Da je ostao bez novca, uređaj bi to shvatio. Ko zna šta se desilo. Meni zvuči kao problem hardvera, koji software nije shvatio.Pa da, a bilo je jedno desetak takvih transakcija minimum. Problem je sto bankomate vise ni ne opsluzuju same banke vec ona ekipa iz kladionice, zaposleni raznih privatnih obezbedjenja, moguce je lako i da je neko pokrao pare iz kaseta za bankomat, jer masina ne bi trebala tako da se ponasa kada ostane bez novca.
Meni sad izbacuje "(131) Interna serverska greška" kad odem na obaveštenja.Шта значи "130 интерна серверска грешка" на апликацији ми стално излази већ неко време, а апликација ради?
(131) Interna serverska greška.
Meni sad izbacuje "(131) Interna serverska greška" kad odem na obaveštenja.
Plaćao sam nešto i dobio push notifikaciju o isplati sa računa ali u aplikaciji nema ništa i kad idem na obaveštenja onda izbaci tu grešku, čak i ako se izlogujem i logujem isto je.
Krenuli ponovo bagovi da isplivavaju izgleda.
Intesa mi poslala neki mail "Dobrodošli u Magnifica svet privilegija". Da li je moguće da ove gluposti i mlaćenje prazne slame naplaćuju 800din mesečno? Da li ima uopšte nešto korisno u tom paketu osim što ne naplaćuju online uplatnice?
Nadam se da me ludaci nisu prebacili bez moje dozvole na taj račun. Ovako plaćam 300din mesečno i imam jedno 5-10 transakcija sa uplatnicama. Ne vidim poentu ovog paketa.
A zato me smaraju, samo u pare gledaju a ja mislio zato što sam 15godina njihov klijent! Već par godina su me jurili da dođem da potpišem za nekog savetnika ali nisam otišao. Samo izmišljaju neke beskorisne gluposti. Ne treba mi savetnik da dignem pare na bankomatu niti da mi daje informacije koje se pronađu lako online.Naplaćuju a neki i to vole
Inače ranije je bio uslov da su ti primanja preko 150k mesečno (otprilike) da ti dodele savetnika - free ako već nisi (u varijanti kada ih kuliraš).
preduslov za dobijanje sefa u Intesi, a ako nisi whale, i/ili imaš vezu, jeste prebacivanje matične ekspoziture, i savetnika, na onu koja ih ima (u Bg - Knez i Kolarčeva)^ ovo.
Iskustvo sa ekspoziturom Erste na Trošarini. Podigli zakup nekih 300%, pa sam se iselio.
Define whale? Walrus will not suffice?a ako nisi whale
whale = large and/or influential investorDefine whale? Walrus will not suffice?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari