma da je moguce...
na kojim sajtovima moze da se kupi online na rate sa intesinom kreditnom karticom? Bas sam skoro razmisljao o tome, nisam imao pojma da je moguce...
Meni i dalje nije ispravljeno i definitivno ne mogu to da mi reše.Evo da prijavim update, zvao call centar neki dan, objasnio im ovo za staru adresu, rekoh baš da vidim šta će se desiti.
Zovu me sutradan, kažu ispravljeno, dođem kući s posla, pogledam kao ono stvarno ispravljeno![]()
Dogodila se greska prilikom poziva procedure (Err_95136)
sami su te obavestili nisi morao da se javljaš ono "mesec dana pre isteka podneti zahtev"Onda sam ja ima sreće
Inače, konačno su mi poslali sms da me nova visa internet kartica čeka u banci (pošto ističe ovog meseca).
Pre dva dana uzeo i nesto online na rate American karticom u NSportu tako da moze i kod njih, narucio oko 10h u 15h dobio poruku da je posiljka pokupljena, sutradan u 9h me zove kurir da preuzmem posiljku, mogli bi neku temu otvoriti i da napravimo spisak radnji gde moze online na rate i da je dopunjavamo vremenom.Uzimao sam u Sport Vision, placao American izabrao na 6 rate.
Imas na njihovom sajtu i uputstvo.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
Da potvrdim nešto, svako ko ima račun u banci, mora da ode u poslovnicu, uzme obrazac, popuni lične podatke i odgovori na pitanje da li je "funkcioner", ili povezan sa takvim, ili NE, i preda taj dokument sa potpisom, lično.
U suprotnom posle 25. decembra ne može da koristi svoj račun/račune u banci?
Dosao je mail da ne mora da se dolazi, vec da se smatra da je odgovor NE ako se ne popuni. Previse je to posla i papira za Intesu inace!
sami su te obavestili nisi morao da se javljaš ono "mesec dana pre isteka podneti zahtev"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari