Sirius9
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.09.2007
- Poena
- 525
Promenili su izgled sajta. Meni se ne sviđa.
Probaj da obrišeš keš browsera, pa onda da uđeš.
Obrisao keš, sad radi, thanks.
OMG, kako su UNAKAZILI sajt :zgran:
idu sa lošeg na još gore...
Promenili su izgled sajta. Meni se ne sviđa.
Probaj da obrišeš keš browsera, pa onda da uđeš.
- Gledam malo ovaj njihov novi dizajn, ima opcija "Plati" kod dinarskih računa, kliknem, izbaci mi klasičnu forum uplatnice ali adresa pogrešna, stara! odem u podešavanja kad tamo dobra/nova adresa ubačena!!!
Probao neko BizMobi aplikaciju?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Meni lično i meni kao trgovcu bi odgovaralo ukidanje keša (em prljav, em smrdi), ali zamislite Srbiju u kojoj se lako prati promet novca za svaku transakciju. Pobuna istog momenta.
Stock ROM.Gleda Custom ROM da li je verovatno.
https://www.bancaintesa.rs/upload/d...aknada_za_usluge_za_fizi_ka_lica_primena.docx
Iznosi za isplatu u efektivnom stranom novcu u protivvrednosti preko RSD 600.000, moraju se najaviti ekspozituri najmanje 24 časa unapred
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Radi.Radi li vam online.bancaintesa.rs za fizicka lica? Meni izbacuje error
- Gledam malo ovaj njihov novi dizajn, ima opcija "Plati" kod dinarskih računa, kliknem, izbaci mi klasičnu forum uplatnice ali adresa pogrešna, stara! odem u podešavanja kad tamo dobra/nova adresa ubačena!!!
:wall:
To za staru adresu i meni piše iako već godinu dana tražim od njih da poprave...
Meni tako godinama i ne mogu go da poprave, jedina opcija gašenje računa i otvaranje novog
Нажалост имају то право као и ти да промијениш банку.Ту суму би ти свако дао ,ако је тако као што кажеш.Podneo sam zahtev za laki kes za "15 min". Proslo je skoro 24 sata od zahteva. Na kraju su mi zahtev za sumu od 20k rsd lagano odbili. Na moje pitanje po kom osnovu je odbijen, odgovorili su da banka zadrzava pravo da informaciju o razlogu odbijanja ne saopsti.
Pritom redovna primanja su mi upravo u toj banci vec duzi period, koja su daleko veca od zahtevane sume. Nikad ni jedan kredit nisam uzimao, pilicari klasicni. Ocigledno je vreme za promenu banke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari