Running
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.01.2017
- Poena
- 145
New video by Nemanja Radovic

Evo ga video, cini mi se da je uredno. 😁
Meni jedina zamjerka, da je malo toplija boja, ali valjda oni bolje znaju.
Nesto si pomjesao onda. To sa slike je mozda 150 eura ili vise.Ja porucio ove, ne zato sto sam hteo ove,ali naletio pa rekoh daj da probam, jer za te pare ne mogu ni halogeni Nightbreaker uzeti.
Nemam e46, vec jedno 10-11 godina, ali nadimak ostaje, od neke 2006😉Sad jos samo nadimak da promeniš![]()
Nikad me led svetla nisu zaslepila koliko lose podesena halogena.Возио сам пре неки дан дужу вожњу на отвореном и мало обратио пажњу на светла, ЛЕД је ужас колико заслепљује, нарочито лоше урађен матрикс, који касни у кривинама и сл. па прво заслепи добро пре него што смандрља оквир око возила које иду у сусрет. Обрадовао сам се сваком 'кршу' са халогеним сијалицама које ми је долазило у сусрет. Надам се да ће ускоро побољшати стандарде и прецизирати захтеве за заслепљења, контролу рефлексија на мокрим путевима и сл. јер само геометрија снопа очигледно није довољна.
Stigle... Za vikend proba.Za sada sam bas zadovoljan, nisam nesto van grada vozio po mraku i po kiši , pa da steknem pravi utisak. Ali ovigledno je da je osvatljnije od halogenih, cak i predvece vidi se odsjaj na putu, cega nije bilo sa halogenim.
Pored toga sto se bolje vidi, bitno mi je i da ne zaslepljujem i da sam dobio takozvani "xenon look", t.j. belu boju sta je skoro pa nemoguce ni sa jednim halogenim. S ozbirom da nisam planirao kupovinu led sijalica, al eto povela se tema na forumu, naletih na ove extra povoljne... Tako da sve u svemu top.
Umedjuvremenu sam porucio i ove da isprobam, pa ce neke zavrsiti u dugim. S obzirom na cenu, broj porudzbina i pozitivnih ocena, rekoh daj da probam. Ocekujem ih svaki dan.
€ 6,20 25%СКИДКА | Автомобисветильник Противотуманные фары YHKOMS, 80 Вт, 4300 лм, H4, H7, H1 светодиодный H8, H9, H11, 5000K, 6500K, 8000K, 25000K, K, 80 Вт, лм, светодиодный
Uzeo sam varijantu h7 f2 pro 6500k