Šta je novo?

Banka Intesa

Je l zna neko gde se nalazi stranica za online reaktivaciju apliakcije? Ranije je postojala, lepo generišem kod na osnovu ID i gotovo ali ne mogu više da je nađem. Nije valjda da ću morati da ih zovem...
P. S. Trenutno sam u inostranstvu.

Nema. Tražio ja pre neki dan. Na kraju morao da zovem...

Hvala. Onda su stvarno kreteni. Svaka čast pametnjakoviću koji je rešio to da ukine. Bez komentara.
Ja sam na drugom kraju i sveta i zbog takve gluposti ja njih sad trebam da zovem. Umesto lepo sve da završim preko web portala...

Ja san upravo dobio mejl, vazno obavestenje, do kraja AVGUSTA stize nova verzija aplikacije bla bla... Oni su hit...

jos uvek koristim staru apl , zna li neko koja je nova na apple store-u odnosno kako izgleda ?

sto se tice aktivacije imate na papiru kad ste otvarali racun , code kao i QR code.

U pitanju je verovatno update aplikacije, ne nova/stara aplikacija. Desilo se vec nesto slicno pa su slali ove poruke...

Ja otvorio račun pre više od 20 godina, dok je još bila Delta banka. Kakav qr kod

E ti onda moraš da nađeš mini CD sa kojim si koristio online banking pre 20 godina i da pomoću njega aktiviraš nalog. Ja svoj mini CD još uvek čuvam :)

Naravno da si u nekom trenutku odradio aktivaciju mobi aplikaicije preko QR koda, svi smo, ali ko bi sačuvao te papire.

@mlax37 Nista sledeci put kad odes do banke trazi da ti izvuku papir sa kodom i QR codom...da se nebi cimao i sledeci put , jer zna da ti trazi cim promenis telefon reinstaliras apl itd.

Ne mora ni da se ide do banke, supruga je juče sve odradila telefonom preko njihovog call centra.

Meni su rekli da ga sačuvam u slučaju da mi zatreba za ponovnu aktivaciju, mada nisam imao potrebe da isprobam radi li nakon dužeg perioda.

Čuvajte kod za reaktivaciju obavezno. Posle reaktivacije se dobija novi.

Meni su rekli da ga sačuvam u slučaju da mi zatreba za ponovnu aktivaciju, mada nisam imao potrebe da isprobam.

Ali objasnjenje najjace, pogresili su datum.🤣🤣🤣

Mene zapravo interesuje šta to epohalno donosi nova verzija da je najavljuju tako pompezno.

Nazad
Vrh Dno