- Učlanjen(a)
- 13.04.2013
- Poena
- 99
Jel neko vozio (sem Igoritze naravno :d )
Bio sam pisao sta sam vozio, od meni trenutno nepristupacnih auta, ne pratis temu
Jel neko vozio (sem Igoritze naravno :d )
Sta imam da ti dajem link, Evolution X je najbolji auto na svetu kada je put od tacke A do tacke B krivudav, a pritom ima motorcinu za sve pare i pritom US verzija nije limitirana sa japansih zakonski maksimalnih 280 konjskih snaga. Imas ceo info na internetu o njemu, zajedno sa maksimalnom brzinom (top speed)
a S8 je veliki direktorski trom auto, koji ima 520 konja, i nema potrebe da ide 300 na sat, sto je i bila moja poenta na komentar "da ne moze 100 konja da tera 230 na sat" jer sam dao primer i objasnjenje
Koji hejt za najbolji komercijalni auto svih vremena koji vam je ?![]()
sto je i bila moja poenta na komentar "da ne moze 100 konja da tera 230 na sat" jer sam dao primer i objasnjenje
Izjava je citat Andreja Kulundzica u Top Speed, koji je, doduse za Evo IX rekao:
"kada je u pitanju krivudav put izmedju dve tacke, treutno na svetu ne postoji bolji auto od Lancer Evolution IX"
zanimljive su te vaše tvrdnje, dok "papiri" kažu nešto malo drugačije http://www.zeperfs.com/en/duel1680-4052.htm
Toliko je dobar da se gasi proizvodnja sledece godine ?
A po koji put je presao 57.000 km?
Da teraš čiču da se učalni u OPCS i da stavi slike...![]()
![]()
To sto fabrika nalaze i nije bas toliko tacno.. otprilike svaki koji sam terao max je isao 10-15kmh preko toga (neki po tahu, neki po navigaciji)Zar nije fabricka teoretska max brzina za taj model 180km/h?
Znaci, stavim vise tockove 5% i ako mi je auto pre islo 140km/h, sad ide 160km/h?
Sta se onda ovi zezaju sa jacim motorima? Samo stavimo vece tockove :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari