analiticar
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.05.2016
- Poena
- 70
Ne moraš ni da se najavljuješ, Magnifica pultovi-kancelarije su 90% vremena prazne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo sta su mi odgovorili na fb.Ali zovi i vidi da li ce ti sami izraditi novu, imaju obican da te kartice ne rade, jer se ne koriste ili da naplacuju izradu novih.
Da, do zadnjeg dana meseca koji je naveden kao mesec isticanja.Na kartici visa inspire mi pise rok vazenja 3/19 da li to znaci da ona vazi i ceo mart ili ne? Kad mogu da ocekujem sms o novoj zna li neko?
Verovatno u delu gde ti naplate održavanje računa, pa izdavanje kartice, pa trošak ovaj, pa trošak onaj. Sitno je sve to za tebe kao pojedinca, ali pomnoži sa brojem korisnika, pa 12 meseci, i eto ga [emoji1787]CA banka je davala beskamatne auto kredite (za deo sume). Ja uzeo.
Sad mi ista CA nudi potpuno beskamatni keš kredit (uslov: prenos dela zarade). Bog će ga znati gde im je računica...
nisam odavno imao potrebu da idem ali znam da je bilo da svaka ekspozitura ima jedan dan u nedelji kad radi do 19h ili sličnoSasvim slučajno se desilo da sam danas mogao da svratim do banke inače oni rade do 16h ja do 16h i nema šanse da se stigne.
Rekoh, aj već kad sam tu da aktiviram onu aplikaciju za mob kad ono "zbog tehničkih problema bla... bla... možda za 2 nedelje... bla..." doviđenja.
^ne moze, ne radi trenutno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari