U tome i jeste stvar što nemam tu mogućnost. Imam para na Visa Electron kartici. Sve to sam probao, pa sam onda ovde pitao. Evo šta se dešava kad probam tvoj predlogČNe mozes preko Menjacnice, to je za menjanje, ne za prenos
Sa Internet Kartice moras preneti na Devizni prvo (pretpostavljam Visa Electron kod tebe), pa tek onda na Hit-EUR partiju.
Idi na Placanja, izaberi sa leve strane racun Visa Internet, sa desne prebaci na Visa Electron (ako ti ne dozvoljava na Hit-EUR odmah). Kada prebacis, izaberi Visa Electron racun sa leve, a sa desne Hit-EUR.
Imam HIT račun. Hteo sam samo da imam evre na Visa Inspire kartici, a da ih sklonim sa Visa Electron. Evo vidiš sa imam EUR partiju na Visa Inspire kartici, ali ne mogu nikako da je dopunim!
Pogledajte prilog 254585
Meni se desilo da sa deviznog koji je vezan za Visa Internet prebacim na Visa inspire tekući-EUR, ali pošto na dinarskom delu koristim dozvoljeni minus, onda i se ti evri u nekom noćnom preseku pretvore u dinare da bi nadomestio minus!? Bilo mi čudno, ali valjda je tako, pa sam shvartio da taj tekući-EUR ne služi ničemu ako koristiš minus. Možda su sad isključili mogućnost da prebacuješ na tekući-EUR ako na dinarskom delu imaš korišćeni dozvoljeni minus.
Zato ga ja i neću, a i realno mi ne treba.
Meni se to isto desilo kada sam imao nesto eura na tekuci-eur racunu.Desilo mi se da sam trenutno otisao u dozvoljeni minus i oni su mi automatski konverzijom sa euro dela prebacili da pokrije minus.Kontaktirajuci operatera,objasnili su mi da to tako funkcionise i da ako zelim da imam sigurne devize na racunu,moram da otvorim jos jedan dodatni devizni racun.U prevodu,ovo znaci da konverzija jedino ima smisla ako se podizu devize momentalno,ili ako su prihodi na tekucem toliko veliki da se ne dolazi u situaciju da tekuci racun ode u dozvoljeni minus.Meni se desilo da sa deviznog koji je vezan za Visa Internet prebacim na Visa inspire tekući-EUR, ali pošto na dinarskom delu koristim dozvoljeni minus, onda i se ti evri u nekom noćnom preseku pretvore u dinare da bi nadomestio minus!? Bilo mi čudno, ali valjda je tako, pa sam shvartio da taj tekući-EUR ne služi ničemu ako koristiš minus. Možda su sad isključili mogućnost da prebacuješ na tekući-EUR ako na dinarskom delu imaš korišćeni dozvoljeni minus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari