i sta kazete na kraju.. ne trebam da uplacujem na amer blue sa racuna za ratu,sama ce se regulisati
Mislite da ce vam biti konkretno bolja kamata jer imate Magnifica racun?
Bas me zanima u praksi, jer kamate se za stambeni pregovaraju, to se radilo i pre nego su operateri (mobilni) postali pilicari
Kako to znas, bio si Gold, pitao, pa presao u Magnifica i pitao?Bolja je rata za stambeni za Magnifica, kad sam ja podizao kredit za stan, bila je 0,3% bolja nego “najbolji” uslovi za hit račun za osobu koja ima “gold” status
Kako to znas, bio si Gold, pitao, pa presao u Magnifica i pitao?
Nije isto ako poredis tebe sa jednim i nekoga sa drugim statusom, mnoooogo toga se menja nevezano za ime statusa/racuna.
Kurs je isti sada.Moze i od firme da se dobije, a moze i po plati, mozda lupam, ali Gold 80K, Magnifica 150K. Sta dobija Gold - to ne znam, ranije ni Magnifica nije dobio nista sem licnog bankara
Prečice na šalterima za magnifica članove? Toga još uvek nema u NS nažalost, barem koliko ja znam.Izgleda da je jedina (materijalna) prednost mogućnost dobijanja Amex Gold sa 50% popusta na članarinu.
Ostatak se svodi na prečice na šalterima, ako uopšte odlaziš.
Ah, da: novost je i to što savetnici intenziviraju napore da te ubede da su investicioni fondovi super stvar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari