- Učlanjen(a)
- 12.07.2000
- Poena
- 800
Ma oni su brojeve promenili zato što početnu seriju menjaju sa fusion varijantama, tj trebali su uskoro da izbace to ali nedavno izađe vest da je fusion opet odložen.
Ma oni su brojeve promenili zato što početnu seriju menjaju sa fusion varijantama, tj trebali su uskoro da izbace to ali nedavno izađe vest da je fusion opet odložen.
Pa kako nisu? To je HighEnd klasa!
Vise od tri klase - mainstream, performance i HighEnd je nepotrebno i zbunjujuce!
Наводно први тестови се појавише.
http://en.expreview.com/2010/10/11/amd-radeon-hd-6800-benchmarks-surface/10638.html
Не обећава баш много по овоме.
Hm..Opet zaboravljate da je Vantage relevantna stvar.
GTX 4xx serija definitivno ne pruza u sintetici (Vantage) koliko su u gamingu dobri.Cak i novi driveri pokazuju da GF104 nije jos uvek optimizovan za taj test .Taj odnos se kosi itekako..Cekajte prave gaming testove pa onda sudite..Mislim da ce tu situacija da bude veoma gusta..
Ma naravno, to se poradzumeva, ja sam samo odgovorio na njegovo "ovo ne obecava" misljenje u skladu sa linkovanim tekstom.
Kako se ponasa u igrama je uvek bio jedini realan test
Edit: Zeljko, tesko da je AMD hteo bas tako da ih pozicionira, razvojni ciklus je suvise dug, u trenutku kad su znali sta nudi gf104 Barts sje vec bio "zacementiran"![]()
A jel ti mislis da spijunaza ne ima svoju ulogu u modernom dobu na trzistu vrednom milijardama
Pa kinezi ukradu skoro sve patente sto ih interesuje, koliko je onda tek tesko sanzati specifikaciju i performanse chipa koji se kuva mesecima![]()
Наводно први тестови се појавише.
http://en.expreview.com/2010/10/11/amd-radeon-hd-6800-benchmarks-surface/10638.html
@limmasu
ako i hoces da gledas vintage, videces da je 6870 samo 15% brzi od 5830.
Pa ti možeš onda odmah da kupuješ karticu....ne bi trebao da im bude problem sa odredjivanjem cene... imaju performanse, a i cenu GTX460... mala 169$, velika 229$. Ako se postave iznad ili na te cene , moja odluka ce biti tiha, brza i laka.
Pa ti možeš onda odmah da kupuješ karticu.
6870 će skoro sigurno biti jača od GTX 460 1GB, dok 6850 bi trebala da bude jača od verzije sa 768MB, ako stvarno budu jače kartice nemaju ni jednog razloga da im stave niže cene nego Nvidia, u najboljem slučaju će biti iste cene.
Pa ti možeš onda odmah da kupuješ karticu.
6870 će skoro sigurno biti jača od GTX 460 1GB, dok 6850 bi trebala da bude jača od verzije sa 768MB, ako stvarno budu jače kartice nemaju ni jednog razloga da im stave niže cene nego Nvidia, u najboljem slučaju će biti iste cene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari