i sta kazete na kraju.. ne trebam da uplacujem na amer blue sa racuna za ratu,sama ce se regulisati![]()
Mislite da ce vam biti konkretno bolja kamata jer imate Magnifica racun?
Bas me zanima u praksi, jer kamate se za stambeni pregovaraju, to se radilo i pre nego su operateri (mobilni) postali pilicari![]()
Kako to znas, bio si Gold, pitao, pa presao u Magnifica i pitao?Bolja je rata za stambeni za Magnifica, kad sam ja podizao kredit za stan, bila je 0,3% bolja nego “najbolji” uslovi za hit račun za osobu koja ima “gold” status
Kako to znas, bio si Gold, pitao, pa presao u Magnifica i pitao?
Nije isto ako poredis tebe sa jednim i nekoga sa drugim statusom, mnoooogo toga se menja nevezano za ime statusa/racuna.
Kurs je isti sada.Moze i od firme da se dobije, a moze i po plati, mozda lupam, ali Gold 80K, Magnifica 150K. Sta dobija Gold - to ne znam, ranije ni Magnifica nije dobio nista sem licnog bankara![]()
Prečice na šalterima za magnifica članove? Toga još uvek nema u NS nažalost, barem koliko ja znam.Izgleda da je jedina (materijalna) prednost mogućnost dobijanja Amex Gold sa 50% popusta na članarinu.
Ostatak se svodi na prečice na šalterima, ako uopšte odlaziš.
Ah, da: novost je i to što savetnici intenziviraju napore da te ubede da su investicioni fondovi super stvar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari